35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Sorki, jestem juz zajeta
Ale z drugiej strony, zawsze dobrze miec swiadomosc, ze ewentualni kandydaci czekaja w kolejce!
Mam dzis super humor, nasi sportowcy sie do tego bardzo przyczynili, wiec Ewa nie jest w stanie zepsuc mi humoru
A jutro podwojny Mazurek Dabrowskiego, oj, bedzie placz na calego!Pusurek, megan8, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
samira wrote:czy możesz mnie nie obrażać
raczej ty piszesz pierdoły ,po co się odzywasz na temat którego nie rozumiesz i się nim nie interesujesz jak sama piszesz ale widzę ze dobrze się czujesz w temacie farb do włosów ,czyż nie ?
bo moge sie odzywać kiedy mi pasuje
dlatego
i nie pierdziel że sie interesujesz sportem, chyba w jedzeniu pączków na czassamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:bo moge sie odzywać kiedy mi pasuje
dlatego
i nie pierdziel że sie interesujesz sportem, chyba w jedzeniu pączków na czas
gówno o mnie wiesz i wyrażasz opinię ,zamknij się i nie komentuj moich postów i nic mnie nie interesuje co powiedzą inne dziewczyny na ten post ale ja już nie mogę wytrzymać w czytaniu twoich wypocin i kpin z innych....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 23:32
megan8, malgos741, Niuta, anna maria, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:a co ty debilko o mnie wiesz,czym się interesuję co !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gówno o mnie wiesz i wyrażasz opinię ,zamknij się i nie komentuj moich postów i nic mnie nie interesuje co powiedzą inne dziewczyny na ten post ale ja już nie mogę wytrzymać w czytaniu twoich wypocin i kpin z innych....
jak to skąd wiem
tu wszyscy o wszystkich wszystko wiedzą
a Twoje posty należą do tych wręcz zwierciadlanychsamira lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:chyba ci nie musze pisać jaką jesteś matką?
megan8, Simba, samira, malgos741, Iwone, Myszonek, Niuta, gosia7122, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Samira i Megan - dziewczyny - tylko karmicie zwierza
On sie karmi nienawiscia i rosnie. Zapomniany, usycha w kacie. Na chwile sie wycisza, a przy najmniejszym zainteresowaniu, odzywa jak hydra
megan8, samira, malgos741, Kate 75, bliska77, Myszonek, Niuta, anna maria, angela, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:całe szczęście, inaczej przeryczałabym życie przed ekranem
megan8, malgos741, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość