35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wchodzę uradowana na forum aby Wam opowiedzieć jaką cudowną niespodziankę mi M zrobił a tu takie straszne wieści.....Po prostu brak słów.....
Podziwiam Inesske za jej głeboką wiarę, która na pewno dodaje jej sił...
Ja już dawno bym się poddała, zwątpiła....
Inessko kochanie trzymaj się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 22:00
samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKate 75 wrote:Konsultacja wskazana, doczytałam, że nie miałaś zrobionych badań hormonalnych oprócz tarczycy, czyli tabletki zalecone bez badań, nie wiem czy to słuszne, poszukaj kogoś innego i się skonsultuj.
zmień lekarza, on eksperymentuje na tobie, jak można coś przepisywać nie znając gospodarki hormonalnej pacjentki?
owszem niepęknięte pęcherzyki zamieniają się w torbiele,
usg zrób na dobrym sprzęcie, bardzo dobrym sprzęcie,
albo dalej żyj w niepewności, tak to wygląda niestety.
kiedyś tak mnie załatwili lekarze, jeden coś widział, drugi nie...
teraz też przeszłam małe piekiełko i chyba jesteśmy z mężem we właściwych rękach, profesor bez badań nic nie chciał powiedzieć, dostał komplet i postawił diagnozę, za miesiąc zobaczymy, co dały leki (wysokie hormony zabijają plemniki, a wysokie hormony to efekt patologicznej budowy jąder po śwince),trzymaj się faktów medycznych i wiary, pozdrawiam
Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Kochane dziekuje za wielkie wsparcie żegnam sie z Wami na jakis czas nie na zawsze zostane na ovu bo za bardzo sie z Wami zżyłam.
Dzieciatko nasze umarło w poniedziałek ide do szpitala a potem jestem wysyłana na badania genetyczne.
PAmietam o każdej z Was i zycze wiele miłosci i szczescia
też płaczę, bez zrobienia badań i dobrego lekarza nic się nie da, w Lublinie p. Leszczyńska jest specjalistką od spraw niemożliwych, dzięki niej moja koleżanka ma 2 synków, lekarka sama (ironia losu) nie ma dzieci, więc jeśli będziesz szukała ginekolog, to mogę ją polecić, nie naciąga, mówi jak to widzi, bez głaskania.samira, Andzia33, EwaT lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya tak koleżankom niedoli opowiem o kobiecie (zajmuje się wolontariatem), która poroniła i bardzo przeżywała to wg niej bezsensowne doświadczenie, po pewnym czasie przyszła do niej po wsparcie młoda dziewczyna, która straciła (w takich bezsensownych okolicznościach)kochaną osobę, by się wyżalić; wybrała właśnie ją, "bo pani mnie zrozumie..."
nie wierzę, że cierpienie uszlachetnia, ale może czyni nas wrażliwszymi.bliska77, Kate 75, Andzia33, EwaT lubią tę wiadomość
-
I ja się witam. Zaczęłam leciutkie, takie tylko na papierze plamienie - żółto brązowo czerwone. Bardzo jest tego niewiele. Jestem w okresie, kiedy miałabym @. Ale mam nadzieję, że to schodzi ten krwiak...
Kate 75, Iwone, samira, bliska77, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:I ja się witam. Zaczęłam leciutkie, takie tylko na papierze plamienie - żółto brązowo czerwone. Bardzo jest tego niewiele. Jestem w okresie, kiedy miałabym @. Ale mam nadzieję, że to schodzi ten krwiak...
Też Boziu mam taka nadzieję
Do lekarza w razie co możesz zadzwonić i się dopytać, tak na wszelki wypadek ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 11:26
Iwone, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Przemyślałam to wszystko i doszłam do wniosku że nie będę sie faszerować lekami dopóki inny lekarz mi tego nie potwierdzi. Jak pisałyście bez badań hormonów, leczenie nie ma sensu i ja sie z tym zgadzam.
W poniedziałek poszukam innego lekarza:)Kate 75, polarmiś, samira, megan8, Żanet lubią tę wiadomość
-
Samirka tak myślę o Tobie i nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że jeśli uda Ci się urodzić dziecko, ono automatycznie będzie miało wpisane w akcie urodzenia ojcostwo Twojego męża i jeśli do pół roku od urodzenia tego dziecka nie uzyskasz rozwodu, bądź zaprzeczenia ojcostwa, możesz już nigdy nie mieć możliwości wpisania biologicznego ojca.
polarmiś, Simba, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość