X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • grosza Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha właśnie ustalilam termin usuniecia polipa na 27luty jejku jak się cieszę ze tak szybko bo w drugim miejscu do pół roku czekania :)

bliska77, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Moj lekarz w Polsce, kiedy jestem u niego na wizycie prywatnej ( bo nie uda mi sie umowic na wizyte na NFZ) w panstwowej przychodni ;), to mowi od razu: Ja nie dam pani dzis skierowania na to badanie, bo ono jest drogie, przyjdzie do mnie pani na fundusz i dam za darmo.
    Koles ma normalne ludzkie podejscie i przypuszczam, ze takich lekarzy jest wielu.
    No mi dał prywatny skierownie na mfz i drugi obecny też a te badania w sumie z 2tys by wyniosły :(

• grosza Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna.maria gratuluje chłopaka najważniejsze że wszystkie jest dobrze

anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska przesylam pozytywne wibracje :)

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    No mi dał prywatny skierownie na mfz i drugi obecny też a te badania w sumie z 2tys by wyniosły :(

Jakby tak zliczyc... Tu hormon, tam krew... Sama toxo w obu klasach kosztuje kolo 80 zl :(

bliska77, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ginka mi powiedziała, że na Fundusz zrobi mi prenatalne.

Badania prenatalne sa dla kobiet po 35 roku zycia bezplatne w Polsce, rowniez dla osob nieubezpieczonych, wiec z tym akurat szalu nie ma, ze zrobi je na fundusz...

Zreszta wszystkie badania dla kobiet w ciazy i pologu sa bezplatne zgodnie z art. 2 ust. 1 pkt. 2 i 3 ustawy z dnia 27 sierpnia 2004 r. o świadczeniach opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych (Dz. U. z 2008 r. nr 164, poz. 1027 z późn. zm.)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 13:49

bliska77, Bursztyn, samira, mysza1975, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dziekuje za wielkie wsparcie <3
    Próbowałam sie umówić do lekarza z Poznania niestety ferie i wyjeżdża na tydzień no cóż musze czekać tydzień.
    Pół nocy nie spałam a dziś mam takie mdłosci,ze wode pije małymi łyczkami bo cofa mi sie wszystko jeść nie moge bo odrzuca mnie od niego mam oduch wymiotny.Mam dziś tragicznego doła ale cóż jakoś trzeba zyc i własnie gotuje zupe warzywna.
    Samirko czekam na wynik Twojej wizyty.
    CO do farbowania ja narazie nic nie robie ale siwe włosy znów wychodzą.
    Co do badań to robiłam je we wrześniu i przeszłam te choroby wiec chyba nie musze ich powtarzać.
    Grosza dobrze,że tak szybko bedziesz mieć zabieg.
    Anna Maria bardzo sie ciesze,ze u Ciebie już lepiej no i z synka :)
    Wenus dobrze,ze jesteś pod opieką ginekologa musi być teraz coraz lepiej.
    Kochane dziekuje,ze jestescie naprawde nie wiem co bym bez Was zrobiła <3

bliska77, anna maria, Bursztyn, Lucky, samira, gosia7122, malgos741, Parka, grosza, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Maria - Brawa dla Gucia za pokazanie wszystkich klejnotow! Sie chlopak nie wstdzi! :)

anna maria, Bursztyn, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ginka mi powiedziała, że na Fundusz zrobi mi prenatalne.

Nie tam, Bozia, zebym sie czepiala Twojej ginki, bo zaraz to pewnie uslysze, ale sa czasem rzeczy, o ktorych sie nie wie i cieszy z tego co daja niby za darmo, a tak naprawde to sie to wszystko Tobie nalezy... Ale oczywiscie, Twoja tez decyzja.
    Pozdrawiam.

Andzia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Maria gratuluję chłopaka :-)

anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, ja robiłam wszystkie te badania, które wypisałaś. Co do toxo, to ja akurat na nią nie chorowałam i przeciwciał nie mam, więc jeszcze badanie będzie do powtórzenia. I dlatego w moim przypadku było warto to zrobić, bo ja tez mam kota. Tak samo z różyczką, nigdy na nią nie chorowałam.

bliska77, szczęśliwa 2, samira, malgos741 lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczcie jaki niesamowity maluch!

http://blog.petflow.com/ive-never-seen-a-kid-do-this-what-a-talented-little-boy/

Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

• wenus Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A możecie mi powiedziec jakich najgorszych skutków ubocznych mogę sie spodziewać po tym cło?Bo ja jestem wrażliwa na leki i trochę sie boje.

[img]http:/[/img]
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Anna Maria gratuluję chłopaka :-)
    Dzieki Aga a Ty wiesz juz co bedziesz miala?

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna-Maria cieszę się, że u Ciebie wszystko ok. Pozdrowienia dla Gucia - super imię.

bliska77, caffe, anna maria, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Anna-Maria cieszę się, że u Ciebie wszystko ok. Pozdrowienia dla Gucia - super imię.

Teraz Ty się musisz postarać o Maję ;)

bliska77, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dzieki Aga a Ty wiesz juz co bedziesz miala?
    niestety jeszcze nie, ostatnio lekarz skłaniał się ku płci męskiej ale dzidzia leżała tak, że nie bardzo dało sie podejrzeć i widać było tylko "coś wystającego" ;-) idę 10go lutego, może już bedzie coś wiadomo ;-)

anna maria, caffe, szczęśliwa 2, samira, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Teraz Ty się musisz postarać o Maję ;)
    ;)

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Witam Was dziewczynki serdecznie.

Po pierwsze chcialam pogratulowac Szczesliwej pieknego syna. Zreszta w ogole udaly nam sie te forumowe pociechy, kazdy maluch do schrupania.

Panda zdjecia wspaniale az chce sie tam jechac, a tam niesmialo na dwoch fotkach to ty? Jak to to niezla z ciebie laska.

Inessa - mocno trzymam kciuki, i tak zrobilas olbrzymi krok do przodu i miejmy nadzieje, ze Twoj maluszek poprostu jest mocno niesmialy jak jego mamusia, a za klika dni serce zabije jak dzwon.

Lucky ja jestem w okolicach owulki, rowniez u mnie sachara, ale ja nic nie biore, zel mi sie skonczyl:-) bedzie bez poslizgu :-)
    Polarmisiu dzięki za gratulacje i masz racje forumowe dzieci wszystkie cudne , czekamy na następne ;-)

caffe, bliska77, polarmiś, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 14:25

bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
‹‹ 2363 2364 2365 2366 2367 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ