35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:
http://www.007b.com/breast_gallery.php
Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inesska - mnie też już napinało i swędziało - ale zakupiłam sobie z polecenia Bursztynka ten olej z migdałów słodkich - jest super w konsystencji - nie rozmazuje się, a wchłania ładnie i skóra się robi sprężysta...może zacznij się paćkać czymś?
Bursztyn, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnna39 wrote:inessa,kiedy idziesz na usg?
ania.g, samira, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
sjoanka wrote:Mysza - gratulacje!
Zanet - i oby bilo dalej to silne serducho!
Ktos sie rozmarzyl mowiac o slonecznej Italii? No to musze rozczarowac. Pada, a nawet leje. Na polnocy snieg. Na poludniu deszcz. Powodzie, osuniecia ziemi. Do wyboru do koloru.
Sjoanka,
Dziękujemy nie damy się, jak pisała Bursztyn w dwupaku raźniej
Dzisiaj leżę plackiem do góry.
Viola plamienia da sie przeżyć - a nawet spore krwawienie - będzie dobrze!Bursztyn, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Żanet wrote:Sjoanka,
Dziękujemy nie damy się, jak pisała Bursztyn w dwupaku raźniej
Dzisiaj leżę plackiem do góry.
Viola plamienia da sie przeżyć - a nawet spore krwawienie - będzie dobrze!caffe, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Witam.
Viola odkąd wczoraj Inessa podniosła alarm, zaglądałam co chwila na forum z nadzieją że u Ciebie będzie tak jak u Żanet- czyli pomimo krwawień dobrze. Dziewczyny mają rację, powinnaś wziąć wolne i poleżeć. Trzymam kciuki za pozytywny ciąg dalszy
Aniu.G
Trzeba wierzyć, że będzie dobrze, plamienia i krwawienie ustały, serduszko bije - a ja leżę. Lekarz zapytał czy potrzebuję L4, niestety na własnej działalności to nie działaSama się położyłam i już!
Iwone, caffe, ania.g, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:paszczakin - bardzo dobry przykład. Rzućcie proszę okiem na tą galerię. Pierwsza fota i ostatnia. Dla mnie to kwintesencja problemu. Ta pierwsza z malutkimi - dla mnie super. Ta ostatnia może w wieku 16 lat była atrakcyjna dla facetów - teraz to może tylko to mięcho upychać w staniki z drutami....
Bozia - ty o tej, która twierdzi, ze ma D 36... Ona jakąś krzywdę swoim zrobiła. Pisze, że nigdy nie rodziła, a ma takie wiszące i rozstępy... Nie wierzę, że kobieta, które nosi całe życie dopasowane staniki, może tak wyglądać. Moje przyjaciółki mają biust ze dwa rozmiary większy od mojego i ani jednej ani drugiej tak smętnie nie wisi, a są już dobrze po 30.
Poza tym duży biust w dobrze dobranym staniku ma tę głęboką szparkę, w którą faceci lubią zaglądać. A powiedzcie mi, gdzie mają zaglądać przy płaskim?Sabina lubi tę wiadomość
-
Alis wrote:
Poza tym duży biust w dobrze dobranym staniku ma tę głęboką szparkę, w którą faceci lubią zaglądać. A powiedzcie mi, gdzie mają zaglądać przy płaskim?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 13:27
Myszonek, Żanet, Simba, Bursztyn, Sabina, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
może nie widziałam zbyt wielu cycków w swoim życiu - ale naprawdę nie spotkałam się z naturalnym jędrnym i sterczącym biustem powyżej D u dojrzałej kobiety..... Małobiuściaste do starości mają szansę na lepszy efekt....
Simba, Bursztyn, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:może nie widziałam zbyt wielu cycków w swoim życiu - ale naprawdę nie spotkałam się z naturalnym jędrnym i sterczącym biustem powyżej D u dojrzałej kobiety..... Małobiuściaste do starości mają szansę na lepszy efekt....
Starczący nie, ale też nie obwisły do pępka... Chodzi mi o to, że jest jeszcze stan pomiędzy.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:A jak tam badanie ? Dało się przeżyć i jak tam waga przed i po płynie na F..?
Badanie dało się przeżyć ale już wiem, że wolę gastroskopię.
Natomiast odpowiedź na pytanie 2 - to nie mam dobrych wieści - waga drgnęła tak o ok. 30dag (szkoda, że nie więcej)
Żanet, samira, Bursztyn, Kate 75, Sabina lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Viola moja kuzynka będąc w ciąży przez pół roku miała normalne miesiączki i nawet nie wiedziała że jest w ciąży. Nie czuła ruchów i dopiero przy okazji badania u gina dowiedziała się że spodziewa sie dziecka
Miejmy nadzieję że te Twoje plamienia nie mają nic wspólnego z rozwijającym się maluszkiemAndzia33 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
dzień dobry
jakby to powiedzieć od owu do @ ja takie mam
Bozia3 wrote:może nie widziałam zbyt wielu cycków w swoim życiu - ale naprawdę nie spotkałam się z naturalnym jędrnym i sterczącym biustem powyżej D u dojrzałej kobiety..... Małobiuściaste do starości mają szansę na lepszy efekt....Myszonek, Panda, Alis, Simba, Kate 75 lubią tę wiadomość