35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Witam
Jakos po wiadomości Ineski spadła mi energia pisarska.
Zmęczona jestem, wczoraj udało się załatwić i szpital córy i moją gin. Znowu mam leki (bromocorn i clostilbegyt). Po tym pierwszym czuje się strasznie, po prostu masakra, zawroty głowy, bóle głowy i humor - tak na -1000 /;
Idę, dziś zjeżdża się do nas rodzina. Oj nie jest to najlepszy pomysł, nie jestem w nastroju
A nie możesz dostać innego leku, ja na wysoką prolaktynę biorę norprolac 75 i nie mam żadnych skutków ubocznych cena to ok 130 zł.Sabina lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
a witam się serdecznie, wpadłam na minutkę prosto z pracy skończyłam o 17tej owocny dzień ale pęga w garści
Zaraz jedziemy grać imprezę dla jakiejś firmy, może pozaglądam do was z komórki jak będzie net. PaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 17:29
Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:a witam się serdecznie, wpadłam na minutkę prosto z pracy skończyłam o 17tej owocny dzień ale pęga w garści
Zaraz jedziemy grać imprezę dla jakiejś firmy, może pozaglądam do was z komórki jak będzie net. Pasamira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas wczoraj też było romantycznie. Mój M przyjechał do mnie do pracy , dostałam kartkę z kuponem lotto, wygranym, 18 mln (losowanie dziś)
. A potem u mnie świece i winko, które niestety mogłam tylko powąchać.
Simba, Sabina, Niuta, EwaT, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja tak jak pisałam byłam z G na "Zimowa Opowieść" - piękny film miłość .przemijanie,śmierć,dobro i zło ,niebo i piekło i Colin Farrell
Russell Crowe,Will Smith-(i tu najlepsze jako LUCYFER),Jessica Brown Findlay
Potem byliśmy w CInnabonie bo miałam grupona
Dostałam od G piękne kwiaty (tulipany) ,kartkę i breloczek do kluczy z misiem który trzyma róże w łapkach a G ma taki sam bo były razem niby złączone
a ja dałam mu kartkę i wafelki Grześki bo tak ma na imię
Sabina, Niuta, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Małgoś mi zostało tego pieroństwa z poprzednich cykli, trochę szkoda mi kasy. Przemęczę się, to tylko 10 dni. Najgorsze są pierwsze 3 dni, potem organizm się dostosowuje.
Dziś mam gości, bracia z rodzinami zjechali, jak uśpimy dzieci, to poszalejemy, a coWódeczka juz się chłodzi, mam nadzieję, że coś jeszcze zostanie zanim wrócimy ze szpitala
A najlepsze, że moja córcia przed chwilą zasnęła, nie dała rady wytrzymać, a do szpitala jedziemy na 19,30, ależ będzie płakać jak ją wybudzę. Szkoda, że w południe nie chciała spać, wiedziałam, że nie pociągnie całego dnia jak bierze antybiotyk.
za to po duphastonie jesli biore zamiast lutki to mam takiego doła albo jestem strasznie nerwowa a po luteinie dopoch. nic, z kolei po podjęzykowej mnie mdli bo jest ohydna ...
a to nowy gin , mówił żeby pomału bramka odstawiła bo mam prolaktynę w normie (i nie mówił nic o badaniu jej z obciążeniem)...no to go posłuchałamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 19:00
Sabina lubi tę wiadomość
-
Witaj Andzia33, fajnie, że wróciłaś. Choć pewnie ja nie mam co powiedzieć, bo raz się tu pojawiam i zaraz znikam.
Teraz nasz Stoch skacze. Leci...Daleko, super...
Myślę cały czas o Inessce
Pusurek, Niuta, mysza1975, samira, Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyszonek wrote:Teraz by mi się przydało coś z kadr
terapia pedagogiczna w praktyce
i jeszcze jakiś AutoCad lub PhotoShop - nie mówiąc o profesjonalnym Exelu
no i jeszcze jakiś językowy
musiałam przerwać hiszpański
i jakiś profesjonalny fotograficzny
a jeszcze jakieś zapędy miałam na podyplomówkę - edukacja wczesnoszkolna z przedszkolną
To z czego masz magistra? Z pedagogiki? Bo tylko to mi pasujeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 20:21
Myszonek lubi tę wiadomość
-
samira wrote:Sabinko ja właśnie jakiś czas temu brałam Bromergon i czułam się po nim dobrze a właśnie bałam się bardzo skutków ubocznych bo stara gin. mówiła ze można chodzić jak na haju
za to po duphastonie jesli biore zamiast lutki to mam takiego doła albo jestem strasznie nerwowa a po luteinie dopoch. nic, z kolei po podjęzykowej mnie mdli bo jest ohydna ...
a to nowy gin , mówił żeby pomału bramka odstawiła bo mam prolaktynę w normie (i nie mówił nic o badaniu jej z obciążeniem)...no to go posłuchałam
Samirka ja też pomału odstawiam lek na prolaktynę, biorę po pół tabletki.samira lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
no to się dowiedziałam że to impreza firmowa ludzie z całej Polski, i to impra z przebierańcami, będzie Merlin i Elvis będzie się działo
mysza1975, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
samira wrote:no i mamy kolejny złoty medal dzisiaj Bródka i Teraz Stoch
BRAWO !!!
couldnt care less
wisi i powiewa...co ja z tego mam? dziela się wygrana?
apropo tych farb cholera wie co szkodzi a co nie
ta Olia wypadła nadzwyczaj dobrze pod kazdym względem, nie smierdzi wogole co oczywiście nie oznacza że nie szkodzi...odżywki w ogóle nie uzyłam po poszłam spać z mokrymi , rano obudziłam się z burza loków lśniących i sprężystych, kolor też taki jak na pudełku...delikatną konsystencje jogurtu masamira, Żanet lubią tę wiadomość