35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
to ile on ma lat 18?
Pusurek wrote:Chyba nie, bo ja mam mojego z innego forum, ale na wszelki wypadek dzis go wypytam. Chociaz nie, jak my z grosza bylysmy na etapie pisania liscikow do gazety, to moj mezczyzna bawil sie jeszcze w piaskownicy. To raczej jednak nie on. UffSimba, Pusurek lubią tę wiadomość
-
to niech sam wyjedzie..
u mnie się sprawdziłopaszczakin wrote:znajomi wszyscy poparzeni, jak wychodza/wyjezdzaja na wakacje to zawse w tej samej grupie i on nikogo nie poznaje.. a jakis taki niechetny do netowych znajomosci, mimo, ze siostra milosc zycia z netu ma
Simba lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ooo, romanczing!
taki film byl kiedys podobny, o babce mieszkajacej z 2 chlopakami w akademiku, tyle, ze oni sie troche hmmm, bardziej testowali, zanim decyzja zostala powzieta.. bardzo mi sie ten film podobal..
no bo jak testowac to porzadnie
-
Iwone, dziękuję za polecone książki. Wczoraj miałam nawet jedną z nich w ręcę. Może poczekam do usg połówkowego z zakupem. Może się wreszcie odblokuję.
A skoro się chwalicie kwiatami i innymi, to ja też! Dziś rano czekało na mnie na talerzu serce ułożone z truskawek
Pusurek, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
eeeee ...dla chcącego nic trudnego niech kupi sobie jakąś wycieczkę i niech jedzie
albo niech siedzi w domu i się nad sobą użala.. najlepiej daj mu spokój ja też wychodzę z założenia, że lepiej nie wtrącać się potem bedzie na Ciebie
paszczakin wrote:gdzie sam wyjdzie? do knajpy? to nie knajpowy typ niestety. oni nawet w tes swojej grupie znajomych po knajpach nie chodza, jak juz to spotykaja sie u siebie, do kina, czy na wakacje razem wyjezdzaja..
psa nie ma.. do tego za duzo pracuje, w biznesie zdominowanym przez mezczyzn, hobby tez raczej malo ciekawe dla bab - kabelki, kompy, elektronika ( ja zasypiam po 5 minutach rozmowy o zainteresowaniach mojego chuopa i brata, a po polibudzie jestem)
beznadziejny przypadek jesli do netu sie nie przekona..Bursztyn, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
no nie wiem .. tu chyba już za późno
Bursztyn wrote:ale ta moja to jest przypadek prawie beznadziejny, za pare miesiecy skonczy 40 lat....od 15 lat zadnego chlopa....to moze bez kolejki?Pusurek lubi tę wiadomość