35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysza moje gratulacje bardzo się cieszę że w końcu zielono

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Witam się w poniedziałek !

Ponowne gratulacje dla Myszy, beta potem wizyta u gina i w końcu będziesz musiała uwierzyć
Plusik na wykresie się pojawił, czyli przełom nastąpił 
Nie wiem kogo miała na myśli Polarmiś pisząc o urodzinach, chyba nie mnie bo ja mam urodziny za ok. 3 miesiące, ale wszystkim składającym życzenia i mających na myśli mnie mnie bardzo dziękuję, zapiszę sobie te stronki w zakładkach i odpalę we właściwym czasie
Wszystkim życzę udanego tygodnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 10:22
Simba, Myszonek, Panda, Alis, Bursztyn, Bozia3, ania.g, bliska77, Sabina, Mango, grosza, megan8, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kate 75 wrote:Witam się w poniedziałek !

Nie wiem kogo miała na myśli Polarmiś pisząc o urodzinach, chyba nie mnie bo ja mam urodziny za ok. 3 miesiące,
Wszystkim życzę udanego tygodnia
hmmm Ja też nie wiem - ale pomyślałam o Tobie
Jeśli Ty, to nie Ty to i tak podtrzymuję życzenia
i Tobie i nie Tobie
Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewuszki
Mysza, oficjalnie gratuluje jeszcze raz!
Kate,Zyczen urodzinowych nie wycofuje, za 3 mies.zloze jeszcze raz
U mnie temp. drastycznie spadla, brzuch mnie boli tak jakby @ nie miala nadejsc, ale juz nadeszla. No trudno, nici z tego teoretycznie dobrze zapowiadajacego sie c. Dziekuje Wszystkim za uwage i zapraszam na nastepny odcinek w przyszlym miesiacu
anna maria, bliska77, Sabina, Mango, Panda, EwaT, samira, Iwone, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Nie od razu Kraków zbudowano...czy tam Rzym...Bursztyn wrote:Czesc Dziewuszki
U mnie temp. drastycznie spadla, brzuch mnie boli tak jakby @ nie miala nadejsc, ale juz nadeszla. No trudno, nici z tego teoretycznie dobrze zapowiadajacego sie c. Dziekuje Wszystkim za uwage i zapraszam na nastepny odcinek w przyszlym miesiacu
Bursztyn, anna maria, bliska77, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość
-
buhhahahaha!Myszonek wrote:Burszytn, ale tylko spadła Ci tempka, czy "w Twoich majtkach doszło do morderstwa"(cyt. z filmu)??
genialny cytat 
nie, nie doszlo, ale schemat jak co miesiac- kiedy sie nie staralam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 10:44
Myszonek, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dzis odżyłam, bo wlaśnie dowiedziałam się że moja gin w marcu wraca po macierzyńskim i na 3 marca sie do niej umówiłam, huraaaaaa
dziś zatem idę ostatni raz do "zastępczego" powiem szczerze, ze gdyby nie torbiel i te skurcze to dzisiejszą wizytę w cholerę bym odwołała ale do 3go jeszcze 3 tygodnie to wolę iść
ale się cieszę
Kate 75, Bursztyn, Mango, ania.g, Panda, Sabina, samira, grosza, megan8, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny