35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hej witam się i ja , przyszłam do pracy ale jestem już jedna noga na stoku , nie mogę się już doczekać . szkoda ze trochę mało śniegu w górach.
Trzymam kciuki za nie przyjście @ Myszki. Inessko trzymaj się , będzie dobrze .mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Witajcie
Wczoraj nie mogąc patrzeć już na blondzikowe pasemka poleciałam do sklepu po rudy. Zadowolona nałożyłam farbę na głowę a moje córki za ok 20 minut zaczynają pękać ze śmiechu i pytają "mamo czemu masz na głowie pomidora" Kolor wyszedł masakryczny marchewkowy. Założyłam kaptur na głowę i popędziłam do Rossmanna po ciemny brąz. Wchodząc do sklepu nie zdjęłam kaptura bo wyglądałam strasznie,i naraziłam się na specjalną uwagę ochroniarza bo obserwował mnie ukryty między półkamiAch, ciemny brąz nie przykrył marchewy do końca ale jest znacznie lepiej. Już nigdy więcej rudego!
Miłego dniaania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:no to nieźle, powiem szczerze, ze nieźle mnie rozbawiłaś
. DObrze, że CIę w tym Rossmanie nie zwinęli za podejrzenie kradzieży...
Viola, Aisab, ania.g, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Aisab,
nie wiem gdzie sie wybierasz na narty ale u nas w Beskidach sniegu jest pod dostatkiem:-)
Aisab wrote:hej witam się i ja , przyszłam do pracy ale jestem już jedna noga na stoku , nie mogę się już doczekać . szkoda ze trochę mało śniegu w górach.
Trzymam kciuki za nie przyjście @ Myszki. Inessko trzymaj się , będzie dobrze . -
Ja w poprzedniej pracy mialam kolezanke ktora sama sobie farbowala wlosy. I zawsze powtarzala ze tyle ma w zyciu radochy co przy farbowaniu bo nigdy nie wie co jej wyjdzie na glowie... lubila kupowac rozne kolory farb, a jak byla promocja to sie nie zastanawiala tylko brala co mieli w ofercie;-) efekty faktycznie byly zaskakujace;-)
ania.g wrote:Witajcie
Wczoraj nie mogąc patrzeć już na blondzikowe pasemka poleciałam do sklepu po rudy. Zadowolona nałożyłam farbę na głowę a moje córki za ok 20 minut zaczynają pękać ze śmiechu i pytają "mamo czemu masz na głowie pomidora" Kolor wyszedł masakryczny marchewkowy. Założyłam kaptur na głowę i popędziłam do Rossmanna po ciemny brąz. Wchodząc do sklepu nie zdjęłam kaptura bo wyglądałam strasznie,i naraziłam się na specjalną uwagę ochroniarza bo obserwował mnie ukryty między półkamiAch, ciemny brąz nie przykrył marchewy do końca ale jest znacznie lepiej. Już nigdy więcej rudego!
Miłego dniaania.g, Bursztyn, Sabina, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jak Ania z Zielonego Wzgórza - trzeba było na zielono...
. DObrze, że CIę w tym Rossmanie nie zwinęli za podejrzenie kradzieży...
sjoanka, Bozia3, malgos741, bliska77, szczęśliwa 2, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Viola wrote:Ja w poprzedniej pracy mialam kolezanke ktora sama sobie farbowala wlosy. I zawsze powtarzala ze tyle ma w zyciu radochy co przy farbowaniu bo nigdy nie wie co jej wyjdzie na glowie... lubila kupowac rozne kolory farb, a jak byla promocja to sie nie zastanawiala tylko brala co mieli w ofercie;-) efekty faktycznie byly zaskakujace;-)
Kolega z pracy dzisiaj " co ci się stało w głowę" a ja że nieudany eksperyment fryzjerski...Viola, Bozia3, malgos741, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
samira wrote:dziewczyny słyszałyście wychodzi ten pedofil Trynkiewicz za 4 dni ,a pamiętam tą zbrodnię doskonale ,miałam wtedy 14lat ,jeszcze to było w Piotrkowie Tryb.( stamtąd rodzinka moja pochodzi,) to było na Wierzejach lasy,zalew tam się chodziło kąpać jak do babci jeździłam,dlatego podwójnie to mi utkwiło w pamięci .I podobno ten gnój ma mieszkać w Rudzie Śl. oj niedaleko Katowic.Teraz mówią o tym w Pytaniu Na śniadanie,pamiętam jak jego matka niedawno mówiła ze on wyjdzie i będzie dalej mordował.I k u r w a po co takiego wypuszczają
to psychiatryka z nim !!
samira lubi tę wiadomość
-
ania.g wrote:Witajcie
Miłego dniaBursztyn, ania.g, szczęśliwa 2, samira lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Czesc Kobitki
U nas leje nieustannie, i ma tak byc tez caly przyszly tydz. Cudnie.
Wenus, stymulacja moze bardzo pomoc, a najwazniejsze ze jestes pod opieka gina. Trzymam mocno kciuki.
Inessa, jak sie czujesz?
Ania.g - Czerwony Kapturek
Samira, powodzenia u endoania.g, bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, jakiej marki farby (blondy) nie wydzielają trujących oparów? Szukałam informacji w internecie, ale tam radzą tylko, żeby w ciązy użyć łagodnych farb, a które są łagodne już nie informują... Oczywiście kupię coś bez amoniaku, ale czytałam, że te bez amoniaku też wydzielają trujące opary, tyle, że bezwonne. Wolałabym, żeby ktoś mi podał konkretną nazwę.
szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Dziewczyny, jakiej marki farby (blondy) nie wydzielają trujących oparów? Szukałam informacji w internecie, ale tam radzą tylko, żeby w ciązy użyć łagodnych farb, a które są łagodne już nie informują... Oczywiście kupię coś bez amoniaku, ale czytałam, że te bez amoniaku też wydzielają trujące opary, tyle, że bezwonne. Wolałabym, żeby ktoś mi podał konkretną nazwę.
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Samira spokojnie szybko go odpalą więc nikogo więcej nie skrzywdzi
p.s. dzień dobry
samira wrote:dziewczyny słyszałyście wychodzi ten pedofil Trynkiewicz za 4 dni .I podobno ten gnój ma mieszkać w Rudzie Śl. oj niedaleko Katowic.Simba, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Dziewczyny, jakiej marki farby (blondy) nie wydzielają trujących oparów? Szukałam informacji w internecie, ale tam radzą tylko, żeby w ciązy użyć łagodnych farb, a które są łagodne już nie informują... Oczywiście kupię coś bez amoniaku, ale czytałam, że te bez amoniaku też wydzielają trujące opary, tyle, że bezwonne. Wolałabym, żeby ktoś mi podał konkretną nazwę.01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017