35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Alis wrote:Moje pierwsze 3 miesiące właśnie szczęśliwie się skończyły.
Misiu, dzięki
Trzymanie przez 45 min na głowie tej chemii, która przenika do włosa, ale i do skóry głowy nie wydaje mi się świetnym pomysłem na czas ciąży....no ale każdy ma swoją opiniębliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
No to ja sie w kocu wypowiem na temat farbowania. Jak bylam w ciazy z moimi corkami to wierzcie czy nie, nie mialam bladego pojecia ze nie wolno wlosow farbowac i jechalam z koksem rowno, zarowno w jednej jak i w drugiej ciazy. Teraz jak jestem juz tu na forum uswiadomiona to raczej tego nie zrobie, przynajmniej w pierwszym trymestrze, ale pozniej bede musiala, bo nie wytrzymam 9 miesiecy z odrostami. Nie zaglebialam sie w temat, ale na pewno poczytam cos o tym.
Bozia3 wrote:alis a nie chcesz spróbować, jeśli juz musisz mieć pofarbowane włosy jakimiś naturalnymi płukankami? Z kawy, miodu, rumianku czy kory dębu?
Trzymanie przez 45 min na głowie tej chemii, która przenika do włosa, ale i do skóry głowy nie wydaje mi się świetnym pomysłem na czas ciąży....no ale każdy ma swoją opiniębliska77, szczęśliwa 2, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Moje pierwsze 3 miesiące właśnie szczęśliwie się skończyły.
Misiu, dzięki
Jeśli chodzi o detaliczne farby słyszałam że mało śmierdzi garnier, ale też wella i linda, ją używam tylko fryzjerskich więc nie pomogę.służę radą.szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Kochana na blondzie wyszedł idealnie tak jak miał wyjść, musiałabyś nałożyć farbę o dwa tony ciemniejszą aby wyszedł ładny rudy. Jak nałożyłaś brąz on i tak szybko się spłucze z blondu, następnym razem jak będziesz odświeżać kolor nałóż brąz popielaty lub jakiś zimny aby zniwelować rudy.
ale teraz moje włosy muszą złapać oddech. Co mnie kolega z pracy mija to go śmiech ogarnia, niech no tylko przyjdzie do mnie po mleczko do kawy
Bozia3, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:O dzięki za radę, z utęsknieniem czekam na następny raz
ale teraz moje włosy muszą złapać oddech. Co mnie kolega z pracy mija to go śmiech ogarnia, niech no tylko przyjdzie do mnie po mleczko do kawy
ania.g, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki ,u mnie straszny wiatr,troche ze mna lepiej,przestalam rzygac i mdlosci nie sa az tak uciazliwe.Wiadomosc dnia bede miala syna,na usg tak sie ustawi ze odrazu widac bylo; jajka;,(gin mowi ze wedlug niego na 99%).Gin -bedzie syn ,ja-o nie ja chce corke no nie bardzo sie zgadzam na syna ale co ja mam teraz zrobic.Wiem powinnam powiedzic najwazniejsze zeby bylo zdrowe.We wtorek mam badania genetyczne.Pozdrawiam i milego dnia zycze
ania.g, Bursztyn, Bozia3, bliska77, szczęśliwa 2, samira, Mango, Alis, gosia7122, mysza1975, Parka, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Jeśli chodzi o detaliczne farby słyszałam że mało śmierdzi garnier, ale też wella i linda, ją używam tylko fryzjerskich więc nie pomogę.służę radą.
malgos741 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
anna maria wrote:Witam dziewczynki ,u mnie straszny wiatr,troche ze mna lepiej,przestalam rzygac i mdlosci nie sa az tak uciazliwe.Wiadomosc dnia bede miala syna,na usg tak sie ustawi ze odrazu widac bylo; jajka;,(gin mowi ze wedlug niego na 99%).Gin -bedzie syn ,ja-o nie ja chce corke no nie bardzo sie zgadzam na syna ale co ja mam teraz zrobic.Wiem powinnam powiedzic najwazniejsze zeby bylo zdrowe.We wtorek mam badania genetyczne.Pozdrawiam i milego dnia zycze
ktory to juz tydzien?
trzeba bedzie imie wymyslicanna maria, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Jeszcze pytanie do ciężarówek - czy robiłyście w pierwszym trymestrze badania w kierunku różyczki, toksoplazmozy i CMV? Bo mnie powiedziała ginka, że to dodatkowo - jeśli chcę. No ja chcę - ale jak sobie obliczyłam koszt całego pakietu to mi wyszło 400 zł...Mam koty, to jednak może warto?
anna maria, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Witajcie
Wczoraj nie mogąc patrzeć już na blondzikowe pasemka poleciałam do sklepu po rudy. Zadowolona nałożyłam farbę na głowę a moje córki za ok 20 minut zaczynają pękać ze śmiechu i pytają "mamo czemu masz na głowie pomidora" Kolor wyszedł masakryczny marchewkowy. Założyłam kaptur na głowę i popędziłam do Rossmanna po ciemny brąz. Wchodząc do sklepu nie zdjęłam kaptura bo wyglądałam strasznie,i naraziłam się na specjalną uwagę ochroniarza bo obserwował mnie ukryty między półkamiAch, ciemny brąz nie przykrył marchewy do końca ale jest znacznie lepiej. Już nigdy więcej rudego!
Miłego dniaania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ciesze sie ze lepiej sie czujesz
ktory to juz tydzien?
trzeba bedzie imie wymyslicBozia3, polarmiś, ania.g, szczęśliwa 2, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyodnośnie farbowania, ja się nie wypowiem, pisałam kiedyś, ze włosów nie farbowałam, moja jedyna przygoda zwiazana z farbami do włosów miała miejsce gdy miałam ok 14-15 lat. Przez jakiś czas miałam cała głowę w warkoczykach i chciałam kilka z nich mieć kolorowych a ponieważ mam blond włosy to z kasztana wyszła marchewka, z czarnego zielony a z brązy kupowo-oliwkowy
Bursztyn, Bozia3, ania.g, szczęśliwa 2, samira, Alis, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość