X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Ja też mam oczy w mokrym miejscu.

U mnie płaczliwość pogłębiła się w ostatnim czasie, często nie mogę spać w nocy i oglądam porodówkę w TV, na każdym odcinku mam mokre oczy ;)
    Dzisiaj jak Justyna wygrała niestety też się poryczałam...

EwaT, Pusurek, Bozia3, megan8, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w ciąży nie jestem a też płakałam z Justyną hehe

Pusurek, EwaT, Żanet, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    My też sympatia.pl

Ja założyłam konto jakoś w czerwcu i postanowiłam, że daję sobie czas do końca roku. Nie wierzyłam, że uda mi się poznać kogoś sensownego. Traktowałam to jako rodzaj nowego doświadczenia - chodzenie na randki w ciemno.
    Mój M pierwszy raz napisał do mnie jakoś w lipcu. Ponieważ miałam profil bez zdjęcia, oczywiście zaraz o nie poprosił. Przesłałam mu zdjęcia pocztą mailową i mimo gadki o tym, że wygląd nie jest najważniejszy zamilkł. Teraz mu to wypominam i mówię, że pewnie przegrałam z jakąś długonogą blondynką.
    Spotkałam się z kilkoma innymi facetami, ale jakoś nie zaiskrzyło i zgodnie z postanowieniem 31.12 o północy usunęłam konto. W Nowy Rok dostałam od M na prywatną pocztę życzenia noworoczne, na które grzecznie odpisałam, a ponieważ jak się okazało byłam jedyną dziewczyną, która to zrobiła (życzenia zostały wysłane do wszystkich babek, z którymi miał do czynienia na sympatii - nie chcę wiedzieć ile ich było), rozpoczęliśmy pisać maile, potem były pogaduchy na gg i przez skypa. A potem spotkaliśmy się w realu. Byłam ostrożna, więc niewiele o sobie mówiłam, ale w nicku na skypie było moje imię i nazwisko, w pewien piątek zadzwonił do mnie na telefon stacjonarny (dzwonił pod wszystkie nr o tym nazwisku z mojego miasta aż trafił), a w niedzielę stanął pod drzwiami. Moje zaskoczenie było tak ogromne, że nie wiedziałam co powiedzieć.
    I tak to trwa już 3 lata.

Tez sympatyczna historia :)

Olena lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej ale tu romantycznie dzisiaj :-) u nas dzis bylo pieknie i cieplo. Ja z mezem tez poznalam sie przez neta a dokladnie przez sympatie.pl tez nam szybko poszlo ale to czekanie na niego to dluuuga historia. Ja jutro ide do gina i sobie nie wyobrazam dzisiejszej nocy. Tez wciazy snia mi sie koszmary chociaz wczesniej tez roznie to bywalo. Dobrego wieczorku zycze :-) pamietam i bardzo sie polecam.

Inessa - trzymam kciuki :)

a8vSp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    acha ja jestem z recyklingu ,mój G nie ;) ( z byłym nie mam rozwodu ,nie widziałam go ok. 10lat ,podobno dalej mieszka w ESPANI) rozwód mam zamiar zrobić w tym roku ...wcześniej nie miałam do tego głowy...

acha nie mam z byłym kontaktów zadnych nawet dziecko miał w nosie (bez komentarza)
    Samirka jak będziesz potrzebowała pomocy prawnej w sprawie rozwodu, to Ci pomogę. Zaoszczędzisz na adwokatach :)

ania.g, samira, Myszonek, Żanet, Bursztyn, Bozia3, megan8, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Samirka jak będziesz potrzebowała pomocy prawnej w sprawie rozwodu, to Ci pomogę. Zaoszczędzisz na adwokatach :)
    oj super,na pewno mi się taka pomoc przyda <3 :*

mniemam ze masz wykształcenie w tym kierunku !? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 21:00

Iwone lubi tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    acha ja jestem z recyklingu

Samirko, ja jestem z półrecyklingu :)
    Z byłym m. miałam tylko ślub cywilny <długa historia>, teraz mam 2w1 ;) czyli konkordat ;)

Bursztyn, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Samirko, ja jestem z półrecyklingu :)
    Z byłym m. miałam tylko ślub cywilny <długa historia>, teraz mam 2w1 ;) czyli konkordat ;)
    ja z moim bylym tez mialam cywilny tylko, z aktualnym- konkordat.no ale slub to slub :) wiec pelny recycling, co tu duzo mowic- uzywane jestesmy ;)

Żanet, Myszonek, Simba, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    oj super,na pewno mi się taka pomoc przyda <3 :*

mniemam ze masz wykształcenie w tym kierunku !? :)
    Nie, doświadczenie :) Miałam w szkole prawoznawstwo i sama się uczyłam :)
    Poza tym nie tylko prawo rodzinne i cywilne, ale w sprawach kościelnych też mogę pomóc :)
    Nie mieszkamy daleko od siebie i jeśli trzeba będzie, to sie spotkamy w realu :)

Jak moje koleżanki z reala potrzebują prawnika to najpierw jestem ja, później ew. zawodowy prawnik. Mimo wszystko ja wystarczam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 21:16

samira, Bozia3, megan8, malgos741, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no no prawie same netówki
    ja mojego poznałam na mazurach
    tzn mój pies sobie poznał ;-)
    rozstałam się z jednym typem z miesiąc wcześniej i potrzebowałam odpocząć
    zapakowałam psa do auta i pojechałam na Mazury .. nie miałam ochoty na towarzystwo znajomych a tam byli na urlopie moi rodzice więc pojechałam do nich.. i tak się złożyło, że mój M był obok w domku ze swoimi znajomymi
    pies wybrał sobie pana a zarazem go olał.. dosłownie ;-) M go zagadywał a ten pokręcił się pokręcil i nasikał i przyszedł do mnie.. zaznaczył sobie teren chyba hahah.. w zamian zostałam zaproszona na ognisko .. a potem spędziliśmy pół nocy na pomoście .. następnego dnia on wyjezdzał a ja zostawałam jeszcze 3 dni.. myślałam, ze po sprawie ale jak wróciłam do domu to przyjechał z kolegami na motorach się przywitać..
    to było w lipcu.. co roku jeździmy w to samo miejsce w rocznicę tam się też zaręczyliśmy
    we wrześniu wyjechałam z kolezanką na wakacje .. byliśmy na smsach i wtedy pierwszy raz powiedział <3 ja się rozryczałam i wiedziałam, że mam do kogo wrócić.. czekał na lotnisku z kwiatami.. wprowadził się chwilę później i tak już zostało

Iwone, Simba, mysza1975, ania.g, Myszonek, Żanet, polarmiś, samira, angela, Alis, Bursztyn, Bozia3, megan8, malgos741, Olena, paszczakin, Panda, sjoanka, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuźwa.. chciałam upiec ciasteczka na Walentynki nadal mamy ciche dni ;-)
    i chyba mi nie poszło nie mam pergaminu
    a i ciasto jakieś do dupy... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa grrr.gif
    i foremek nie dostałam
    qrwa no!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 21:18

Simba, mysza1975, Myszonek, samira, Bozia3, megan8, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no no prawie same netówki
    ja mojego poznałam na mazurach
    tzn mój pies sobie poznał ;-)
    rozstałam się z jednym typem z miesiąc wcześniej i potrzebowałam odpocząć
    zapakowałam psa do auta i pojechałam na Mazury .. nie miałam ochoty na towarzystwo znajomych a tam byli na urlopie moi rodzice więc pojechałam do nich.. i tak się złożyło, że mój M był obok w domku ze swoimi znajomymi
    pies wybrał sobie pana a zarazem go olał.. dosłownie ;-) M go zagadywał a ten pokręcił się pokręcil i nasikał i przyszedł do mnie.. zaznaczył sobie teren chyba hahah.. w zamian zostałam zaproszona na ognisko .. a potem spędziliśmy pół nocy na pomoście .. następnego dnia on wyjezdzał a ja zostawałam jeszcze 3 dni.. myślałam, ze po sprawie ale jak wróciłam do domu to przyjechał z kolegami na motorach się przywitać..
    to było w lipcu.. co roku jeździmy w to samo miejsce w rocznicę tam się też zaręczyliśmy
    we wrześniu wyjechałam z kolezanką na wakacje .. byliśmy na smsach i wtedy pierwszy raz powiedział <3 ja się rozryczałam i wiedziałam, że mam do kogo wrócić.. czekał na lotnisku z kwiatami.. wprowadził się chwilę później i tak już zostało

Moze to przypominanie poczatkow zalagodzi ewentualne konflikty :)

a8vSp1.png
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

hmmm to jakaś ogólna atmosfera na forum?? taki zbiorowy nastrój przed 14.02??
    u mnie w domu też służbowa atmosfera

Bursztyn, Bozia3, Sabina, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    .no ale slub to slub :) wiec pelny recycling, co tu duzo mowic- uzywane jestesmy ;)
    co racja, to racja

Bursztyn, Sabina, Olena lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i chyba mi nie poszło nie mam pergaminu
    a i ciasto jakieś do dupy... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa grrr.gif
    i foremek nie dostałam
    qrwa no!
    Reni ja mam foremki serduszka ale do mnie z Warszawy jedzie się ok 40 min i chyba aż tak Ci się nie chce tych ciastek ;) ale jeśli będziesz zainteresowana to zapraszam :)

Reni, samira, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • angela Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie niestety nie działa już próbowałam
    polarmiś wrote:
    Angela u mnie pomagalo spanie na mamusi- ja w pozycji pol lezacej a maly jak ta zaba na mnie. Poniewaz to trwalo godzine dwie to wlaczalam sobie jakis filmik i maly smacznie spal. Po przebudzeniu cyc, odbijanko, przewijanko, potem jakies wspolne zajecia taneczne (lubil usypiac przy Buble'ju), cyc i spanko na mamusi. Obowiazki doowe jak maz z pracy przyszedl. I tak do prawie roku:-) wydawalo mi sie ze to sie nie skonczy a teraz tesknie za tymi chwilami.

bliska77 lubi tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już byłam skłonna sama je wycinać ale właśnie pocisnęłam ciasto do kosza.. jakaś klejąca mazia wyszła mimo że dwie godziny w lodówce leżało..
    ania.g wrote:
    Reni ja mam foremki serduszka ale do mnie z Warszawy jedzie się ok 40 min i chyba aż tak Ci się nie chce tych ciastek ;) ale jeśli będziesz zainteresowana to zapraszam :)

ania.g, samira, Myszonek, Sabina, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu sie romantycznie zrobilo:-)

Simba, Myszonek, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    U mnie niestety nie działa już próbowałam
    Agela widocznie za male masz cyce:-)

angela, mysza1975, Bozia3, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Viv78 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja miałam 2 poważnych facetów z sympatii.

ale nie wyszło - bo chyba każdy z nas w sumie najbardziej kochał siebie.
    jak tak sobie pomyślę, to były to "niezłe partie" - jeden chirurg - wylądował ostatecznie na na Wyspach Kanaryjskich - więc gdybym przyjęła jego zaręczyny - to teraz bym sobie leżała i pachniała :).
    tyle że oświadczyny brzmiały tak - "lata lecą, młodsi nie będziemy, może o jakichś dzieciach pomyślimy". dodam że on miał wtedy 40, a ja byłam jakąś siksą 28-letnią :)

drugi - prawnik. absolutnie najmądrzejszy facet jakiego znałam. ale jak się okazało - tchórz i AS.

no a później napisał do mnie na FB kolega z podstawówki - i po 5 miesiącach już razem mieszkaliśmy :)
    to nic że jest gburem ;)
    ehh, kocham go :)

angela, mysza1975, ania.g, samira, Żanet, Bozia3, Sabina, Bursztyn, megan8, bliska77, Panda, sjoanka, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2414 2415 2416 2417 2418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ