X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodam jeszcze, że najgorsze jest to, że się teraz zajebiście wysypiam cała sypialnia dla mnie ;-)
    chociaż i tak śpię w zatyczkach, bo słyszę smoka dwa pomieszczenia dalej..

ania.g, Bozia3, Simba, caffe, Panda, malgos741, polarmiś, Kate 75, Bursztyn, Sabina, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba mam i to od psychiatry

Simba, Bozia3, Mango, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni ,ale dajesz czadu:). Ale ja z chrapaniem rozumiem - teraz mam wielki problem. Mój też popija piwko - ja wcześniej jak nie byłam w ciązy, to sobie sączyłam winko i jakaś była równowaga. Teraz jestem tak wyczulona na zapachy, że nie jestem w stanie znieść tego zapachu - dodatkowo jak popije trochę - to chrapie niemiłosiernie. Ostatnio mi łaskawie dał stopery na noc - ale ja ich nie umiem włożyć i nie działają u mnie... Męczę się okropnie...A w niedzielę mnie tak już wkur.....bo też wytrąbił kilka piw i drinków, że myślałam, że go rozpierdzielę...nie spałam do 6 rano...ale sie opamiętał (ciekawe na jak długo) bo nie odzywałam się cały dzień - to przylazł wieczorem z bukietem róż, grzecznie posprzątał, pomył gary itp...
    ALe nadwrażliwość na głosy i zapachy w ciąży jest dużo większa - więc pomyśl co CIe czeka...:)

Żanet, Panda, caffe, Mango, Bursztyn, Myszonek, Sabina, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniu. g moge tylko powiedziec ze wspolczuje sytuacji nie zazdroszcze ciotki hmmm tak jak mowisz czasami z rodzinka to najlpeij na zdjeciu niestety...mam jednak nadzieje ze jak juz sobie zajdziesz to dziadek sie bardzo ucieszy :)

Bozia3, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ania.g, ale skoro Twój ojciec jest szefem - to chyba nie wywali CIę na zbity pysk z powodu wnuka - nawet na życzenie ciotki?? Ja pitolę...ale rodzinka...
    Moja siostra już nie pracuje, poszła na macierzyński i po sprawie.

Bozia3, caffe, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Moja siostra już nie pracuje, poszła na macierzyński i po sprawie.
    ale co to w ogóle jest? Ojciec Was nie wspiera?

caffe lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dodam jeszcze, że najgorsze jest to, że się teraz zajebiście wysypiam cała sypialnia dla mnie ;-)
    Współczuję Reni. Ja też mam chrapiącego osobnika i nie raz idę spać do córki.

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

No to faktycznie straszne, ze sie dobrze wysypiasz...;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 14:27

Reni, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza chyba dziś odbiera pierwszą betę - ciekawe jak tam wynik :)

ania.g, Reni, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia Reni witam w klubie my juz ustalilismy ze jak jest chrapanie to chlopczyk grzecznie do drugiego pokoju a ja zostaje w wyrku ;) Na mnie tez zadne akcesoria do uszu nie dzialaja nie da rady i koniec!

Reni totalnie rozumie zapach piwa i jeszcze papierosa zmieszny dla mnie to jest totalnie antyseksualne i koniec kropka nawet nie chce mi sie gadac na ten temat.

ehhhh wspolczuje chrapaczy bardzo!!! bo wiem co to znaczy ;)

ania.g, Bozia3, Myszonek, Sabina, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale co to w ogóle jest? Ojciec Was nie wspiera?
    Z tym wsparciem to zależy od humoru i od tego co mu który doradca podpowiada.

Andzia33 lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mysza chyba dziś odbiera pierwszą betę - ciekawe jak tam wynik :)
    No właśnie Mysza, mam nadzieję że dorodny ten wynik i że od razu się pochwali :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Tobie się podoba taki typ mamuśki - duża duba, biodra i cycki - ciepła baba do przytulania...:) No no - nie spodziewałabym się ...:)
    dokladnie!!! :)

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda mi go bo mimo operacji znowu chrapie niby nie ma na to wpływu a jednak ma.. bo im więcej wypije tym bardziej chrapie
    ale jeszcze zajezył mnie, bo zarzucił mi, że on w tym domu tylko coś robi a ja? najlepiej rozwalić się przed tv i wymagać.. no to tu zrobiło się groźnie, bo miałam akurat coś ciężkiego pod ręką furiat.gif i mogl oberwać
    to jest tak że raz ma I zmianę raz drugą zmianę
    jak ma drugą ja nie gotuję bo on i tak nie je jak ma pierwszą gotujemy raz ja raz on
    zmywam raczej ja i to czasami 2,3 razy dziennie
    odkurzam ja
    piorę ja
    zbieram pranie z suszarki i składam ja
    ścieram kurze ja
    podlewam kwiatki ja
    kąpie psa ja
    wychodzimy z psem na zmianę
    i wkurwia mnie to jak mi zarzuca, że jak on nic nie zrobi to już się dom wali
    powiedziałam mu w niedzielę, że sama wszystkiego robić nie będę, służących nie ma a jak zrobienie obiadu taki problem to łaski nie robi wstałam i sama zrobiłam i jeszcze drze tą chałapę że wszystko na jego głowie kurwa no
    a potem udaaje że nic się nie stało i się przymila .. wrócił do sypialni ale na chwile
    eh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 14:59

Kate 75, samira, Bursztyn, Simba, Myszonek, Sabina, grosza, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:

Poza tym duży biust w dobrze dobranym staniku ma tę głęboką szparkę, w którą faceci lubią zaglądać. A powiedzcie mi, gdzie mają zaglądać przy płaskim?
    wtedy zagladaaja w ta druga szparke... :P ;)

Alis, Kate 75, Niuta, Sabina, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to, że przestanę zauważać jest mało realne..bo już się przyzwyczaiłam do spania w zatyczkach
    łatwo mnie wybudzić i kiepsko śpię..chociaż ostatni ;-) całkiem calkiem ;-)

ależ kochana ja już dawno przestałam okna myć nie ruszam sam dopiero jak nic nie widzi je myje, bo ja mam lęk wysokości
    ciuchy jak z suszarki zdejmuję to układam jak leci i na siłę wpycham do szafki co go wkurza, bo ma ładnie poukładane w kosteczkę kolorami a ja mu hurtem ładuję.. ale proszę tyle czasu żeby brał swoje i chował leży kilka dni więc ładuję mu jak leci ..wścieka się ale w dupie to mam
    i teraz taka gadka..
    ja mu dam..
    ja też pracuję i też wstaję rano.. może teraz nie mam w pracy takiego zapieprzu jak kiedyś ale to nie oznacza, że siedzę w domu przed tv
    owszem nie powiem lubię sobie przyjść napić herbatki i chwilę odsapnąć sorki ale cyborg nie jestem
    to raczej on jak ma II zmianę to nic kompletnie nie zrobi tylko chodze zbieram gary łachy a jak ma I to nazre się walnie browarka i tyle z obowiązków

Kate 75, Simba, Myszonek, Sabina, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    szkoda mi go bo mimo operacji znowu chrapie niby nie ma na to wpływu a jednak ma.. bo im więcej wypije tym bardziej chrapie
    ale jeszcze zajezył mnie, bo zarzucił mi, że on w tym domu tylko coś robi a ja? najlepiej rozwalić się przed tv i wymagać.. no to tu zrobiło się groźnie, bo miałam akurat coś ciężkiego pod ręką furiat.gif i mogl oberwać
    to jest tak że raz ma I zmianę raz drugą zmianę
    jak ma drugą ja nie gotuję bo on i tak nie je jak ma pierwszą gotujemy raz ja raz on
    zmywam raczej ja i to czasami 2,3 razy dziennie
    odkurzam ja
    piorę ja
    zbieram pranie z suszarki i składam ja
    ścieram kurze ja
    podlewam kwiatki ja
    kąpie psa ja
    wychodzimy z psem na zmianę
    i wkurwia mnie to jak mi zarzuca, że jak on nic nie zrobi to już się dom wali
    powiedziałam mu w niedzielę, że sama wszystkiego robić nie będę, służących nie ma a jak zrobienie obiadu taki problem to łaski nie robi wstałam i sama zrobiłam i jeszcze drze tą chałapę że wszystko na jego głowie kurwa no
    a potem udaaje że nic się nie stało i się przymila .. wrócił do sypialni ale na chwile
    eh

No opis mógłby być z mojego domu, mój też jakoś ma omamy, że on robi wszystkiego więcej, a nawet pralki nie potrafi włączyc nie mówiąc o zmywarce i ssawkach do odkurzacza, mopie, płynie i wiadrze nawet nie wie gdzie są, czasami mam wrażenie, że żyje w świecie równoległym i tam może rzeczywiście zapie.... dala w domu jak mała gosposia z motorkiem w d..., albo ma skubany urojenia. Od piątku z nim nie gadam, bo zachowuje się skandalicznie szkoda opisywać i jak tak dalej pójdzie to dzieci z tego nie będzie, bo reproduktor jest obecnie moim wrogiem, na szczęście nie chrapie a właściwie sporadycznie, pija czasami, ale co z tego i tak go mam dosyć, potrafi być skur.. nem, nie wiem może on ma dwa wcielenia i ja chyba z tym fajniejszym ślub wzięłam. Łącze się Reni z tobą w wkurwie... :)
    P.S. Zarejestrowałam się właśnie do super lekarza tylko po co bo reproduktora nie ma :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 15:29

Bursztyn, Simba, samira, Sabina, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja się zastanawiam właśnie, czy po dzieciach kiedyś sobie nie machnąć jakiegoś podciągania. Ja miałam zawsze takie B na granicy z C - w wersji angielskiej szumne 32F - ale oni mają durnowatą numerację. Zrobiły mi się rozstępy po ciąży, ale było wciąż w miarę ok. Trochę mi poleciały przy odchudzaniu - jak schudłam 25 kg - to się zrobiły jakby niewypełnione..:). Teraz mam cycory pierwsza klasa - ale długo to nie potrwa...:) A. póki co cieszy się :).
    Nie mam przekonania do silikonów - ale myślałyście w przyszłości o jakichś podciągaczo-wypełniaczach?
    u mnie nie ma czego podciagac, wiec zostaje mi tylko wypychanie :) i owszem, marze o tym i to dosc czesto :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja swoje tez lubie - nie sa tez jakies takie male - 75C.
    Mojemu M sie podobaja ;)
    Cale moje szczescie tkwi w tym, ze gdzies tak do 33 roku zycia, nie zdawalam sobie sprawy jak bardzo faceci lubia duze cycki i w zwiazku z tym nie mialam z nimi zadnych kompleksow. Czasem tylko sobie mysle, ze moze jak odkarmie, odchowam, to sobie powieksze. Moze wtedy bedzie juz silikon BIO :)
    co Ty gadasz? 75 C chcesz powiekszac?? To Ty nie Tereska!
    Viooolkkkaaaaaa!!!! Ona podstepem sie wdarla w nasze szeregi! ;)

Alis, Simba, samira, Sabina, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Reni ,ale dajesz czadu:). Ale ja z chrapaniem rozumiem - teraz mam wielki problem. Mój też popija piwko - ja wcześniej jak nie byłam w ciązy, to sobie sączyłam winko i jakaś była równowaga. Teraz jestem tak wyczulona na zapachy, że nie jestem w stanie znieść tego zapachu - dodatkowo jak popije trochę - to chrapie niemiłosiernie. Ostatnio mi łaskawie dał stopery na noc - ale ja ich nie umiem włożyć i nie działają u mnie... Męczę się okropnie...A w niedzielę mnie tak już wkur.....bo też wytrąbił kilka piw i drinków, że myślałam, że go rozpierdzielę...nie spałam do 6 rano...ale sie opamiętał (ciekawe na jak długo) bo nie odzywałam się cały dzień - to przylazł wieczorem z bukietem róż, grzecznie posprzątał, pomył gary itp...
    ALe nadwrażliwość na głosy i zapachy w ciąży jest dużo większa - więc pomyśl co CIe czeka...:)
    no niezle, dobrze zechociaz poczul sie do winy i przeprosil :)
    u mnie pies chrapie glosniej niz maz, tyle tylko ze Leona chrapanie mi nie przeszkadza, a meza tak :)

Panda, Kate 75, Sabina, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2396 2397 2398 2399 2400 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ