35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
agafbh wrote:Dzięki, wiesz ja sny też mam bardzo wyraziste, nawet kilka z nich sie spełniło, nie symbolicznie ale dosłownie i niestety nie były to dobre sny ...ale nie będę o tym szerzej pisać ponieważ wiem jak ludzie na to reagują, patrzą na mnie jak na jakąś starą babę wierzącą w zabobony itp, tak jak pisałam przesądna nie jestem, nie wierzę w różne symboliki itp ale niektóre sny bardzo do mnie przemawiają
Chociaz i tak uwazam, ze w tym przypadku stres, martwienie sie,lek generuje u Ciebie takie obrazy we snie.
Tak czy inaczej trzymam mocno kciuki za Twojego tateBozia3, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:Dzięki, wiesz ja sny też mam bardzo wyraziste, nawet kilka z nich sie spełniło, nie symbolicznie ale dosłownie i niestety nie były to dobre sny ...ale nie będę o tym szerzej pisać ponieważ wiem jak ludzie na to reagują, patrzą na mnie jak na jakąś starą babę wierzącą w zabobony itp, tak jak pisałam przesądna nie jestem, nie wierzę w różne symboliki itp ale niektóre sny bardzo do mnie przemawiają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 18:01
Bozia3, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela u mnie pomagalo spanie na mamusi- ja w pozycji pol lezacej a maly jak ta zaba na mnie. Poniewaz to trwalo godzine dwie to wlaczalam sobie jakis filmik i maly smacznie spal. Po przebudzeniu cyc, odbijanko, przewijanko, potem jakies wspolne zajecia taneczne (lubil usypiac przy Buble'ju), cyc i spanko na mamusi. Obowiazki doowe jak maz z pracy przyszedl. I tak do prawie roku:-) wydawalo mi sie ze to sie nie skonczy a teraz tesknie za tymi chwilami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 18:23
Bozia3, Iwone, angela, grosza, Panda, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ale tu romantycznie dzisiaj
u nas dzis bylo pieknie i cieplo. Ja z mezem tez poznalam sie przez neta a dokladnie przez sympatie.pl tez nam szybko poszlo ale to czekanie na niego to dluuuga historia. Ja jutro ide do gina i sobie nie wyobrazam dzisiejszej nocy. Tez wciazy snia mi sie koszmary chociaz wczesniej tez roznie to bywalo. Dobrego wieczorku zycze
pamietam i bardzo sie polecam.
samira, Bursztyn, Myszonek, Simba, Bozia3, grosza, malgos741, Olena, dojrzała, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn mega historia
Aga, dla mnie sny są bardzo ważne. Mam świetną pamięć do nich. Bywają prorocze. Mam też sny cykliczne seriami i takie co mają ciąg dalszy. Wszystko w nich jest.Dla mnie to mój drugi świat.Bursztyn, Bozia3, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
inessa wrote:Hej ale tu romantycznie dzisiaj
u nas dzis bylo pieknie i cieplo. Ja z mezem tez poznalam sie przez neta a dokladnie przez sympatie.pl tez nam szybko poszlo ale to czekanie na niego to dluuuga historia. Ja jutro ide do gina i sobie nie wyobrazam dzisiejszej nocy. Tez wciazy snia mi sie koszmary chociaz wczesniej tez roznie to bywalo. Dobrego wieczorku zycze
Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Kate 75 wrote:Co do farbowania włosów, ja już na początku starań optymistycznie zakupiłam farbę mniej szkodliwą w aptece, na razie nie użyłam, bo nie było po co, ale moja fryzjerka się rozchorowała i muszę pofarbować sama, tak czytałam linki które zamieściłyście i poszłam sprawdzić co za cudo kupiłam, okazało się, że to Biokap nutricolor seria pomarańczowa, zobaczę jak to kryje i ile się trzyma, może dłużej niż u babaeczki z linka, bo ona miała serię zieloną, dodam, że ja farbuję mysi blond, na brąz średniociemny i siwych włosów nie mam, zdam relację
Biokap kosztował mnie 37,70 zł, kolor 3.0 Castano Scuro - Ciemny brąz
Kate,
Jak przetestujesz to koniecznie daj znać, u mnie też niewiele siwych, może ze 3 się znajdąwięc jeszcze wytrzymuję, mam ciemny brąz i ciekawa jestem rezultatów
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
My też sympatia.pl
Ja założyłam konto jakoś w czerwcu i postanowiłam, że daję sobie czas do końca roku. Nie wierzyłam, że uda mi się poznać kogoś sensownego. Traktowałam to jako rodzaj nowego doświadczenia - chodzenie na randki w ciemno.
Mój M pierwszy raz napisał do mnie jakoś w lipcu. Ponieważ miałam profil bez zdjęcia, oczywiście zaraz o nie poprosił. Przesłałam mu zdjęcia pocztą mailową i mimo gadki o tym, że wygląd nie jest najważniejszy zamilkł. Teraz mu to wypominam i mówię, że pewnie przegrałam z jakąś długonogą blondynką.
Spotkałam się z kilkoma innymi facetami, ale jakoś nie zaiskrzyło i zgodnie z postanowieniem 31.12 o północy usunęłam konto. W Nowy Rok dostałam od M na prywatną pocztę życzenia noworoczne, na które grzecznie odpisałam, a ponieważ jak się okazało byłam jedyną dziewczyną, która to zrobiła (życzenia zostały wysłane do wszystkich babek, z którymi miał do czynienia na sympatii - nie chcę wiedzieć ile ich było), rozpoczęliśmy pisać maile, potem były pogaduchy na gg i przez skypa. A potem spotkaliśmy się w realu. Byłam ostrożna, więc niewiele o sobie mówiłam, ale w nicku na skypie było moje imię i nazwisko, w pewien piątek zadzwonił do mnie na telefon stacjonarny (dzwonił pod wszystkie nr o tym nazwisku z mojego miasta aż trafił), a w niedzielę stanął pod drzwiami. Moje zaskoczenie było tak ogromne, że nie wiedziałam co powiedzieć.
I tak to trwa już 3 lata.ania.g, samira, Bursztyn, EwaT, Myszonek, Simba, Iwone, angela, Bozia3, megan8, Panda, sjoanka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
To jednak sympatia..pl jakos dziala
tylko moja kumpela zapisana na e-darlingi, sympatie, we dwoje i jeszcze cos nadal nie znalazla faceta...zastanawiam jak ona to robi- ze nic nie robi...w tej dziedzinie
samira, mysza1975, Myszonek, Simba, megan8, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja wlasnie wrocilam ze szkoly od dziecka, jej klasa przedstawiala przygotowane przez siebie prezentacje po angielsku nt. wybranego kraju. Dziecko moje wybralo Polske. Zaprezentowala stolice, polozenie geograficzne, przyrode. Przy Mazurku Dabrowskiego pobeczalam sie strasznie. Juz drugi raz dzis, bo pol godziny wczesniej beczalam jak dzika, kiedy Justyna dostala zloty medal...
Zawsze bylam z tych placzacych, ale teraz placze, jak dzieci zaczynaja spiewac w telewizjiŻanet, mysza1975, Alis, Lucky, Myszonek, Bursztyn, Iwone, polarmiś, Bozia3, Panda, sjoanka, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,
Piękne te wasze historie, właśnie przeczytałam ostatnią, taki miły nastrój przed jutrzejszymi walentynkami...
Spotykałam się z jednym kolegą już jakiś czas i przyjechał do niego kolega z Berlina, Polak, który jako dziecko wyemigrował razem z rodziną w stanie wojennym.
Chciał wrócić do Polski, szukał żony.
Kolega poczuł miętę, ale ja byłam lojalna. Poznał inną i byliśmy dwiema parami.
Potem mi sie posypało, im sie posypało i zadzwonił aby wybadać sytuację.
Pogadaliśmy, spojrzałam na niego jakoś inaczej, bardziej przyjaźnie i tak już jesteśmy razem 4 lata. Do dziś wypomina mi pierwszego koszaEwaT, mysza1975, samira, Myszonek, Simba, Bursztyn, Iwone, polarmiś, angela, Bozia3, megan8, malgos741, Panda, sjoanka, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej ale tu romantycznie dzisiaj
Inessko, miejmy nadzieję...! -
mnie mój przyszły małżonek przyszedł naprawiać laptopa
zgadaliśmy się na polskim forum w Londynie
no i jak już naprawił to po dwóch tygodniach sie do mnie wprowadził bo stwierdziliśmy że nie będzie tak jeżdził w te i wewte każdego dnia
to sie nazywa miłość od pierwszego spojrzeniaŻanet, samira, mysza1975, Simba, Bursztyn, Iwone, polarmiś, angela, Bozia3, malgos741, sjoanka, Andzia33, iwcia77 lubią tę wiadomość