35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Samira i Megan - dziewczyny - tylko karmicie zwierza
On sie karmi nienawiscia i rosnie. Zapomniany, usycha w kacie. Na chwile sie wycisza, a przy najmniejszym zainteresowaniu, odzywa jak hydra
ok,samo jakoś wyszło -
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Samira i Megan - dziewczyny - tylko karmicie zwierza
On sie karmi nienawiscia i rosnie. Zapomniany, usycha w kacie. Na chwile sie wycisza, a przy najmniejszym zainteresowaniu, odzywa jak hydra
dziwne , wydaje mi się że jest wręcz odwrotnie
przy mojej każdej niewinnej uwadze sprzecznej z poglądami wszystkich kwok w kurniku natychmiast następuje fala gdakań
dlatego na wszelki wypadek rzadko się udzielam w pzreciwieństwie do tych pań które niewatpliwie czerpią inspirację z tego forum
czyż nie tak Simbuniu? -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Dziewczynki, czy ktoras pamieta moze co bylo dobre na endometruim oprocz czerwonego wina i migdalow? bylo cos jeszcze?
Dieta na wzrost endometrium:duzo czerwonego wina,orzechow i ryb. głownie wedzonych,a w zasadzie preparaty na bazie kwasów omega3Bursztyn, Sabina, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:nie przeszkadza
staram się być odrobine pożyteczna i wnieść pewną hmm równowage
a ze troche smierdzi, no coz, taka juz jego natura....Simba, malgos741, mysza1975, Sabina, Myszonek, Niuta, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:znalazłam:
Dieta na wzrost endometrium:duzo czerwonego wina,orzechow i ryb. głownie wedzonych,a w zasadzie preparaty na bazie kwasów omega3
ale obojetne jakie orzechy?
czyli siemie lniane tez moze byc bo ma chyba duzo omegasamira lubi tę wiadomość