X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aisab Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej witam się i ja , przyszłam do pracy ale jestem już jedna noga na stoku , nie mogę się już doczekać . szkoda ze trochę mało śniegu w górach.
    Trzymam kciuki za nie przyjście @ Myszki. Inessko trzymaj się , będzie dobrze .

mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

81827d8f4997a3f5ab8554e5299a2923.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Witajcie
    Wczoraj nie mogąc patrzeć już na blondzikowe pasemka poleciałam do sklepu po rudy. Zadowolona nałożyłam farbę na głowę a moje córki za ok 20 minut zaczynają pękać ze śmiechu i pytają "mamo czemu masz na głowie pomidora" Kolor wyszedł masakryczny marchewkowy. Założyłam kaptur na głowę i popędziłam do Rossmanna po ciemny brąz. Wchodząc do sklepu nie zdjęłam kaptura bo wyglądałam strasznie,i naraziłam się na specjalną uwagę ochroniarza bo obserwował mnie ukryty między półkami :) Ach, ciemny brąz nie przykrył marchewy do końca ale jest znacznie lepiej. Już nigdy więcej rudego!
    Miłego dnia :)
    no to nieźle, powiem szczerze, ze nieźle mnie rozbawiłaś ;-)

ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no to nieźle, powiem szczerze, ze nieźle mnie rozbawiłaś ;-)
    jak Ania z Zielonego Wzgórza - trzeba było na zielono...;). DObrze, że CIę w tym Rossmanie nie zwinęli za podejrzenie kradzieży...:)

Viola, Aisab, ania.g, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisab,
    nie wiem gdzie sie wybierasz na narty ale u nas w Beskidach sniegu jest pod dostatkiem:-)
    Aisab wrote:
    hej witam się i ja , przyszłam do pracy ale jestem już jedna noga na stoku , nie mogę się już doczekać . szkoda ze trochę mało śniegu w górach.
    Trzymam kciuki za nie przyjście @ Myszki. Inessko trzymaj się , będzie dobrze .

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w poprzedniej pracy mialam kolezanke ktora sama sobie farbowala wlosy. I zawsze powtarzala ze tyle ma w zyciu radochy co przy farbowaniu bo nigdy nie wie co jej wyjdzie na glowie... lubila kupowac rozne kolory farb, a jak byla promocja to sie nie zastanawiala tylko brala co mieli w ofercie;-) efekty faktycznie byly zaskakujace;-)
    ania.g wrote:
    Witajcie
    Wczoraj nie mogąc patrzeć już na blondzikowe pasemka poleciałam do sklepu po rudy. Zadowolona nałożyłam farbę na głowę a moje córki za ok 20 minut zaczynają pękać ze śmiechu i pytają "mamo czemu masz na głowie pomidora" Kolor wyszedł masakryczny marchewkowy. Założyłam kaptur na głowę i popędziłam do Rossmanna po ciemny brąz. Wchodząc do sklepu nie zdjęłam kaptura bo wyglądałam strasznie,i naraziłam się na specjalną uwagę ochroniarza bo obserwował mnie ukryty między półkami :) Ach, ciemny brąz nie przykrył marchewy do końca ale jest znacznie lepiej. Już nigdy więcej rudego!

ania.g, Bursztyn, Sabina, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Aisab Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violka jadę do Małego Cichego ,
    Viola wrote:
    Aisab,
    nie wiem gdzie sie wybierasz na narty ale u nas w Beskidach sniegu jest pod dostatkiem:-)

81827d8f4997a3f5ab8554e5299a2923.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jak Ania z Zielonego Wzgórza - trzeba było na zielono...;). DObrze, że CIę w tym Rossmanie nie zwinęli za podejrzenie kradzieży...:)
    Wtedy zdjęłabym kaptur i ochroniarz uciekłby z wrzaskiem :)

sjoanka, Bozia3, malgos741, bliska77, szczęśliwa 2, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Ja w poprzedniej pracy mialam kolezanke ktora sama sobie farbowala wlosy. I zawsze powtarzala ze tyle ma w zyciu radochy co przy farbowaniu bo nigdy nie wie co jej wyjdzie na glowie... lubila kupowac rozne kolory farb, a jak byla promocja to sie nie zastanawiala tylko brala co mieli w ofercie;-) efekty faktycznie byly zaskakujace;-)
    Chodzę do fryzjerki tylko jak chcę podciąć włosy albo zrobić pasemka a tak zawsze sama farbuję.
    Kolega z pracy dzisiaj " co ci się stało w głowę" a ja że nieudany eksperyment fryzjerski...

Viola, Bozia3, malgos741, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa - mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie serducho.gif

A u mnie plamienie. dobani.gif

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    dziewczyny słyszałyście wychodzi ten pedofil Trynkiewicz za 4 dni ,a pamiętam tą zbrodnię doskonale ,miałam wtedy 14lat ,jeszcze to było w Piotrkowie Tryb.( stamtąd rodzinka moja pochodzi,) to było na Wierzejach lasy,zalew tam się chodziło kąpać jak do babci jeździłam,dlatego podwójnie to mi utkwiło w pamięci .I podobno ten gnój ma mieszkać w Rudzie Śl. oj niedaleko Katowic.Teraz mówią o tym w Pytaniu Na śniadanie,pamiętam jak jego matka niedawno mówiła ze on wyjdzie i będzie dalej mordował.I k u r w a po co takiego wypuszczają 0zlosc.gif to psychiatryka z nim !!
    Niestety obie mieszkamy blisko Rudy Śląskiej.Mam jednak nadzieję że tam się nie pokarze.

samira lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Dziś piątek i u mnie czas porządków. Zmykam sprzątać

szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda - piekne zdjecia! I ja bym chciala tam pojechac ale troche daleko.
    No i te weze, pajaki i faceci w krotkich spodenkach! Brrr! ;)

Ty mieszkasz w Australii czy na urlop tam pojechalas?

samira lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Witajcie
    Kochana na blondzie wyszedł idealnie tak jak miał wyjść, musiałabyś nałożyć farbę o dwa tony ciemniejszą aby wyszedł ładny rudy. Jak nałożyłaś brąz on i tak szybko się spłucze z blondu, następnym razem jak będziesz odświeżać kolor nałóż brąz popielaty lub jakiś zimny aby zniwelować rudy. :-)

Bursztyn, ania.g, szczęśliwa 2, samira lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Kobitki

U nas leje nieustannie, i ma tak byc tez caly przyszly tydz. Cudnie.

Wenus, stymulacja moze bardzo pomoc, a najwazniejsze ze jestes pod opieka gina. Trzymam mocno kciuki.

Inessa, jak sie czujesz?

Ania.g - Czerwony Kapturek ;)

Samira, powodzenia u endo

ania.g, bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Alis Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jakiej marki farby (blondy) nie wydzielają trujących oparów? Szukałam informacji w internecie, ale tam radzą tylko, żeby w ciązy użyć łagodnych farb, a które są łagodne już nie informują... Oczywiście kupię coś bez amoniaku, ale czytałam, że te bez amoniaku też wydzielają trujące opary, tyle, że bezwonne. Wolałabym, żeby ktoś mi podał konkretną nazwę.

szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Dziewczyny, jakiej marki farby (blondy) nie wydzielają trujących oparów? Szukałam informacji w internecie, ale tam radzą tylko, żeby w ciązy użyć łagodnych farb, a które są łagodne już nie informują... Oczywiście kupię coś bez amoniaku, ale czytałam, że te bez amoniaku też wydzielają trujące opary, tyle, że bezwonne. Wolałabym, żeby ktoś mi podał konkretną nazwę.
    http://kokardka-mysi.blogspot.com/2012/04/ten-grozny-amoniak-zalety-i-wady.html

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira spokojnie szybko go odpalą więc nikogo więcej nie skrzywdzi

p.s. dzień dobry
    samira wrote:
    dziewczyny słyszałyście wychodzi ten pedofil Trynkiewicz za 4 dni .I podobno ten gnój ma mieszkać w Rudzie Śl. oj niedaleko Katowic.

Simba, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    http://kokardka-mysi.blogspot.com/2012/04/ten-grozny-amoniak-zalety-i-wady.html
    Misiu, bardzo fajny blog, wszystko konkretnie wyjasnione. Dzieki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 10:40

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    w pierwsze 3 miesiące nie powinno się farbować włosy.

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spadam do roboty.

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
‹‹ 2360 2361 2362 2363 2364 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ