35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:alis a nie chcesz spróbować, jeśli juz musisz mieć pofarbowane włosy jakimiś naturalnymi płukankami? Z kawy, miodu, rumianku czy kory dębu?
Trzymanie przez 45 min na głowie tej chemii, która przenika do włosa, ale i do skóry głowy nie wydaje mi się świetnym pomysłem na czas ciąży....no ale każdy ma swoją opinię
przecież farba nie przenika do skóry głowy
szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Teraz Ty się musisz postarać o Maję

Spoko, urodzisz Gucia, zrobisz sobie pół roku przerwy i zabierzesz się za Maję. Będziesz miała piękne pszczółki w komplecie
caffe, Bursztyn, nick nieaktualny, Mango, megan8, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dziecko Mariolki i Kryspina
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=487312888054544&set=a.358753907577110.1073741828.358608590924975&type=1&theater
Reni wrote:Polarmiś tak patrzę na Twój avatar i przypomina mi się https://www.facebook.com/kryspin.paranienormalni?fref=ts też jest dobry
Bursztyn, nick nieaktualny, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja to czekam aż kapusta zakwitnie

szczęśliwa 2 wrote:Reni dzieki baardzo
czekam na Ciebie, bierzesz sie w końcu do roboty czy sie nadal opier....
Bursztyn, Myszonek, Lucky, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Annomario gratuluję chłopaka
chociaż Cię rozumiem, bo ja strasznie chciałam dziewczynkę i pamiętam jak odetchnęłam po pierwszym usg. Z drugiej strony jestem pewna, że gdyby był chłopak, to po pierwszym szoku, cieszyłabym się jak wariatka!
czego i Tobie życzę
Polarmisiu, dasz radę i bez żelu
może zastanów się nad tym białkiem jaja
Trzymam kciuki
trochę się martwię że Inessa nie pisze jak się czuje
caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
napisala 2 strony wsteczLucky wrote:Annomario gratuluję chłopaka
chociaż Cię rozumiem, bo ja strasznie chciałam dziewczynkę i pamiętam jak odetchnęłam po pierwszym usg. Z drugiej strony jestem pewna, że gdyby był chłopak, to po pierwszym szoku, cieszyłabym się jak wariatka!
czego i Tobie życzę
Polarmisiu, dasz radę i bez żelu
może zastanów się nad tym białkiem jaja
Trzymam kciuki
trochę się martwię że Inessa nie pisze jak się czuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 16:09
Lucky lubi tę wiadomość