35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:ja to czekam aż kapusta zakwitnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 16:28
Bursztyn, Lucky, Sabina, szczęśliwa 2, bliska77, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anna Maria, to niesprawiedliwe - jesteś dopiero w 12 tygodniu i ci powiedzieli, a ja już w 14 i miałam wczoraj USG i się nie dowiedziałam! Myślę, że to przez tę aferę z aborcjami dziewczynek. Pielęgniarka powiedziała, że informują dopiero w 20 tygodniu i, że w 14 to zgadywanie.
Dziś mąż mnie zmotywował do farbowania. Związałam włosy w kucyk, a on stwierdził, że "dziwnie wyglądam", a jak mi się przyjrzał to dodał "a bo ty teraz włosów nie farbujesz". Potem z dziwnie poprawił na "pozytywnie dziwnie, a nie negatywnie", a potem na "znaczy się dobrze", ale i tak ma przechlapane.
paszczakin, Mango, Sabina, samira, bliska77, Myszonek, Nati74, malgos741, Bursztyn, megan8, Parka, sjoanka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Anna Maria trzymam kciuki za synusia dobrze że lepiej się czujesz,u mnie mdłości trzymają dalej i zauważyłam że spodnie robią się przyciasne ,brzuch mi jakoś wywala wieczorem.
INESSA cały czas masz mdłości a to dobrze świadczy o ciąży więc może rzeczywiście ciąza jest młodsza.samira, bliska77, Alis, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Jeszcze pytanie do ciężarówek - czy robiłyście w pierwszym trymestrze badania w kierunku różyczki, toksoplazmozy i CMV? Bo mnie powiedziała ginka, że to dodatkowo - jeśli chcę. No ja chcę - ale jak sobie obliczyłam koszt całego pakietu to mi wyszło 400 zł...Mam koty, to jednak może warto?
Ja zrobiłam jak się zaczęłam starać. -
nick nieaktualnydziewczyny, jeszcze odnośnie płci, dopóki nie miałam dziecka zawsze chciałam chłopaka, bo mecze i w ogóle, jak już byłam w ciąży to też myślałam o chłopaku al mężowi mówiłam, że będzie córka, nie wiem, może jakieś takie przeczucie, chociaż zawsze z tego się śmiałam. zawsze marzyłam o dwójce dzieci- najlepiej parce, zatem teraz czekam na chłopaka, mąż natomiast mówi że będzie dziewczynka, a tak naprawdę najważniejsze żeby dzieciątko było zdrowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 17:59
gosia7122, Myszonek, samira, Bursztyn, megan8, Mango, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Mysza1975 no weź coś napisz, daj znać, no weź. Włażę na forum i czekam, masz żelazną cierpliwość dziewczyno!
Dziś wstawałam o 5.00 do pracy i miałam czas tylko na podstawowe sprawy.
Jutro osikam test.
Sama się sobie dziwię, ale jakoś spokojnie do tego podchodzę.Sabina, samira, Aisab, Parka, Mango, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny