X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyszlam na balkon wywalic zalegajaca na nim wode - bo mam taki wynalazek bez spadku z jednym otworem na wode.
    Wiec osuszylam swoj basen a tu slonko zaszlo i chmury znowu.
    Pewnie zaraz popada.

Syzyfowa praca!

Znajac mnie to ja bym od razu nie wstawiala pozytywnego testu. Poczekalabym tak z 9 miesiecy. ;)

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekne!

QUOTE=paszczakin]no dobra, nie wiem, czy Was aktualnie lubie za te "olbrzymie nieatrakcyjne cycory", ale niech bedzie- optymistycznie- zdjecie z mojego ogrodu z dzis- kontra dla Waszych deszczy i sniezyc:

yr77.jpg[/QUOTE]

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczakin - piekny!

• Alis Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mandarynki to przegięcie - ale jabłuszka na pół, albo pomarańcze są super. I dużo łatwiej mieć malutki biust przez całe życie, niż ogromne cycory - które zwykle są atrakcyjne krótko - w okresie młodości.....potem to już nie jest tak pięknie - nawet biustonosze - niby ładne i koronkowe - mają jakieś rusztowania okropne i grubaśne szelki, żeby utrzymać to cielsko...a te jabłuszkowe nałożą sobie koronki na sznureczkach i wyglądają nie dość, że szczupło to jeszcze seksownie....Nie wiem co się może podobać w olbrzymich cycorach.....

A ja nie lubię Bozi!!!

I co to są goromne cycory? Mi się teraz E zrobiło. Czy 75 E to już ogromne? I jeszcze zdefiniujmy młodość :D

paszczakin, Żanet lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    No a jaaaa????
    Ciebie tez :)
    ale chodzilo mi o niezrzeszone.. obronczynie Teresek sympatyzujace z naszym elitarnym stowarzyszeniem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 12:07

polarmiś, Simba, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mango Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękna wiosna u Ciebie Paszczaczku ;)

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak, cudne zdjecie :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, to wszystko wyjasnia;-)
    Bursztyn wrote:
    Ciebie tez :)
    ale chodzilo mi o niezrzeszone.. obronczynie Teresek sympatyzuje z naszym elitarnym stowarzyszeniem :)

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nomenklatura owocowa do cycorów dobre ! ;) Tak myślę co ja za owoc mam w namioto-staniku chyba grapefruit, a czy przecięty na pół to chyba nie tak z 1/3 odcięta, może pomelo na pół kurde sama nie wiem, tak czy inaczej chciałabym pomarańczkę taką w 2/3 i oczywiście jędrniejsze niż teraz, w dotyku taki dojrzały pomidorek, nie może za twardy cholera sama nie wiem ;)

Viola, Mango, Myszonek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiosenka piękna Paszczakin :) też taką bym chciała, w zeszłym roku dosadziłam krokusików na trawniku, ma być pięknie na wiosnę.

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Witam Babole, Kobitki ;)
    Widzę, że znów cyce na tapecie :)

A jak tam badanie ? Dało się przeżyć i jak tam waga przed i po płynie na F..? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 12:11

Myszonek lubi tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak maz mowi ze jestes piekna i masz super cycuszki to sa cycuszki!
    Jak sprawdza czy aby na diecie ci z biustu ni spada objetosc to wtedy sa cycuszki.
    Jak patrzysz na piekny stanik i widzisz ze tylko 75D najwyzszy rozmiar to wtedy sa cycory.
    Jak nie mozesz podskoczyc bo ci sie wszystko majda, jak przy cwiczeniach zamias udawac ze skaczesz na skakance trzymasz biust to sa wtedy cycory!

To samo jest z wiekiem. Zalezy od punktu widzenia.

Kate 75, Bursztyn, polarmiś, Sabina, Żanet, mysza1975, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    Jak maz mowi ze jestes piekna i masz super cycuszki to sa cycuszki!
    Jak sprawdza czy aby na diecie ci z biustu ni spada objetosc to wtedy sa cycuszki.
    Jak patrzysz na piekny stanik i widzisz ze tylko 75D najwyzszy rozmiar to wtedy sa cycory.
    Jak nie mozesz podskoczyc bo ci sie wszystko majda, jak przy cwiczeniach zamias udawac ze skaczesz na skakance trzymasz biust to sa wtedy cycory!

To samo jest z wiekiem. Zalezy od punktu widzenia.

No wyliczanka nie pozostawia złudzeń ;)

Myszonek lubi tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To oznacza ze nie mam sportowego stanika wcale.
    Ale te malocycuszkowe nie maja z tym problemow.

• Simba Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tak sobie pomyslalam, ze gdybym byla lesbijka to znalazlabym sobie kobitke puszysta z duzymi cyckami :)

A ja ta: http://film.onet.pl/christina-hendricks-ruda-pieknosc-o-gigantycznych-naturalnych-piersiach/e1810

Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    tyyyyy, bozia, nie pocieszasz, nieladnie :(

Jak nie pociesza, jak pociesza :-P

Bursztyn, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A ja ta: http://film.onet.pl/christina-hendricks-ruda-pieknosc-o-gigantycznych-naturalnych-piersiach/e1810
    fajna :) tylko troche za chuda :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Alis Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz w ciąży kupiłam sobie na swój zwiększony rozmiar dwa nowe sportowe, bo tak mnie moje ... (i teraz nie wiem, jakie tu słowo wstawić) bolały, że nie tolerowałam żadnych z metalowymi elementami i innymi rusztowaniami. No i bardzo ładnie sportowe się sprawdzają i nic się nigdzie nie majta.

Paszczakim po spojrzeniu na tę galerię doszłam do wniosku, że moje własne rodzone są prześliczne w porównaniu:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 12:26

sjoanka, Sabina lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ale dyskusja od rana dobre usmialam sie. Viola uf ulzylo mi ale tez bym poszla na l4. A ja totalnie niewyspana bo do 3 nie moglam zasnac a od pare minut po 7 kolega hihi z dwa pietra wyzej wlaczyl hip hop ze caly blok sie trzasl i tak do ok 8.30 troche ciszy i od ok 10 dzieci pietro wyzej tez sluchaja hip hop z nastewieniem jsk poprzednio na basy. Ja ze wdcieklosci prawie krzycze wrwrw a pogoda pod psem. Do tego brxuch sie rozciaga i mnie chwilami swedzi. Dobra pomarudzilam to spokojnego dnia zycze i pieknych piersi :-P

sjoanka, polarmiś, Mango, caffe, Myszonek, ania.g, mysza1975, samira, Bursztyn, Kate 75, Sabina, gosia7122, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    To oznacza ze nie mam sportowego stanika wcale.
    Ale te malocycuszkowe nie maja z tym problemow.

Ja mam male, ale w biustonoszu sportowym cwicze. Mysle ze jest niezbedny.

a8vSp1.png
‹‹ 2393 2394 2395 2396 2397 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ