35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysza moje gratulacje bardzo się cieszę że w końcu zielono
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Witam się w poniedziałek !
Ponowne gratulacje dla Myszy, beta potem wizyta u gina i w końcu będziesz musiała uwierzyćPlusik na wykresie się pojawił, czyli przełom nastąpił
Nie wiem kogo miała na myśli Polarmiś pisząc o urodzinach, chyba nie mnie bo ja mam urodziny za ok. 3 miesiące, ale wszystkim składającym życzenia i mających na myśli mnie mnie bardzo dziękuję, zapiszę sobie te stronki w zakładkach i odpalę we właściwym czasie
Wszystkim życzę udanego tygodnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 10:22
Simba, Myszonek, Panda, Alis, Bursztyn, Bozia3, ania.g, bliska77, Sabina, Mango, grosza, megan8, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kate 75 wrote:Witam się w poniedziałek !
Nie wiem kogo miała na myśli Polarmiś pisząc o urodzinach, chyba nie mnie bo ja mam urodziny za ok. 3 miesiące,
Wszystkim życzę udanego tygodnia
hmmm Ja też nie wiem - ale pomyślałam o Tobie
Jeśli Ty, to nie Ty to i tak podtrzymuję życzeniai Tobie i nie Tobie
Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewuszki
Mysza, oficjalnie gratuluje jeszcze raz!
Kate,Zyczen urodzinowych nie wycofuje, za 3 mies.zloze jeszcze raz
U mnie temp. drastycznie spadla, brzuch mnie boli tak jakby @ nie miala nadejsc, ale juz nadeszla. No trudno, nici z tego teoretycznie dobrze zapowiadajacego sie c. Dziekuje Wszystkim za uwage i zapraszam na nastepny odcinek w przyszlym miesiacuanna maria, bliska77, Sabina, Mango, Panda, EwaT, samira, Iwone, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Czesc Dziewuszki
U mnie temp. drastycznie spadla, brzuch mnie boli tak jakby @ nie miala nadejsc, ale juz nadeszla. No trudno, nici z tego teoretycznie dobrze zapowiadajacego sie c. Dziekuje Wszystkim za uwage i zapraszam na nastepny odcinek w przyszlym miesiacuBursztyn, anna maria, bliska77, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:Burszytn, ale tylko spadła Ci tempka, czy "w Twoich majtkach doszło do morderstwa"(cyt. z filmu)??
genialny cytat
nie, nie doszlo, ale schemat jak co miesiac- kiedy sie nie staralam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 10:44
Myszonek, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dzis odżyłam, bo wlaśnie dowiedziałam się że moja gin w marcu wraca po macierzyńskim i na 3 marca sie do niej umówiłam, huraaaaaa
dziś zatem idę ostatni raz do "zastępczego" powiem szczerze, ze gdyby nie torbiel i te skurcze to dzisiejszą wizytę w cholerę bym odwołała ale do 3go jeszcze 3 tygodnie to wolę iść
ale się cieszęKate 75, Bursztyn, Mango, ania.g, Panda, Sabina, samira, grosza, megan8, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny