35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyangela wrote:Aga - czy Twoja córcia płakała ze zmęczenia nie mogąc zasnąć? I kiedy się to skończyło?
Angela, nie mogliśmy znaleźć przyczyny, kolka - nie, krzywy kręgosłup - nie, wszystkie badania ok, pediatra nam wtedy powiedziała, ze jeśli od strony medycznej jest wszystko ok to zeby nie doszukiwać się nie wiadomo czego, powiedziała, że człowiek to nie ksiazka, tym bardziej malutkie dzieciątko, które swoje emocje wyraża najczęściej płacząc, nie chcę Cię martwić, ale skończyło się to mniej więcej około 6go miesiąca
A płakała właśnie m.in. ze zmeczenia, bo zasnać nie mogła a jak zasnąć nie mogła to była jeszcze bardziej "wkurzona" i koło się zamykało.
jak już nie miałam pomysłów to siadałam z nia na wielkiej piłce, przytulałam ja twarzą w twarz i tak sie bujałyśmy, delikatnie skakałyśmy itp aż w końcu przychodziło ukojenie, ahhhhBursztyn, Sabina, angela, megan8, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam piątkowo z partyzanta
Udanego dnia życzę
PS. Właśnie był u nas szef z czekoladkami"z sercem na dłoni" - jak to powiedział.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 07:54
samira, ania.g, Bursztyn, Sabina, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie. Walentynka dla każdej bo Was lubię.
Ja tez swojego M. poznałam przez sympatia.pl. Wczoraj odebrałam wynik AMH.
Mój wynik AMH 2,88. Jest ok. Tylko nie wiem czy dzielić go na 2. Ale i tak jest dobry wynik. Miłych Walentynek, dużo miłości nie tylko dzisiaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 08:02
polarmiś, bliska77, samira, Myszonek, malgos741, paszczakin, ania.g, Sabina, Bursztyn, angela, EwaT, Żanet, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlena wrote:Witajcie. Walentynka dla każdej bo Was lubię.
Ja tez swojego M. poznałam przez sympatia.pl. Wczoraj odebrałam wynik AMH.
Mój wynik AMH 2,88. Jest ok. Tylko nie wiem czy dzielić go na 2. Ale i tak jest dobry wynik. Miłych Walentynek, dużo miłości nie tylko dzisiaj.Olena, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygrosza wrote:Ja mojego M poznałam też dziwnie
Dawno dawno temu net nie był jeszcze u nas tak popularny więc w takiej gazecie Dziennik Bałtycki był co tydzień dodatek dla młodzieży Gratka Hydepark - takie forum gazeciarskie wysyłało się kupon z textem a oni drukowali i z koleżanką tam korespondowałyśmy z ludźmi byłyśmy na 4 spotkaniach piwnych grupki i tam właśnie poznałam mego wariata
No nie gadaj! Ja tez tam pisalam! I nawet bylam na 1 spotkaniusamira, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o może macie tego samego męża!
dzień dobryPusurek wrote:No nie gadaj! Ja tez tam pisalam! I nawet bylam na 1 spotkaniuBozia3, Myszonek, Pusurek, Simba, Bursztyn, megan8, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam
Humor mam spod psa, wczoraj ok 23 moja starsza zafundowała mi zadymę. Tak się darła że obudziła cały dom. Koszmarny ten wiek nastoletni. Miałam na dziś zaplanowane porządki ale na razie nie mogę się ruszyć z kanapy bo mnie to wszystko przybija. I weź tu dziecko planuj w wiecznym stresieSabina, samira, bliska77, megan8, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Witajcie
Z okkazji dzisiejszego swieta zycze Wam duzo Milosci kazdego dnia, milej atmosfery, wzajemnego zrozumienia, wyrozumialosci, czulosci i wspanialego owocnego seksu
paszczakin, Simba, Sabina, angela, samira, wenus, gosia7122, Bozia3, megan8, Żanet, grosza, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:o może macie tego samego męża!
dzień dobry
Chyba nie, bo ja mam mojego z innego forum, ale na wszelki wypadek dzis go wypytam. Chociaz nie, jak my z grosza bylysmy na etapie pisania liscikow do gazety, to moj mezczyzna bawil sie jeszcze w piaskownicy. To raczej jednak nie on. Uff
A ja dzis wpadam to pracy, a tam na moim biurku przepiekny bukiet czerwonych roz. Moj Walenty zawsze przesyla mi kwiatki do pracy, bo wie, ze lubie, kiedy kolezanki mi zazdroszczaNorwegowie nie przesylaja sobie kwiatow, wiec jest zawsze halo, ze ja znowu dostalam bukiet.
I zrobilo mi sie mega glupio, bo chwile wczesniej dzwonilam do niego i mowilam, zeby nie kupowal mi roz, bo ostatnie padly jakos szybko i wole tulipany... No wiec, musialam ladnie przez telefon odszczekac i sie troche poprzymilacWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 10:41
paszczakin, Simba, Sabina, Bursztyn, polarmiś, sjoanka, samira, bliska77, megan8, Żanet, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:krokieciki z ziemniakow? kandyzowane owoce? a co w Twoimi postanowieniami dietetycznymi, he?
Ja mam tygodniowa dyspense - dzis ostatni dzien
Z okazji moich urodzin i walentynek. Od jutra znowu bede sie zywic lisciem salaty z kropla rosy...ech...Bursztyn, polarmiś, paszczakin, sjoanka, samira, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ooo, ja to bym jakos potrzebowala przekonac brata do takiego serwisu. fajny chuop a jakos porzadna babka nie chce spasc z nieba.. bo tak szczerze mowiac- w naszym wieku gdzie sie poznaje ludzi, jesli nie w necie?
znajomi wszyscy poparzeni, jak wychodza/wyjezdzaja na wakacje to zawse w tej samej grupie i on nikogo nie poznaje.. a jakis taki niechetny do netowych znajomosci, mimo, ze siostra milosc zycia z netu ma
kiedys myslalam uknuc chytry plan i sama mu potencjalne kandydatki znalesc, ale potem rozum wrocil i postanowilam nie wtracac mu sie w zycie..
No kurde zle jest ten swiat urzadzony. A ja mam akurat dwie super babki na wydaniuAndzia33 lubi tę wiadomość