X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    fajna :) tylko troche za chuda :)

Ale ma duze cycki i jest ruda :)

Bursztyn lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

http://www.007b.com/breast_gallery.php
    paszczakin - bardzo dobry przykład. Rzućcie proszę okiem na tą galerię. Pierwsza fota i ostatnia. Dla mnie to kwintesencja problemu. Ta pierwsza z malutkimi - dla mnie super. Ta ostatnia może w wieku 16 lat była atrakcyjna dla facetów - teraz to może tylko to mięcho upychać w staniki z drutami....

Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    fajna :) tylko troche za chuda :)
    Tobie się podoba taki typ mamuśki - duża duba, biodra i cycki - ciepła baba do przytulania...:) No no - nie spodziewałabym się ...:)

Bursztyn, Sabina, Niuta lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Anna39 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa,kiedy idziesz na usg?

781bf18f8a2720294b991893655b2777.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie moge Boziu zajrzec do halerii ale po Twoim opisie moja wyobraznia zadzialala hihihi zwladzcza jesli chodzi o drugie cycuszki.

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska - mnie też już napinało i swędziało - ale zakupiłam sobie z polecenia Bursztynka ten olej z migdałów słodkich - jest super w konsystencji - nie rozmazuje się, a wchłania ładnie i skóra się robi sprężysta...może zacznij się paćkać czymś?

Bursztyn, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna39 wrote:
    inessa,kiedy idziesz na usg?
    Aniu w piatek ide ma 11 tym razem maz ze mna wejdzie do srodka bo jest wsciekly na lekarza ze wogole mnie mastraszyl. Tzn on tak mowi ale zauwazylismy ze jak wchodze z mezem do gina to jakos inaczej sie zachowuja jakos lepiej.

ania.g, samira, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    Mysza - gratulacje!

Zanet - i oby bilo dalej to silne serducho!

Ktos sie rozmarzyl mowiac o slonecznej Italii? No to musze rozczarowac. Pada, a nawet leje. Na polnocy snieg. Na poludniu deszcz. Powodzie, osuniecia ziemi. Do wyboru do koloru.

Sjoanka,

Dziękujemy nie damy się, jak pisała Bursztyn w dwupaku raźniej :)
    Dzisiaj leżę plackiem do góry.
    Viola plamienia da sie przeżyć - a nawet spore krwawienie - będzie dobrze!

Bursztyn, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Sjoanka,

Dziękujemy nie damy się, jak pisała Bursztyn w dwupaku raźniej :)
    Dzisiaj leżę plackiem do góry.
    Viola plamienia da sie przeżyć - a nawet spore krwawienie - będzie dobrze!
    Ja w pierwszej ciąży w 9tc miałam takie krwawienie - że lało mi się po nogach jak z kranu - po 10 sekundach stałam w kałuży krwi....I też przyczyna nie znana - skończyło się tylko leżeniem plackiem przez 3 kolejne miechy. A teraz sobie tak myślę - że może też wtedy miałam krwiaka i nie wiedziałam o tym? Czort wie...

caffe, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin - krokusy cudne....!!!

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa zastanawiam się jak działają te suwaczki - pomiędzy nami jest dwa dni różnicy jeśli chodzi o ciążę - a termin porodu z różnicą 8 dni...ktoś tu coś ściemnia..;) ciekawe jak to jest obliczane

inessa, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Żanet Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Witam.
    Viola odkąd wczoraj Inessa podniosła alarm, zaglądałam co chwila na forum z nadzieją że u Ciebie będzie tak jak u Żanet- czyli pomimo krwawień dobrze. Dziewczyny mają rację, powinnaś wziąć wolne i poleżeć. Trzymam kciuki za pozytywny ciąg dalszy <3

Aniu.G
    Trzeba wierzyć, że będzie dobrze, plamienia i krwawienie ustały, serduszko bije - a ja leżę. Lekarz zapytał czy potrzebuję L4, niestety na własnej działalności to nie działa :( Sama się położyłam i już!

Iwone, caffe, ania.g, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    paszczakin - bardzo dobry przykład. Rzućcie proszę okiem na tą galerię. Pierwsza fota i ostatnia. Dla mnie to kwintesencja problemu. Ta pierwsza z malutkimi - dla mnie super. Ta ostatnia może w wieku 16 lat była atrakcyjna dla facetów - teraz to może tylko to mięcho upychać w staniki z drutami....

Bozia - ty o tej, która twierdzi, ze ma D 36... Ona jakąś krzywdę swoim zrobiła. Pisze, że nigdy nie rodziła, a ma takie wiszące i rozstępy... Nie wierzę, że kobieta, które nosi całe życie dopasowane staniki, może tak wyglądać. Moje przyjaciółki mają biust ze dwa rozmiary większy od mojego i ani jednej ani drugiej tak smętnie nie wisi, a są już dobrze po 30.

Poza tym duży biust w dobrze dobranym staniku ma tę głęboką szparkę, w którą faceci lubią zaglądać. A powiedzcie mi, gdzie mają zaglądać przy płaskim?

Sabina lubi tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:

Poza tym duży biust w dobrze dobranym staniku ma tę głęboką szparkę, w którą faceci lubią zaglądać. A powiedzcie mi, gdzie mają zaglądać przy płaskim?
    Jak się ma skończyć na samym oglądaniu szparek w staniku, to niech sobie film odpalą.....A jak coś więcej - to cała atrakcja następuje po zdjęciu tego stanika....wtedy to zwykle tego przedziałka ani u jednej, ani u drugiej nie znajdziesz. Przy małych cycuszkach - to chociaż wtedy jest szansa, że coś sterczeć ładnie będzie. No a jeśli chodzi o przedziałki - to nago niestety jedna i druga może zaproponować pupę - tutaj mają równe szanse..;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 13:27

Myszonek, Żanet, Simba, Bursztyn, Sabina, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może nie widziałam zbyt wielu cycków w swoim życiu - ale naprawdę nie spotkałam się z naturalnym jędrnym i sterczącym biustem powyżej D u dojrzałej kobiety..... Małobiuściaste do starości mają szansę na lepszy efekt....

Simba, Bursztyn, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Alis Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    może nie widziałam zbyt wielu cycków w swoim życiu - ale naprawdę nie spotkałam się z naturalnym jędrnym i sterczącym biustem powyżej D u dojrzałej kobiety..... Małobiuściaste do starości mają szansę na lepszy efekt....

Starczący nie, ale też nie obwisły do pępka... Chodzi mi o to, że jest jeszcze stan pomiędzy.

Andzia33 lubi tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Starczący nie, ale też nie obwisły do pępka... Chodzi mi o to, że jest jeszcze stan pomiędzy.
    Pewnie tak - i ważne, żeby dbać jakoś o te cycuchy.....

Alis lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    A jak tam badanie ? Dało się przeżyć i jak tam waga przed i po płynie na F..? :)

Badanie dało się przeżyć ale już wiem, że wolę gastroskopię.
    Natomiast odpowiedź na pytanie 2 - to nie mam dobrych wieści - waga drgnęła tak o ok. 30dag (szkoda, że nie więcej ;) )

Żanet, samira, Bursztyn, Kate 75, Sabina lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Viola moja kuzynka będąc w ciąży przez pół roku miała normalne miesiączki i nawet nie wiedziała że jest w ciąży. Nie czuła ruchów i dopiero przy okazji badania u gina dowiedziała się że spodziewa sie dziecka :)
    Miejmy nadzieję że te Twoje plamienia nie mają nic wspólnego z rozwijającym się maluszkiem :)
    Kurczę to normalnie jak w programie ciąża z zaskoczenia :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry
    jakby to powiedzieć od owu do @ ja takie mam :-P
    Bozia3 wrote:

Myszonek, Panda, Alis, Simba, Kate 75 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 2394 2395 2396 2397 2398 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ