35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:alis a nie chcesz spróbować, jeśli juz musisz mieć pofarbowane włosy jakimiś naturalnymi płukankami? Z kawy, miodu, rumianku czy kory dębu?
Trzymanie przez 45 min na głowie tej chemii, która przenika do włosa, ale i do skóry głowy nie wydaje mi się świetnym pomysłem na czas ciąży....no ale każdy ma swoją opinię
przecież farba nie przenika do skóry głowyszczęśliwa 2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Teraz Ty się musisz postarać o Maję
Spoko, urodzisz Gucia, zrobisz sobie pół roku przerwy i zabierzesz się za Maję. Będziesz miała piękne pszczółki w kompleciecaffe, Bursztyn, samira, Mango, megan8, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dziecko Mariolki i Kryspina
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=487312888054544&set=a.358753907577110.1073741828.358608590924975&type=1&theater
Reni wrote:Polarmiś tak patrzę na Twój avatar i przypomina mi się https://www.facebook.com/kryspin.paranienormalni?fref=ts też jest dobryBursztyn, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja to czekam aż kapusta zakwitnie
szczęśliwa 2 wrote:Reni dzieki baardzo
czekam na Ciebie, bierzesz sie w końcu do roboty czy sie nadal opier....Bursztyn, Myszonek, Lucky, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Annomario gratuluję chłopaka
chociaż Cię rozumiem, bo ja strasznie chciałam dziewczynkę i pamiętam jak odetchnęłam po pierwszym usg. Z drugiej strony jestem pewna, że gdyby był chłopak, to po pierwszym szoku, cieszyłabym się jak wariatka!
czego i Tobie życzę
Polarmisiu, dasz radę i bez żelumoże zastanów się nad tym białkiem jaja
Trzymam kciuki
trochę się martwię że Inessa nie pisze jak się czujecaffe, samira, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lucky wrote:Annomario gratuluję chłopaka
chociaż Cię rozumiem, bo ja strasznie chciałam dziewczynkę i pamiętam jak odetchnęłam po pierwszym usg. Z drugiej strony jestem pewna, że gdyby był chłopak, to po pierwszym szoku, cieszyłabym się jak wariatka!
czego i Tobie życzę
Polarmisiu, dasz radę i bez żelumoże zastanów się nad tym białkiem jaja
Trzymam kciuki
trochę się martwię że Inessa nie pisze jak się czuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 16:09
Lucky lubi tę wiadomość