35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa zawsze deklarowalam chęć bycia tereską, nigdy nie chcialam miec namiotow cyrkowych, ktorymi natura mnie obdarzyla. Ja w 5 klasie podstawowki wazac 50 kg mialam juz stanik o rozmiarze C - to byl koszmar! Wiecznie przygarbiona by zminimalizowac wielkosc bimbalów. Teraz 85 DD.
Bozia3, sjoanka, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mandarynki to przegięcie - ale jabłuszka na pół, albo pomarańcze są super. I dużo łatwiej mieć malutki biust przez całe życie, niż ogromne cycory - które zwykle są atrakcyjne krótko - w okresie młodości.....potem to już nie jest tak pięknie - nawet biustonosze - niby ładne i koronkowe - mają jakieś rusztowania okropne i grubaśne szelki, żeby utrzymać to cielsko...a te jabłuszkowe nałożą sobie koronki na sznureczkach i wyglądają nie dość, że szczupło to jeszcze seksownie....Nie wiem co się może podobać w olbrzymich cycorach.....
Bursztyn, Myszonek, polarmiś, caffe, Mango, Panda, Simba, Żanet, mysza1975, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:mandarynki to przegięcie - ale jabłuszka na pół, albo pomarańcze są super. I dużo łatwiej mieć malutki biust przez całe życie, niż ogromne cycory - które zwykle są atrakcyjne krótko - w okresie młodości.....potem to już nie jest tak pięknie - nawet biustonosze - niby ładne i koronkowe - mają jakieś rusztowania okropne i grubaśne szelki, żeby utrzymać to cielsko...a te jabłuszkowe nałożą sobie koronki na sznureczkach i wyglądają nie dość, że szczupło to jeszcze seksownie....Nie wiem co się może podobać w olbrzymich cycorach.....
Bursztyn, Bozia3, Mango, Simba lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:mandarynki to przegięcie - ale jabłuszka na pół, albo pomarańcze są super. I dużo łatwiej mieć malutki biust przez całe życie, niż ogromne cycory - które zwykle są atrakcyjne krótko - w okresie młodości.....potem to już nie jest tak pięknie - nawet biustonosze - niby ładne i koronkowe - mają jakieś rusztowania okropne i grubaśne szelki, żeby utrzymać to cielsko...a te jabłuszkowe nałożą sobie koronki na sznureczkach i wyglądają nie dość, że szczupło to jeszcze seksownie....Nie wiem co się może podobać w olbrzymich cycorach.....
Alis, Simba, Niuta, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViola wrote:Polarmisiu mnie tez prawie przekonalas do moich pol-jabluszek:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 11:50
Bursztyn, Viola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:I tego sie trzymajcie, fakt Bozia zakwestionowala mandarynki ale u mnie w sklepie sa takie ladniutkie prawie jak jabłuszka idealne by zamknąć je w dloni.........
Lubie Misia i Bozie
polarmiś, Myszonek, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny