35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:no nie wiem .. tu chyba już za późno
A teraz frazes godny Grazynki z Klanu: Nigdy nie jest za pozno na milosc
Chociaz nie, ona czesciej mowila: Dzieci umyjcie raczki...Bursztyn, paszczakin, samira, megan8, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:hehe Pusurek, dobry mauz jest!
ja mojego najpierw uczylam, ze lubie kwiaty (teraz dostaje czesto, z lotniska zawsze mnie z kwiatkami odbiera), potem zaczelam uczyc, ze inne niz roze tez sa ok, a teraz 3 stopien wtajemniczenia osiagna i powoli dociera, ze kwiaty lubie biale
O nie, moj byl juz wyedukowany zanim go odziedziczylam. Kwiatki, prezenty, stoliczek w restauracji - wszystko dostalam z chlopem w pakiecie, wiec nie ma co narzekac. Dzis zamowil stolik w chinskiej, bo wie, ze kochamy chinskie zarcie, wiec wieczor bedzie mily.Bursztyn, Alis, samira, Żanet, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Rysio, Rysio.. on nie zyje biedaczyna chyba juz... ja klan ogladam raz na rok u rodzicow i jestem na biezaco!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 12:21
Simba, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Rysio, Rysio.. on nie zyje biedaczyna chyba juz... ja klan ogladam raz na rok u rodzicow i jestem na biezaco!
Ja kiedys mialam faze z kumpelka - cale wakacje ogladalysmy Mode na Suces. Tam to jest dopiero burdel!samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
hahah ja mode oglądałam na początku i skończyłam jakoś chyba w liceum
ostatnio czekałam na coś w tv i skakałam po kanałach.. niezły kanał.. powymieniali się tylko partnerami i mają dzieci z ich partnerami a tak to zostaje wszystko w rodzinie
Simba wrote:Ja kiedys mialam faze z kumpelka - cale wakacje ogladalysmy Mode na Suces. Tam to jest dopiero burdel!Lucky, Simba, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane dziekuje za wielkie wsparcie żegnam sie z Wami na jakis czas nie na zawsze zostane na ovu bo za bardzo sie z Wami zżyłam.
Dzieciatko nasze umarło w poniedziałek ide do szpitala a potem jestem wysyłana na badania genetyczne.
PAmietam o każdej z Was i zycze wiele miłosci i szczesciaLucky, Olena, Simba, Iwone, samira, bliska77, polarmiś, Enigma 34, malgos741, megan8, Dorka71, Dorka71, grosza, Żanet, anna maria, Niuta, mysza1975, anek42, dojrzała, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Inesso
bardzo bardzo mocno Cię przytulam, tak się cieszyłam z Tobą! Zasługujesz na morze szczęścia. Oby badania wskazały Wam przyczynę tych smutków.
witam Was,
wpadłam z walentynkowym uśmiechem ale już mnie zmroziło
o losieOlena, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny