35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja aż przekwitnie - zastanawiam się tylko kto będzie pierwszy: kapusta, czy ja??Reni wrote:ja to czekam aż kapusta zakwitnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 16:28
Bursztyn, Lucky, nick nieaktualny, szczęśliwa 2, nick nieaktualny, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anna Maria, to niesprawiedliwe - jesteś dopiero w 12 tygodniu i ci powiedzieli, a ja już w 14 i miałam wczoraj USG i się nie dowiedziałam! Myślę, że to przez tę aferę z aborcjami dziewczynek. Pielęgniarka powiedziała, że informują dopiero w 20 tygodniu i, że w 14 to zgadywanie.
Dziś mąż mnie zmotywował do farbowania. Związałam włosy w kucyk, a on stwierdził, że "dziwnie wyglądam", a jak mi się przyjrzał to dodał "a bo ty teraz włosów nie farbujesz". Potem z dziwnie poprawił na "pozytywnie dziwnie, a nie negatywnie", a potem na "znaczy się dobrze", ale i tak ma przechlapane.
paszczakin, Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Myszonek, Nati74, malgos741, Bursztyn, megan8, Parka, sjoanka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Anna Maria trzymam kciuki za synusia dobrze że lepiej się czujesz,u mnie mdłości trzymają dalej i zauważyłam że spodnie robią się przyciasne ,brzuch mi jakoś wywala wieczorem.
INESSA cały czas masz mdłości a to dobrze świadczy o ciąży więc może rzeczywiście ciąza jest młodsza.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Alis, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Jeszcze pytanie do ciężarówek - czy robiłyście w pierwszym trymestrze badania w kierunku różyczki, toksoplazmozy i CMV? Bo mnie powiedziała ginka, że to dodatkowo - jeśli chcę. No ja chcę - ale jak sobie obliczyłam koszt całego pakietu to mi wyszło 400 zł...Mam koty, to jednak może warto?
Ja zrobiłam jak się zaczęłam starać. -
nick nieaktualnydziewczyny, jeszcze odnośnie płci, dopóki nie miałam dziecka zawsze chciałam chłopaka, bo mecze i w ogóle, jak już byłam w ciąży to też myślałam o chłopaku al mężowi mówiłam, że będzie córka, nie wiem, może jakieś takie przeczucie, chociaż zawsze z tego się śmiałam. zawsze marzyłam o dwójce dzieci- najlepiej parce, zatem teraz czekam na chłopaka, mąż natomiast mówi że będzie dziewczynka, a tak naprawdę najważniejsze żeby dzieciątko było zdrowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 17:59
gosia7122, Myszonek, nick nieaktualny, Bursztyn, megan8, Mango, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Mysza1975 no weź coś napisz, daj znać, no weź. Włażę na forum i czekam, masz żelazną cierpliwość dziewczyno!
Dziś wstawałam o 5.00 do pracy i miałam czas tylko na podstawowe sprawy.
Jutro osikam test.
Sama się sobie dziwię, ale jakoś spokojnie do tego podchodzę.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aisab, Parka, Mango, Bursztyn, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

to już blisko

invicta Gdańska