35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:No dobra, ale jesli na USG nie ma torbieli? To chyba ok? Peklo i wchlonelo sie? Czy czegos nie trybie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 22:49
samira, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:to jakos chujowo szukasz....
no to chyba wrecz szczescie, ze mialas ta skrobanke skoro tak swietnie zadzialala...megan8 lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja akurat sie ciesze, ze nie jestem w PL
Skoro doszlam do IVF to ciesze sie, ze 6 prob jest finansowanych przez panstwo
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:clo stymulujuje jajka przecież - więcej zwykle ich dojrzewa - i kilka jest dużych. Sprawdza się, czy pęka dominujący - jeśli tak, to wtedy reszta się wchłania i jest ok. A jeśli nie - to podaje się pregnyl na pęknięcie. Jak tak można sobie po prostu stymulować jajka bez podglądu - to ja nie wiem....
mi ładnie po CLO rosły ale nie pękały -
Bozia3 wrote:clo stymulujuje jajka przecież - więcej zwykle kilka ich dojrzewa - i kilka jest dużych. Sprawdza się, czy pęka dominujący - jeśli tak, to wtedy reszta się wchłania i jest ok. A jeśli nie - to podaje się pregnyl na pęknięcie. Jak tak można sobie po prostu stymulować jajka bez podglądu - to ja nie wiem....
narazie nie mam osobistego doswiadczenia z tutejsza klinika, wiec wiecej nie moge powiedziec...i szczerze mowiac wolalabym nie miec -
samira wrote:Bozia a mi ta stara ginka powiedziała jak wspomniałam o pregnylu ,jak brałam CLO ze to tylko w klinikach niepłodności podają znaczy przepisują
mi ładnie po CLO rosły ale nie pękałysamira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:6 prob to bardzo duzo, to ogromne przestymulowanie organizmu, mozeprzyczynic sie do raka piersi lub jajnikow, nie odwazylabym sie chyba tyle razy probowac
-
Bursztyn wrote:tutaj jedno in vitro jest refundowane - tylko nie wiem ile podejsc mozna zrobic - dla kobiet ktore nie maja dzieci i do 40 roku zycia
Simba lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:in vitro darmowe to super sprawa, ale 6 razy też wydaje mi się za dużo. Mnie by i tak nigdzie nie przysługiwało bo jestem stara baba po 40
zrobiliscie se wlasnymi silami
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:sama siebi cytuje bo chyba glupio napisalam, sama nie wiem, chodzilo mi o to, ile zamrazaja zarodkow, ile podaja za jednym razem.
Nie wiem ile zarodkow zamrazaja - z tego co wiem, w mojej grupie wiekowej przy dwoch pierwszych probach podaja jeden zarodek - dwa przy kolejnejAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:skoro nie pękały - to po cholerę je stymulować. Może, gdybys dostała pregnyl - to pękło by dominujące i byłby efekt?
-
Bursztyn wrote:ja tez, mam nadzieje ze uda Ci sie w tym cyklui ominiesz in vitro
Tez bym bardzo chcialaAle u nas ten cykl troche marny, bo M na antybitykach, ja nie mierzylam tempki...Ciesze sie, bo przynajmniej mam luz psychiczny.
Zostaje jeszcze cykl marcowy. Ciag dalszy mnie troche przeraza, ale mam zaufanie do tutejszych lekarzy.Bursztyn lubi tę wiadomość
-
OvuFriend