35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni, żal mi Twojego ciasta. Jak mogłaś do śmieci! Zjadłoby się!
Ja jestem szczęśliwie jutro gdzieś zabierana, więc nic nie gotuję ani nie piekę
Byłam dzisiaj na zakupach i przymierzałam się go kupna jakiejś książki o obsłudze niemowlaka... Trochę tych książek stało, ale nie mogłam... Mam jakąś blokadę i nie mogę nic kupic dla dziecka... Nie kupiłam ani pół ciuszka jeszcze, ani mebli, ani nic... Wciąż mi się jakieś nieralne wydaje.
Za to kupiłam sobie dżinsy ciążowe
BTW, macie jakieś ulubione książki o niemowlakach?Myszonek, mysza1975, samira, Żanet, Bozia3, Sabina, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmisiu - 70 D nie takie małe , może gdyby był synek lubiłby je badziej hi..hi..polarmiś wrote:Agela widocznie za male masz cyce:-)
Myszonek, mysza1975, Bozia3, polarmiś, Sabina, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:już byłam skłonna sama je wycinać ale właśnie pocisnęłam ciasto do kosza.. jakaś klejąca mazia wyszła mimo że dwie godziny w lodówce leżało..
Bozia3, Sabina, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Po pozytywnym teście Ovufriend przerzuciła mnie automatycznie na Belly Best Friend.
Przejrzałam tamtejsze forum, ale same poważne tematy, a tu na 35+ można porozmawiać o wszystkim, łącznie z kupami, cyckami i beznadziejnymi facetami, więc pozwolicie, że mimo wszystko zostanę z Wami.
Uwielbiam Was!Myszonek, angela, Simba, Viv78, samira, Żanet, Sabina, Bozia3, ania.g, Niuta, Bursztyn, megan8, grosza, malgos741, bliska77, Olena, Dorka71, paszczakin, Panda, sjoanka, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Aga - czy Twoja córcia płakała ze zmęczenia nie mogąc zasnąć? I kiedy się to skończyło?
bliska77 lubi tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Po pozytywnym teście Ovufriend przerzuciła mnie automatycznie na Belly Best Friend.
Przejrzałam tamtejsze forum, ale same poważne tematy, a tu na 35+ można porozmawiać o wszystkim, łącznie z kupami, cyckami i beznadziejnymi facetami, więc pozwolicie, że mimo wszystko zostanę z Wami.
Uwielbiam Was!
Mam to samożycie jest tutaj
mysza1975, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyangela wrote:Aga - czy Twoja córcia płakała ze zmęczenia nie mogąc zasnąć? I kiedy się to skończyło?
Simba, samira, Żanet, megan8, bliska77, Sabina, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:
Z innych wieści - mój poranny test pokazał słabiutką drugą kreskę. To co w takim razie robi powódź w moich majtkach??!!
Test obejrzałam jeszcze raz jak wróciłam do domu, więc to pewnie reakcja chemiczna, ale i tak mi szkoda
Jesli to pierwsze to mogla byc ciaza biochemiczna...samira, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alis wrote:macie jakieś ulubione książki o niemowlakach?
"W oczekiwaniu na dziecko"
"Pierwszy rok życia dziecka"
"Drugi i trzeci rok życia dziecka"
http://www.empik.com/pierwszy-rok-zycia-dziecka-mazel-sharon-murkoff-heidi,p1043881395,ksiazka-pAlis lubi tę wiadomość
-
Angela dziecko jak jest przemęczone, trudniej zasypia i gorzej śpi.
U mnie przy pierwszym dziecku nic nie pomagało, darł się i w dzień i w nocy, ale był chory i miał kolki.
Drugi spał dobrze w nocy ale w dzień było różnie. Na pewno lepiej sypiał na dworze i jak padało to wystawiałam go na taras i było dobrze. Jednak z czasem tak sie przyzwyczaił że na dworze trzeba było cały czas z nim jeździć, bo jak tylko sie zatrzymałam na chwilkę to podnosił się alarm. Lubił też jeździć autem i wtedy zawsze spał.bliska77, Sabina, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja miałam podobnie do 3 lat nie przespałam spokojnie żadnej nocy nic jak zasypiał to na 3 godz i potem trzeba było go lulać i tak cały czas
a w aucie to bardzo lubił spać
Iwone wrote:Angela dziecko jak jest przemęczone, trudniej zasypia i gorzej śpi.
U mnie przy pierwszym dziecku nic nie pomagało, darł się i w dzień i w nocy, ale był chory i miał kolki.
Drugi spał dobrze w nocy ale w dzień było różnie. Na pewno lepiej sypiał na dworze i jak padało to wystawiałam go na taras i było dobrze. Jednak z czasem tak sie przyzwyczaił że na dworze trzeba było cały czas z nim jeździć, bo jak tylko sie zatrzymałam na chwilkę to podnosił się alarm. Lubił też jeździć autem i wtedy zawsze spał.Simba, Sabina, angela lubią tę wiadomość
-
Ja mojego M poznałam też dziwnie
Dawno dawno temu net nie był jeszcze u nas tak popularny więc w takiej gazecie Dziennik Bałtycki był co tydzień dodatek dla młodzieży Gratka Hydepark - takie forum gazeciarskie wysyłało się kupon z textem a oni drukowali i z koleżanką tam korespondowałyśmy z ludźmi byłyśmy na 4 spotkaniach piwnych grupki i tam właśnie poznałam mego wariataMyszonek, Simba, samira, Bursztyn, Sabina, angela, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Inesa pamiętam o Tobie i trzymam &&&&&&&
inessa wrote:Hej ale tu romantycznie dzisiaju nas dzis bylo pieknie i cieplo. Ja z mezem tez poznalam sie przez neta a dokladnie przez sympatie.pl tez nam szybko poszlo ale to czekanie na niego to dluuuga historia. Ja jutro ide do gina i sobie nie wyobrazam dzisiejszej nocy. Tez wciazy snia mi sie koszmary chociaz wczesniej tez roznie to bywalo. Dobrego wieczorku zycze
pamietam i bardzo sie polecam.
samira, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no mnie to h...j strzela wszystko mnie wkurza a najbardziej teściowa co mi sprząta i przestawia w szafkach kuchennych rzeczy ehh na starość coraz z nią gorzej byle do soboty
Dziś u mnie będzie chyba koniec kontroli i odetchnę z ulgą
Miłego dnia
Myszonek wrote:hmmm to jakaś ogólna atmosfera na forum?? taki zbiorowy nastrój przed 14.02??
u mnie w domu też służbowa atmosferaMyszonek, bliska77, Bursztyn, Sabina, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam z rana.
Inesko trzymam kciuki aby wszystko było ok.
Romantyczny nastrój wczoraj na forum.
Ja swojego poznałam we własnym domu, mój brat cioteczny przyszedł z nim do mnie. Ja mu wpadłam w oko, on mi wpadł w oko coś strzeliło. Po 2 miesiącach się do niego wprowadziłam po pół roku mi się oświadczył a po niecałym roku wzięliśmy ślub. I tak już 14 lat razem.Myszonek, bliska77, Simba, samira, Bursztyn, Sabina, Alis, angela, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017