X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie,
    Alis, to że nudności powinny mi przejść po trzech miesiącach to tylko teoria, jak to kiedyś lekarka naszej córki powiedziała - człowiek to nie ksiażka ;-)
    z córką zdarzały mi się mdłości i nie tylko do 6go miesiaca ....
    Caffe, Ty wagowa farciaro! ja przez pierwsze 3 miesiace też byłam poniżej wykresu, teraz już sie na niego załapałam ;-)
    Samirka, powodzenia u endo - czekamy na wieści
    Inessa, jak sytuacja?
    Miłego dnia

Lucky, caffe, samira, Bursztyn, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Panie
    Samiro fajny awatarek :)
    Inesso myślałam w nocy o Tobie, musi być dobrze i tego się trzymajmy!
    Szczęśliwa, fajne imię Kajtuś :) dużo zdrobnień można potworzyć i dla dorosłego sensownie brzmi. Świetnie że już jesteście razem

my zbliżamy się do owu, jak zwykle u mnie posucha, mimo siemienia i wiesiołka, ale może żel pomoże

kto na jakim etapie teraz?

caffe, samira, Bozia3, Bursztyn, szczęśliwa 2, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witam lasencje ;)

Dziś wizyta u Endo ,ciekawe co mi powie na wyniki ?!

Inessko nie martw się na zapas ,na pewno będzie ok. ,raczej nie ma opcji żeby dzidzia rosła bez akcji serduszka,na pewno bije grzecznie w tle i nie widać jeszcze <3 <3 <3
    Powodzenia u lekarza.

tego co zrozumiałam, to u Inessy nie było słychac serca.

Lucky, samira lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    witajcie,
    Alis, to że nudności powinny mi przejść po trzech miesiącach to tylko teoria, jak to kiedyś lekarka naszej córki powiedziała - człowiek to nie ksiażka ;-)
    z córką zdarzały mi się mdłości i nie tylko do 6go miesiaca ....
    Caffe, Ty wagowa farciaro! ja przez pierwsze 3 miesiace też byłam poniżej wykresu, teraz już sie na niego załapałam ;-)
    Samirka, powodzenia u endo - czekamy na wieści
    Inessa, jak sytuacja?
    Miłego dnia
    Oby te mdłości Ci zelżały :)

A wagi to się trochę przestraszyłam, że spadła :P

Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    witam Panie
    Szczęśliwa, fajne imię Kajtuś :) dużo zdrobnień można potworzyć i dla dorosłego sensownie brzmi. Świetnie że już jesteście razem

my zbliżamy się do owu, jak zwykle u mnie posucha, mimo siemienia i wiesiołka, ale może żel pomoże

Lucky, trzymam kciuki za dobry poślizg ;)

Lucky lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    witam Panie

Lucky, trzymam kciuki za dobry poślizg ;)

Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki i miłego dnia wam życzę. :-)
    Inesko przytulam, będzie dobrze .<3
    Samirka powodzenia u endo, napisz jak było.
    Panda piękne zdięcia.
    Mi już prawie się kończy @, ten cykl dałam se na spokój z lekarzem muszę odpocząć, ale starać się będę bez leków, biorę tylko na prolaktynę.
    W środę byłam na badaniu krwi hormonów jak co miesiąc, prolaktyna w normie a dawka leku zmniejszona. :-)

Lucky, samira, bliska77, Bursztyn, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Panda Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc kobietki ciesze sie ze podobaja sie zdjecia...

Boziu wiem o czym mowisz i wierz mi zastanawialam sie nad tym wiele razy ale jednak podrozowac w nastepnym roku z babasami/bobasem to dopiero musi byc przygoda ;) haha nie wiem o czym mowie ale na pewno do ogarniecia.

dla zwolenniczek pajakow powiem tak sa one tak samo widoczne tutaj jak i w Polsce, moze jest wiecj groznych i jadowitych i wiekszych ale one kochaj byc schowane i mieszkaja na swoich pajeczynach i zwyczjenie sie nas boja jak go dotkniesz czy nadepniesz to Cie ugryzie tak samo jak uzadli cie przczola w Eu. Odkad tutaj jestem nie slyszalam zeby ktos umarl od ugryzienia pajaka czy weza. Trzeba miec raczej szczescie zeby cos takiego sie przytrafilo.

Porod to musi byc doswiadczenie awwwwuuuuu....podejde to tego tak jak do skoku z samolotu czy bungee ;)haha wole tak o tym myslec...

Inesska jeszcze raz <3

i wszystkim milego weekendu :)

Lucky, samira, bliska77, Bozia3, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cafe musi się udać po tych podwójnych życzeniach poślizgowych ;)

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate dziękuję za słonika :-)

samira lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • caffe Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Cafe musi się udać po tych podwójnych życzeniach poślizgowych ;)
    No ba ;) pewnie, że tak ;)

Lucky lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny słyszałyście wychodzi ten pedofil Trynkiewicz za 4 dni ,a pamiętam tą zbrodnię doskonale ,miałam wtedy 14lat ,jeszcze to było w Piotrkowie Tryb.( stamtąd rodzinka moja pochodzi,) to było na Wierzejach lasy,zalew tam się chodziło kąpać jak do babci jeździłam,dlatego podwójnie to mi utkwiło w pamięci .I podobno ten gnój ma mieszkać w Rudzie Śl. oj niedaleko Katowic.Teraz mówią o tym w Pytaniu Na śniadanie,pamiętam jak jego matka niedawno mówiła ze on wyjdzie i będzie dalej mordował.I k u r w a po co takiego wypuszczają 0zlosc.gif to psychiatryka z nim !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 08:29

bliska77, Aisab, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Powodzenia u lekarza.

tego co zrozumiałam, to u Inessy nie było słychac serca.
    tak inesska mówiła ,ze serduszka nie słychać ,echa serca ale dzidzia urosła

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 08:31

Andzia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra lecę do endo

• wenus Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry;)
    Wiem,ze pisze tu bardzo rzadko,ale codziennie Was czytam.Wlasciwie zaczynam i kończę dzień na tej stronie.Ciesze sie z waszych sukcesów i podziwiam za siłę i wiarę mimo ,ze czasami pod górkę...
    Ja wczoraj byłam u lekarza i powiedział,ze macica jest"czysta" czyli wszystko sie ładnie samo oczyscilo,No i to na tyle z dobrych wiadomości...
    Nie ma u mnie śladu owu,ani początku,ani środka ani końca-czyli nie ma szans...Wiedziałam,ze jest cos nie tak,ale tak po cichu wierzyłam,ze nie jest aż tak źle...Od następnego cyklu mam przyjść w 2 dniu @,żeby sprawdzić czy nadal nic,i jeśli tak będzie to da mi hormony,czyli pewnie cło,żeby to ruszyć.
    Mam dola,i tysiące myśli,ze moze powinnam odpuścić,moze jest juz za późno i nie ma co na sile kombinować...No i ten strach ,co jeśli te leki nie pomogą...Ach,do dupy z tym wszystkim

bliska77, ania.g, Aisab, Olena, Bursztyn, malgos741, Simba, szczęśliwa 2, samira, mysza1975, Parka, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

[img]http:/[/img]
  • Viola Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w pieknym slonecznym dniu:-)
    Wiesz Samirka, ja tez sledze co sie dzieje z tym zbokiem Trynkiewiczem i tez jestem w szoku jaki beznadziejny jest nasz wymiar sprawiedliwosci. Jestesmy nieudolni w tak waznych sprawach. Jak bym miala teraz mieszkac gdzies w okolicach gdzie on bedzie mieszkal i mialabym syna nastolatka to chyba bym umarla ze strachu.....mam nadzieje ze jednak szybko trafi do zakladu zamknietego.
    samira wrote:
    dziewczyny słyszałyście wychodzi ten pedofil Trynkiewicz za 4 dni ,a pamiętam tą zbrodnię doskonale ,miałam wtedy 14lat ,jeszcze to było w Piotrkowie Tryb.( stamtąd rodzinka moja pochodzi,) to było na Wierzejach lasy,zalew tam się chodziło kąpać jak do babci jeździłam,dlatego podwójnie to mi utkwiło w pamięci .I podobno ten gnój ma mieszkać w Rudzie Śl. oj niedaleko Katowic.Teraz mówią o tym w Pytaniu Na śniadanie,pamiętam jak jego matka niedawno mówiła ze on wyjdzie i będzie dalej mordował.I k u r w a po co takiego wypuszczają 0zlosc.gif to psychiatryka z nim !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 08:41

bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Dobranoc!
    Jutro kolejny ekscytujący dzień oczekiwania na @ ;-)
    Nie chcę zrzędzić, ale czemu dziś nie siknęłaś? Tempka Ci znowu skoczyła? No weź dziewczyno zatestuj, bóle brzucha nie zawsze oznaczają @ ;)

Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wenus, myślę, że jakaś porządna stymulacja Ci pomoże, bądź dobrej myśli

Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Wczoraj nie mogąc patrzeć już na blondzikowe pasemka poleciałam do sklepu po rudy. Zadowolona nałożyłam farbę na głowę a moje córki za ok 20 minut zaczynają pękać ze śmiechu i pytają "mamo czemu masz na głowie pomidora" Kolor wyszedł masakryczny marchewkowy. Założyłam kaptur na głowę i popędziłam do Rossmanna po ciemny brąz. Wchodząc do sklepu nie zdjęłam kaptura bo wyglądałam strasznie,i naraziłam się na specjalną uwagę ochroniarza bo obserwował mnie ukryty między półkami :) Ach, ciemny brąz nie przykrył marchewy do końca ale jest znacznie lepiej. Już nigdy więcej rudego!
    Miłego dnia :)

bliska77, Viola, Aisab, sjoanka, Bursztyn, Sabina, samira, Mango, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczynki serdecznie.

Po pierwsze chcialam pogratulowac Szczesliwej pieknego syna. Zreszta w ogole udaly nam sie te forumowe pociechy, kazdy maluch do schrupania.

Panda zdjecia wspaniale az chce sie tam jechac, a tam niesmialo na dwoch fotkach to ty? Jak to to niezla z ciebie laska.

Inessa - mocno trzymam kciuki, i tak zrobilas olbrzymi krok do przodu i miejmy nadzieje, ze Twoj maluszek poprostu jest mocno niesmialy jak jego mamusia, a za klika dni serce zabije jak dzwon.

Lucky ja jestem w okolicach owulki, rowniez u mnie sachara, ale ja nic nie biore, zel mi sie skonczyl:-) bedzie bez poslizgu :-)

bliska77, Bozia3, Viola, Bursztyn, Sabina, szczęśliwa 2, samira, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2359 2360 2361 2362 2363 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ