X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Ja nie z internetu, umowialam sie takim facetem ktorego przedstawila mi kolezanka, i na drugie albo trzecie spotkanie wypadala tzw. bala noc- odpowiednik naszej nocy swietojanskiej, i mialam przyjsc z kolezanka a on mial przyprowadzic kumpla zeby sie poznali z moja kumpela. Przyszlam sama bo kumpela sie rozchorowala w ostatniej chwili, on jednak kumpla przyprowadzil. Na koleja randke poszlismy w trojke, ja i ich dwoch, a ze to byly moje urodziny to o 3 rano wyladowalismy nad morzem, z <Mediolanu to jakies 200 km , wypilismy szampana na plazy,kapiel w morzu- super, na 4 randke znowu w trojke i znowu wyladowalismy nad morzem z tym, ze tylko ja z kolega kolegi (tym co mial byc dla mojej kumpeli) bo tamten sie obrazil, potem pojechalismy do jego domku nad jeziorem- kolejne 200 km, i do domu wrocilam po 3 dniach (weekend to byl) juz jako para. Najfajniejsze jest to ze nie plnowalam wypadu na pare dni, mialo byc tylko nad morze i z powrotem, wiec nie mialam ze soba zupelnie nic, poza mala torebka :) Kumpel- a byli to przyjaciele z dziecinstwa i podstawowki, nie odzywa sie do mojego meza do tej pory, a do mnie wydzwanial i wrzeszczal ze musze dac i jemu szanse. Na ale nie dalam i nie zaluje.
    Zaawile to troche, wiem :)

Bardzo ciekawa historia :)

Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest moj drugi maz, ale z pierwszym tez bylo romantycznie :) nadal jestesmy przyjaciolmi, byl na moim slubie :)

samira, Bozia3, Simba, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja nie wierzyłam, ze męza mozna znaleźć via internet! a tu 90% małżeństw internetowo-serwisowych:-). Ja prozaicznie męża poznałam w pracy, byliśmy młodzi, piękni i naładowani seksem!!! to były czasy a teraz cięzko z niego wydobyć trzy numerki dzień po dniu. Zgodnie z WASZYMI zaleceniami kupiłam mace (makę) i został już nafaszerowany - może do następnego cyklu podniesie mu sie libido.

Bursztyn, angela, samira, EwaT, Bozia3, bliska77, Myszonek, grosza, mysza1975, Żanet, Lucky, Iwone, megan8, sjoanka, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - moje życie kręci się wokół mojego niemowlaka. Ma już 3,5 miesiąca - śmieje się, gaworzy , zaczyna się obracać na boczek, mamy tylko problem ze spaniem w ciągu dnia - jest na maxa zmęczona , a nie może zasnąć i stąd płacz i niepokój. Nie mam pomysłu jak jej pomóc. Noc przesypia bez problemu z dwoma budzeniami na karmienie. Ja doszłam już do siebie - jeszcze 3 miesiące i zacznę ćwiczenia i bieganie( tak zalecają po cc). Czekam wiosny i wiosennych spacerów
    Pozdrawiam Was wszystkie
    Jeśli któraś ma pomysł na spanie niemowlaka w ciągu dnia - proszę o radę
    agafbh wrote:
    Angela co u Ciebie?

samira, Bursztyn, polarmiś, EwaT, bliska77, Myszonek, grosza, Simba, megan8, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    a ja nie wierzyłam, ze męza mozna znaleźć via internet! a tu 90% małżeństw internetowo-serwisowych:-). Ja prozaicznie męża poznałam w pracy, byliśmy młodzi, piękni i naładowani seksem!!! to były czasy a teraz cięzko z niego wydobyć trzy numerki dzień po dniu. Zgodnie z WASZYMI zaleceniami kupiłam mace (makę) i został już nafaszerowany - może do następnego cyklu podniesie mu sie libido.
    dodaj mu do tego mleczko pszczele, podobno bardzo dobrze dzialana zolnierzyki
    chyba kupie ta mace jutro- ale dla siebie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 16:37

polarmiś, samira, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • angela Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubię takie historie!!!
    My z moim m znamy się od liceum tylko wtedy nie zwracaliśmy na siebie uwagi. Piorun nas trzasnął dopiero po latach i tak jesteśmy już razem 11 lat
    QUOTE=Bursztyn]Ja nie z internetu, umowialam sie takim facetem ktorego przedstawila mi kolezanka, i na drugie albo trzecie spotkanie wypadala tzw. bala noc- odpowiednik naszej nocy swietojanskiej, i mialam przyjsc z kolezanka a on mial przyprowadzic kumpla zeby sie poznali z moja kumpela. Przyszlam sama bo kumpela sie rozchorowala w ostatniej chwili, on jednak kumpla przyprowadzil. Na koleja randke poszlismy w trojke, ja i ich dwoch, a ze to byly moje urodziny to o 3 rano wyladowalismy nad morzem, z <Mediolanu to jakies 200 km , wypilismy szampana na plazy,kapiel w morzu- super, na 4 randke znowu w trojke i znowu wyladowalismy nad morzem z tym, ze tylko ja z kolega kolegi (tym co mial byc dla mojej kumpeli) bo tamten sie obrazil, potem pojechalismy do jego domku nad jeziorem- kolejne 200 km, i do domu wrocilam po 3 dniach (weekend to byl) juz jako para. Najfajniejsze jest to ze nie plnowalam wypadu na pare dni, mialo byc tylko nad morze i z powrotem, wiec nie mialam ze soba zupelnie nic, poza mala torebka :) Kumpel- a byli to przyjaciele z dziecinstwa i podstawowki, nie odzywa sie do mojego meza do tej pory, a do mnie wydzwanial i wrzeszczal ze musze dac i jemu szanse. Na ale nie dalam i nie zaluje.
    Zaawile to troche, wiem :)[/QUOTE]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 16:53

Bursztyn, bliska77, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Lubię takie historie!!!
    My z moim m znamy się od liceum tylko wtedy nie zwracaliśmy na siebie uwagi. Piorun nas trzasnął dopiero po latach i tak jesteśmy już razem 11 lat
    to skutecznie was trzasnal :)

angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kupiłam Olia Garniera, śmierć odrostom!

Żanet, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Podajcie jakies strony do tych znajomosci internetowych, bo ja tu mam kilka beznadziejnych przypadkow. O jednym juz pisalam. :)
    Byłam kiedyś z P., którego matka i ciotka szalały na punkcie portalu sympatia.pl. Jak dzieci cieszyły się z jakichś oczek, pamiętników i innych.
    Kiedy rozstałam się z P. i nudziło mi się, to chciałam zobaczyć o co chodziło tym kobietom, co takiego tam się dzieje, że dwie baby w wieku mojej mamy tak się "jarają" tą sypmatią.
    Założyłam konto darmowe, uzupełniłam po części profil, zdjęć nie wstawiałam i zaczęłam sobie szpiegać po tym portalu.
    Oczywiście cwaniara, w wyszukiwarce zaznaczyłam opcję "tylko ze zdjęciem".
    Mój obecny m. miał tam swój profil. Zupełnie nie w moim typie (pomyślałam sobie, że będzie "bezpiecznie" - taki misiek), ale miał wiersz Tetmajera:
    W twoje cudne, cudne, cudne oczy
    kiedy patrzy: wstrzymuje się słońce,
    i dziwuje im się kwiat na łące
    i czar idzie z niebieskich roztoczy
    w twoje cudne, cudne, cudne oczy.

W twoje cudne, cudne, cudne oczy
    kiedy patrzę, chciałbym w łzę zaklęty
    po twej twarzy spłynąć, bogom wziętej,
    i twej piersi patrzeć się uroczej
    w twoje cudne, cudne, cudne oczy.

No i życzyłam mu znalezienia tych oczu (tylko nikt nie wspominał, że to będą moje - cholera).
    I tak żeśmy się poznali.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 17:26

Bozia3, Bursztyn, samira, Simba, mysza1975, Żanet, Lucky, Iwone, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    polarmisiu chyba cięzko oczekiwać, ze po latach bycia razem - będzie się działo tak, jak na początku :) CIesz się wspomnieniami no i faszeruj go tą macą - :)

Bursztyn, Myszonek, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    My też nie obchodzimy i nie lubimy całej tej walentynkowej propagandy.
    podpisuję się pod tym :-)

Myszonek, ania.g, Lucky lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    podpisuję się pod tym :-)
    i ja się podpisuję :)

ania.g, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela ja Ci nie pomogę, miałam z córka dokładnie to samo, za cholerę nie chciała spać w ciagu dnia

angela lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    My też nie obchodzimy i nie lubimy całej tej walentynkowej propagandy.
    obchodze kazde swieto jesli pociaga za soba otrzymywanie prezentow :)

Bozia3, Myszonek, samira, Simba, mysza1975, Pusurek, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    obchodze kazde swieto jesli pociaga za soba otrzymywanie prezentow :)
    a dawanie?

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela, ja też nie mam pomysłów - mój padał z wyczerpania ze dwa razy dziennie przez pierwsze pół roku - ale wykańczały go kolki. Więc albo się darł, albo spał....

angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tu dziś romantyczne historie - lubię takie. Na sympatię wchodzę czasami i czytam tam prawdziwe historie ludzi, którzy się spotkali dzięki sympatii...

Bursztyn, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a dawanie?
    no, ostatecznie tez... ;)

Myszonek, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga - ja też mam teraz dziwaczne sny - łącznie z tym, że występowałam w "tańcu z gwiazdami" szok..:). Mam też koszmarne - pełne krwistej, nożowej przemocy i brutalności. Snią mi się też teraz bardzo często - moi bliscy nieżyjący - m.in. ojciec. Ale ja zawsze miałam takie jazdy senne - książkę by można pisać.....:) Więc ja już nie reaguję - a tylko się uśmiecham i nawet próbuję zapamiętywać. W śnie też dość często gubię dziecko, albo gadam z kotami...:)

bliska77, mysza1975, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    aga - ja też mam teraz dziwaczne sny - łącznie z tym, że występowałam w "tańcu z gwiazdami" szok..:). Mam też koszmarne - pełne krwistej, nożowej przemocy i brutalności. Snią mi się też teraz bardzo często - moi bliscy nieżyjący - m.in. ojciec. Ale ja zawsze miałam takie jazdy senne - książkę by można pisać.....:) Więc ja już nie reaguję - a tylko się uśmiecham i nawet próbuję zapamiętywać. W śnie też dość często gubię dziecko, albo gadam z kotami...:)
    Dzięki, wiesz ja sny też mam bardzo wyraziste, nawet kilka z nich sie spełniło, nie symbolicznie ale dosłownie i niestety nie były to dobre sny ...ale nie będę o tym szerzej pisać ponieważ wiem jak ludzie na to reagują, patrzą na mnie jak na jakąś starą babę wierzącą w zabobony itp, tak jak pisałam przesądna nie jestem, nie wierzę w różne symboliki itp ale niektóre sny bardzo do mnie przemawiają

Bursztyn, samira, Bozia3, ania.g, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2412 2413 2414 2415 2416 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ