X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Alis Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, żal mi Twojego ciasta. Jak mogłaś do śmieci! Zjadłoby się!
    Ja jestem szczęśliwie jutro gdzieś zabierana, więc nic nie gotuję ani nie piekę :)

Byłam dzisiaj na zakupach i przymierzałam się go kupna jakiejś książki o obsłudze niemowlaka... Trochę tych książek stało, ale nie mogłam... Mam jakąś blokadę i nie mogę nic kupic dla dziecka... Nie kupiłam ani pół ciuszka jeszcze, ani mebli, ani nic... Wciąż mi się jakieś nieralne wydaje.
    Za to kupiłam sobie dżinsy ciążowe :)

BTW, macie jakieś ulubione książki o niemowlakach?

Myszonek, mysza1975, samira, Żanet, Bozia3, Sabina, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmisiu - 70 D nie takie małe , może gdyby był synek lubiłby je badziej hi..hi..
    polarmiś wrote:
    Agela widocznie za male masz cyce:-)

Myszonek, mysza1975, Bozia3, polarmiś, Sabina, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    już byłam skłonna sama je wycinać ale właśnie pocisnęłam ciasto do kosza.. jakaś klejąca mazia wyszła mimo że dwie godziny w lodówce leżało..
    Pamiętam jak pierwszy raz robiłam ciasto do pizzy, tak się wściekłam że wylądowało przez okno w lesie

Bozia3, Sabina, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po pozytywnym teście Ovufriend przerzuciła mnie automatycznie na Belly Best Friend.
    Przejrzałam tamtejsze forum, ale same poważne tematy, a tu na 35+ można porozmawiać o wszystkim, łącznie z kupami, cyckami i beznadziejnymi facetami, więc pozwolicie, że mimo wszystko zostanę z Wami.
    Uwielbiam Was!

Myszonek, angela, Simba, Viv78, samira, Żanet, Sabina, Bozia3, ania.g, Niuta, Bursztyn, megan8, grosza, malgos741, bliska77, Olena, Dorka71, paszczakin, Panda, sjoanka, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - czy Twoja córcia płakała ze zmęczenia nie mogąc zasnąć? I kiedy się to skończyło?

bliska77 lubi tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Po pozytywnym teście Ovufriend przerzuciła mnie automatycznie na Belly Best Friend.
    Przejrzałam tamtejsze forum, ale same poważne tematy, a tu na 35+ można porozmawiać o wszystkim, łącznie z kupami, cyckami i beznadziejnymi facetami, więc pozwolicie, że mimo wszystko zostanę z Wami.
    Uwielbiam Was!

Mam to samo :) życie jest tutaj :)

mysza1975, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

huhu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 20:47

Viv78, polarmiś, ania.g, samira, Bursztyn, Żanet, Iwone, grosza, bliska77, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Aga - czy Twoja córcia płakała ze zmęczenia nie mogąc zasnąć? I kiedy się to skończyło?
    Angela, ja tak sobie zartuje z tych cycow. Moje dziecko plakalo duzo , okazalo sie ze ma nadwrazliwa skore, nie moglam go ubierac w ciuszki walurowe ( do dzis ze wstretem dotyka welury, polarowe kocyki, plusze- drazni go dotyk), wszelkie metki musialam wycinac, uwazac jak pielucha zalozona by nic go nie draznilo, bo plakal i plakal i plakal a ja tanczylam, cyca dawalam i kolysalam.......

Simba, samira, Żanet, megan8, bliska77, Sabina, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

Z innych wieści - mój poranny test pokazał słabiutką drugą kreskę. To co w takim razie robi powódź w moich majtkach??!!
    Test obejrzałam jeszcze raz jak wróciłam do domu, więc to pewnie reakcja chemiczna, ale i tak mi szkoda
    ale ta blada kreska pokazala sie w ciagu pierwszych 3 min. czy pozniej?
    Jesli to pierwsze to mogla byc ciaza biochemiczna...

samira, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUOTE

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 20:47

• Iwone Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    macie jakieś ulubione książki o niemowlakach?
    Mi bardzo pomogły książki z tej serii
    "W oczekiwaniu na dziecko"
    "Pierwszy rok życia dziecka"
    "Drugi i trzeci rok życia dziecka"

http://www.empik.com/pierwszy-rok-zycia-dziecka-mazel-sharon-murkoff-heidi,p1043881395,ksiazka-p

Alis lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela dziecko jak jest przemęczone, trudniej zasypia i gorzej śpi.
    U mnie przy pierwszym dziecku nic nie pomagało, darł się i w dzień i w nocy, ale był chory i miał kolki.
    Drugi spał dobrze w nocy ale w dzień było różnie. Na pewno lepiej sypiał na dworze i jak padało to wystawiałam go na taras i było dobrze. Jednak z czasem tak sie przyzwyczaił że na dworze trzeba było cały czas z nim jeździć, bo jak tylko sie zatrzymałam na chwilkę to podnosił się alarm. Lubił też jeździć autem i wtedy zawsze spał.

bliska77, Sabina, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:58

Iwone, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:59

Iwone, ania.g, Myszonek, Simba, samira, Bursztyn, Sabina, angela, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:59

• grosza Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ja miałam podobnie do 3 lat nie przespałam spokojnie żadnej nocy nic jak zasypiał to na 3 godz i potem trzeba było go lulać i tak cały czas
    a w aucie to bardzo lubił spać

Iwone wrote:
    Angela dziecko jak jest przemęczone, trudniej zasypia i gorzej śpi.
    U mnie przy pierwszym dziecku nic nie pomagało, darł się i w dzień i w nocy, ale był chory i miał kolki.
    Drugi spał dobrze w nocy ale w dzień było różnie. Na pewno lepiej sypiał na dworze i jak padało to wystawiałam go na taras i było dobrze. Jednak z czasem tak sie przyzwyczaił że na dworze trzeba było cały czas z nim jeździć, bo jak tylko sie zatrzymałam na chwilkę to podnosił się alarm. Lubił też jeździć autem i wtedy zawsze spał.

Simba, Sabina, angela lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mojego M poznałam też dziwnie
    Dawno dawno temu net nie był jeszcze u nas tak popularny więc w takiej gazecie Dziennik Bałtycki był co tydzień dodatek dla młodzieży Gratka Hydepark - takie forum gazeciarskie wysyłało się kupon z textem a oni drukowali i z koleżanką tam korespondowałyśmy z ludźmi byłyśmy na 4 spotkaniach piwnych grupki i tam właśnie poznałam mego wariata

Myszonek, Simba, samira, Bursztyn, Sabina, angela, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesa pamiętam o Tobie i trzymam &&&&&&& <3 <3 <3

inessa wrote:
    Hej ale tu romantycznie dzisiaj :-) u nas dzis bylo pieknie i cieplo. Ja z mezem tez poznalam sie przez neta a dokladnie przez sympatie.pl tez nam szybko poszlo ale to czekanie na niego to dluuuga historia. Ja jutro ide do gina i sobie nie wyobrazam dzisiejszej nocy. Tez wciazy snia mi sie koszmary chociaz wczesniej tez roznie to bywalo. Dobrego wieczorku zycze :-) pamietam i bardzo sie polecam.

samira, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mnie to h...j strzela wszystko mnie wkurza a najbardziej teściowa co mi sprząta i przestawia w szafkach kuchennych rzeczy ehh na starość coraz z nią gorzej byle do soboty
    Dziś u mnie będzie chyba koniec kontroli i odetchnę z ulgą

Miłego dnia :)

Myszonek wrote:
    hmmm to jakaś ogólna atmosfera na forum?? taki zbiorowy nastrój przed 14.02??
    u mnie w domu też służbowa atmosfera

Myszonek, bliska77, Bursztyn, Sabina, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana.
    Inesko trzymam kciuki aby wszystko było ok.
    Romantyczny nastrój wczoraj na forum.
    Ja swojego poznałam we własnym domu, mój brat cioteczny przyszedł z nim do mnie. Ja mu wpadłam w oko, on mi wpadł w oko coś strzeliło. Po 2 miesiącach się do niego wprowadziłam po pół roku mi się oświadczył a po niecałym roku wzięliśmy ślub. I tak już 14 lat razem. :-)

Myszonek, bliska77, Simba, samira, Bursztyn, Sabina, Alis, angela, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
‹‹ 2415 2416 2417 2418 2419 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ