35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:no nie wiem .. tu chyba już za późno

A teraz frazes godny Grazynki z Klanu: Nigdy nie jest za pozno na milosc
Chociaz nie, ona czesciej mowila: Dzieci umyjcie raczki...
Bursztyn, paszczakin, nick nieaktualny, megan8, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:hehe Pusurek, dobry mauz jest!
ja mojego najpierw uczylam, ze lubie kwiaty (teraz dostaje czesto, z lotniska zawsze mnie z kwiatkami odbiera), potem zaczelam uczyc, ze inne niz roze tez sa ok, a teraz 3 stopien wtajemniczenia osiagna i powoli dociera, ze kwiaty lubie biale
O nie, moj byl juz wyedukowany zanim go odziedziczylam. Kwiatki, prezenty, stoliczek w restauracji - wszystko dostalam z chlopem w pakiecie, wiec nie ma co narzekac. Dzis zamowil stolik w chinskiej, bo wie, ze kochamy chinskie zarcie, wiec wieczor bedzie mily.
Bursztyn, Alis, nick nieaktualny, Żanet, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zyje zyje, z Czakiem Norrisem bank obrabia terazpaszczakin wrote:Rysio, Rysio.. on nie zyje biedaczyna chyba juz... ja klan ogladam raz na rok u rodzicow i jestem na biezaco!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 12:21
Simba, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
buehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Simba wrote:Moze mi Pan podac ser, z laski swojej?

you made my day!
Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Rysio, Rysio.. on nie zyje biedaczyna chyba juz... ja klan ogladam raz na rok u rodzicow i jestem na biezaco!
Ja kiedys mialam faze z kumpelka - cale wakacje ogladalysmy Mode na Suces. Tam to jest dopiero burdel!
nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
hahah ja mode oglądałam na początku i skończyłam jakoś chyba w liceum
ostatnio czekałam na coś w tv i skakałam po kanałach.. niezły kanał.. powymieniali się tylko partnerami i mają dzieci z ich partnerami a tak to zostaje wszystko w rodzinie
Simba wrote:Ja kiedys mialam faze z kumpelka - cale wakacje ogladalysmy Mode na Suces. Tam to jest dopiero burdel!
Lucky, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane dziekuje za wielkie wsparcie żegnam sie z Wami na jakis czas nie na zawsze zostane na ovu bo za bardzo sie z Wami zżyłam.
Dzieciatko nasze umarło w poniedziałek ide do szpitala a potem jestem wysyłana na badania genetyczne.
PAmietam o każdej z Was i zycze wiele miłosci i szczescia
Lucky, Olena, Simba, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Enigma 34, malgos741, megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, grosza, Żanet, anna maria, Niuta, mysza1975, anek42, nick nieaktualny, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Inesso
bardzo bardzo mocno Cię przytulam, tak się cieszyłam z Tobą! Zasługujesz na morze szczęścia. Oby badania wskazały Wam przyczynę tych smutków.
witam Was,
wpadłam z walentynkowym uśmiechem ale już mnie zmroziło
o losie
Olena, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny