35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wyszlam na balkon wywalic zalegajaca na nim wode - bo mam taki wynalazek bez spadku z jednym otworem na wode.
Wiec osuszylam swoj basen a tu slonko zaszlo i chmury znowu.
Pewnie zaraz popada.
Syzyfowa praca!
Znajac mnie to ja bym od razu nie wstawiala pozytywnego testu. Poczekalabym tak z 9 miesiecy.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:mandarynki to przegięcie - ale jabłuszka na pół, albo pomarańcze są super. I dużo łatwiej mieć malutki biust przez całe życie, niż ogromne cycory - które zwykle są atrakcyjne krótko - w okresie młodości.....potem to już nie jest tak pięknie - nawet biustonosze - niby ładne i koronkowe - mają jakieś rusztowania okropne i grubaśne szelki, żeby utrzymać to cielsko...a te jabłuszkowe nałożą sobie koronki na sznureczkach i wyglądają nie dość, że szczupło to jeszcze seksownie....Nie wiem co się może podobać w olbrzymich cycorach.....
A ja nie lubię Bozi!!!
I co to są goromne cycory? Mi się teraz E zrobiło. Czy 75 E to już ogromne? I jeszcze zdefiniujmy młodośćpaszczakin, Żanet lubią tę wiadomość
-
Nomenklatura owocowa do cycorów dobre !
Tak myślę co ja za owoc mam w namioto-staniku chyba grapefruit, a czy przecięty na pół to chyba nie tak z 1/3 odcięta, może pomelo na pół kurde sama nie wiem, tak czy inaczej chciałabym pomarańczkę taką w 2/3 i oczywiście jędrniejsze niż teraz, w dotyku taki dojrzały pomidorek, nie może za twardy cholera sama nie wiem
Viola, Mango, Myszonek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Jak maz mowi ze jestes piekna i masz super cycuszki to sa cycuszki!
Jak sprawdza czy aby na diecie ci z biustu ni spada objetosc to wtedy sa cycuszki.
Jak patrzysz na piekny stanik i widzisz ze tylko 75D najwyzszy rozmiar to wtedy sa cycory.
Jak nie mozesz podskoczyc bo ci sie wszystko majda, jak przy cwiczeniach zamias udawac ze skaczesz na skakance trzymasz biust to sa wtedy cycory!
To samo jest z wiekiem. Zalezy od punktu widzenia.Kate 75, Bursztyn, polarmiś, Sabina, Żanet, mysza1975, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
sjoanka wrote:Jak maz mowi ze jestes piekna i masz super cycuszki to sa cycuszki!
Jak sprawdza czy aby na diecie ci z biustu ni spada objetosc to wtedy sa cycuszki.
Jak patrzysz na piekny stanik i widzisz ze tylko 75D najwyzszy rozmiar to wtedy sa cycory.
Jak nie mozesz podskoczyc bo ci sie wszystko majda, jak przy cwiczeniach zamias udawac ze skaczesz na skakance trzymasz biust to sa wtedy cycory!
To samo jest z wiekiem. Zalezy od punktu widzenia.
No wyliczanka nie pozostawia złudzeńMyszonek lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:tak sobie pomyslalam, ze gdybym byla lesbijka to znalazlabym sobie kobitke puszysta z duzymi cyckami
A ja ta: http://film.onet.pl/christina-hendricks-ruda-pieknosc-o-gigantycznych-naturalnych-piersiach/e1810Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
-
Teraz w ciąży kupiłam sobie na swój zwiększony rozmiar dwa nowe sportowe, bo tak mnie moje ... (i teraz nie wiem, jakie tu słowo wstawić) bolały, że nie tolerowałam żadnych z metalowymi elementami i innymi rusztowaniami. No i bardzo ładnie sportowe się sprawdzają i nic się nigdzie nie majta.
Paszczakim po spojrzeniu na tę galerię doszłam do wniosku, że moje własne rodzone są prześliczne w porównaniu:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 12:26
sjoanka, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ale dyskusja od rana dobre usmialam sie. Viola uf ulzylo mi ale tez bym poszla na l4. A ja totalnie niewyspana bo do 3 nie moglam zasnac a od pare minut po 7 kolega hihi z dwa pietra wyzej wlaczyl hip hop ze caly blok sie trzasl i tak do ok 8.30 troche ciszy i od ok 10 dzieci pietro wyzej tez sluchaja hip hop z nastewieniem jsk poprzednio na basy. Ja ze wdcieklosci prawie krzycze wrwrw a pogoda pod psem. Do tego brxuch sie rozciaga i mnie chwilami swedzi. Dobra pomarudzilam to spokojnego dnia zycze i pieknych piersi
sjoanka, polarmiś, Mango, caffe, Myszonek, ania.g, mysza1975, samira, Bursztyn, Kate 75, Sabina, gosia7122, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość