35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitajcie,
Alis, to że nudności powinny mi przejść po trzech miesiącach to tylko teoria, jak to kiedyś lekarka naszej córki powiedziała - człowiek to nie ksiażka
z córką zdarzały mi się mdłości i nie tylko do 6go miesiaca ....
Caffe, Ty wagowa farciaro! ja przez pierwsze 3 miesiace też byłam poniżej wykresu, teraz już sie na niego załapałam
Samirka, powodzenia u endo - czekamy na wieści
Inessa, jak sytuacja?
Miłego dnia
Lucky, caffe, samira, Bursztyn, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
witam Panie
Samiro fajny awatarek
Inesso myślałam w nocy o Tobie, musi być dobrze i tego się trzymajmy!
Szczęśliwa, fajne imię Kajtuśdużo zdrobnień można potworzyć i dla dorosłego sensownie brzmi. Świetnie że już jesteście razem
my zbliżamy się do owu, jak zwykle u mnie posucha, mimo siemienia i wiesiołka, ale może żel pomoże
kto na jakim etapie teraz?caffe, samira, Bozia3, Bursztyn, szczęśliwa 2, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:witam lasencje
Dziś wizyta u Endo ,ciekawe co mi powie na wyniki ?!
Inessko nie martw się na zapas ,na pewno będzie ok. ,raczej nie ma opcji żeby dzidzia rosła bez akcji serduszka,na pewno bije grzecznie w tle i nie widać jeszcze
tego co zrozumiałam, to u Inessy nie było słychac serca.Lucky, samira lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:witajcie,
Alis, to że nudności powinny mi przejść po trzech miesiącach to tylko teoria, jak to kiedyś lekarka naszej córki powiedziała - człowiek to nie ksiażka
z córką zdarzały mi się mdłości i nie tylko do 6go miesiaca ....
Caffe, Ty wagowa farciaro! ja przez pierwsze 3 miesiace też byłam poniżej wykresu, teraz już sie na niego załapałam
Samirka, powodzenia u endo - czekamy na wieści
Inessa, jak sytuacja?
Miłego dnia
A wagi to się trochę przestraszyłam, że spadłaLucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:witam Panie
Samiro fajny awatarek
Szczęśliwa, fajne imię Kajtuśdużo zdrobnień można potworzyć i dla dorosłego sensownie brzmi. Świetnie że już jesteście razem
my zbliżamy się do owu, jak zwykle u mnie posucha, mimo siemienia i wiesiołka, ale może żel pomoże
kto na jakim etapie teraz?Lucky lubi tę wiadomość
-
Lucky wrote:witam Panie
Samiro fajny awatarek
kto na jakim etapie teraz?Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki i miłego dnia wam życzę.
Inesko przytulam, będzie dobrze .
Samirka powodzenia u endo, napisz jak było.
Panda piękne zdięcia.
Mi już prawie się kończy @, ten cykl dałam se na spokój z lekarzem muszę odpocząć, ale starać się będę bez leków, biorę tylko na prolaktynę.
W środę byłam na badaniu krwi hormonów jak co miesiąc, prolaktyna w normie a dawka leku zmniejszona.Lucky, samira, bliska77, Bursztyn, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
czesc kobietki ciesze sie ze podobaja sie zdjecia...
Boziu wiem o czym mowisz i wierz mi zastanawialam sie nad tym wiele razy ale jednak podrozowac w nastepnym roku z babasami/bobasem to dopiero musi byc przygodahaha nie wiem o czym mowie ale na pewno do ogarniecia.
dla zwolenniczek pajakow powiem tak sa one tak samo widoczne tutaj jak i w Polsce, moze jest wiecj groznych i jadowitych i wiekszych ale one kochaj byc schowane i mieszkaja na swoich pajeczynach i zwyczjenie sie nas boja jak go dotkniesz czy nadepniesz to Cie ugryzie tak samo jak uzadli cie przczola w Eu. Odkad tutaj jestem nie slyszalam zeby ktos umarl od ugryzienia pajaka czy weza. Trzeba miec raczej szczescie zeby cos takiego sie przytrafilo.
Porod to musi byc doswiadczenie awwwwuuuuu....podejde to tego tak jak do skoku z samolotu czy bungee ;)haha wole tak o tym myslec...
Inesska jeszcze raz
i wszystkim milego weekendu
Lucky, samira, bliska77, Bozia3, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny słyszałyście wychodzi ten pedofil Trynkiewicz za 4 dni ,a pamiętam tą zbrodnię doskonale ,miałam wtedy 14lat ,jeszcze to było w Piotrkowie Tryb.( stamtąd rodzinka moja pochodzi,) to było na Wierzejach lasy,zalew tam się chodziło kąpać jak do babci jeździłam,dlatego podwójnie to mi utkwiło w pamięci .I podobno ten gnój ma mieszkać w Rudzie Śl. oj niedaleko Katowic.Teraz mówią o tym w Pytaniu Na śniadanie,pamiętam jak jego matka niedawno mówiła ze on wyjdzie i będzie dalej mordował.I k u r w a po co takiego wypuszczają
to psychiatryka z nim !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 08:29
bliska77, Aisab, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Powodzenia u lekarza.
tego co zrozumiałam, to u Inessy nie było słychac serca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 08:31
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry;)
Wiem,ze pisze tu bardzo rzadko,ale codziennie Was czytam.Wlasciwie zaczynam i kończę dzień na tej stronie.Ciesze sie z waszych sukcesów i podziwiam za siłę i wiarę mimo ,ze czasami pod górkę...
Ja wczoraj byłam u lekarza i powiedział,ze macica jest"czysta" czyli wszystko sie ładnie samo oczyscilo,No i to na tyle z dobrych wiadomości...
Nie ma u mnie śladu owu,ani początku,ani środka ani końca-czyli nie ma szans...Wiedziałam,ze jest cos nie tak,ale tak po cichu wierzyłam,ze nie jest aż tak źle...Od następnego cyklu mam przyjść w 2 dniu @,żeby sprawdzić czy nadal nic,i jeśli tak będzie to da mi hormony,czyli pewnie cło,żeby to ruszyć.
Mam dola,i tysiące myśli,ze moze powinnam odpuścić,moze jest juz za późno i nie ma co na sile kombinować...No i ten strach ,co jeśli te leki nie pomogą...Ach,do dupy z tym wszystkimbliska77, ania.g, Aisab, Olena, Bursztyn, malgos741, Simba, szczęśliwa 2, samira, mysza1975, Parka, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie w pieknym slonecznym dniu:-)
Wiesz Samirka, ja tez sledze co sie dzieje z tym zbokiem Trynkiewiczem i tez jestem w szoku jaki beznadziejny jest nasz wymiar sprawiedliwosci. Jestesmy nieudolni w tak waznych sprawach. Jak bym miala teraz mieszkac gdzies w okolicach gdzie on bedzie mieszkal i mialabym syna nastolatka to chyba bym umarla ze strachu.....mam nadzieje ze jednak szybko trafi do zakladu zamknietego.
samira wrote:dziewczyny słyszałyście wychodzi ten pedofil Trynkiewicz za 4 dni ,a pamiętam tą zbrodnię doskonale ,miałam wtedy 14lat ,jeszcze to było w Piotrkowie Tryb.( stamtąd rodzinka moja pochodzi,) to było na Wierzejach lasy,zalew tam się chodziło kąpać jak do babci jeździłam,dlatego podwójnie to mi utkwiło w pamięci .I podobno ten gnój ma mieszkać w Rudzie Śl. oj niedaleko Katowic.Teraz mówią o tym w Pytaniu Na śniadanie,pamiętam jak jego matka niedawno mówiła ze on wyjdzie i będzie dalej mordował.I k u r w a po co takiego wypuszczająto psychiatryka z nim !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 08:41
bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Dobranoc!
Jutro kolejny ekscytujący dzień oczekiwania na @Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Wczoraj nie mogąc patrzeć już na blondzikowe pasemka poleciałam do sklepu po rudy. Zadowolona nałożyłam farbę na głowę a moje córki za ok 20 minut zaczynają pękać ze śmiechu i pytają "mamo czemu masz na głowie pomidora" Kolor wyszedł masakryczny marchewkowy. Założyłam kaptur na głowę i popędziłam do Rossmanna po ciemny brąz. Wchodząc do sklepu nie zdjęłam kaptura bo wyglądałam strasznie,i naraziłam się na specjalną uwagę ochroniarza bo obserwował mnie ukryty między półkamiAch, ciemny brąz nie przykrył marchewy do końca ale jest znacznie lepiej. Już nigdy więcej rudego!
Miłego dniabliska77, Viola, Aisab, sjoanka, Bursztyn, Sabina, samira, Mango, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyWitam Was dziewczynki serdecznie.
Po pierwsze chcialam pogratulowac Szczesliwej pieknego syna. Zreszta w ogole udaly nam sie te forumowe pociechy, kazdy maluch do schrupania.
Panda zdjecia wspaniale az chce sie tam jechac, a tam niesmialo na dwoch fotkach to ty? Jak to to niezla z ciebie laska.
Inessa - mocno trzymam kciuki, i tak zrobilas olbrzymi krok do przodu i miejmy nadzieje, ze Twoj maluszek poprostu jest mocno niesmialy jak jego mamusia, a za klika dni serce zabije jak dzwon.
Lucky ja jestem w okolicach owulki, rowniez u mnie sachara, ale ja nic nie biore, zel mi sie skonczyl:-) bedzie bez poslizgubliska77, Bozia3, Viola, Bursztyn, Sabina, szczęśliwa 2, samira, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość