35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:ja niczego nie chcę, po prostu jest mi obojętna czyjaś wygrana, tyle
w żaden sposób nie wpływa na moje zycie
Smutno sie czyta Twoje komentarze, smutne tez musisz miec zycie, skoro nie cieszy Cie szczescie innych....samira, megan8, malgos741, Sabina, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:couldnt care less
wisi i powiewa...co ja z tego mam? dziela się wygrana?
apropo tych farb cholera wie co szkodzi a co nie
ta Olia wypadła nadzwyczaj dobrze pod kazdym względem, nie smierdzi wogole co oczywiście nie oznacza że nie szkodzi...odżywki w ogóle nie uzyłam po poszłam spać z mokrymi , rano obudziłam się z burza loków lśniących i sprężystych, kolor też taki jak na pudełku...delikatną konsystencje jogurtu ma
oni sobie na to zapracowali ciężkimi treningami ,reprezentują nasz Kraj ,a ja mam z ich wygranych radochę i satysfakcję ze mamy takich sportowców w PolscePusurek, megan8, malgos741, Żanet, Panda, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Smutno sie czyta Twoje komentarze, smutne tez musisz miec zycie, skoro nie cieszy Cie szczescie innych....
jestem zadowolona ze swojego życia i są mi obojętne czyjes wyniki sportowe
naprawde nie do pogodzenia i trzeba nowele napisać?
-
samira wrote:a dlaczego masz ty coś mieć ,kasę a z jakiej paki ??
oni sobie na to zapracowali ciężkimi treningami ,reprezentują nasz Kraj ,a ja mam z ich wygranych radochę i satysfakcję ze mamy takich sportowców w Polsce
no to miej
pisałam w swoimi imieniusamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:jestem zadowolona ze swojego życia i są mi obojętne czyjes wyniki sportowe
naprawde nie do pogodzenia i trzeba nowele napisać?
Musisz byc, droga Ewo, straszna egoistka. I tyle w temacie...Simba, megan8, samira, malgos741, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:no to miej
pisałam w swoimi imieniu
tak ale pod moim postem !!
a ja pisze swoje zdanie i jest takie ze Bardzo lubisz być w centrum uwagi chociażby takimi niestosownymi komentarzami,wręcz kpiącymi z postów innych piszących tutaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 21:39
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:a Ty musisz mieć strasznie dużo piegów i dziure w jedynce
A wlasnie, ze nie! Jestem ladna, szczupla, dobrze wyksztalcona, inteligentna, wesola i sympatyczna!
I co Ty na to?samira, megan8, Simba, Żanet, Niuta, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:a ja pisze swoje zdanie i jest takie ze Bardzo lubisz być w centrum uwagi chociażby takimi niestosownymi komentarzami,wręcz kpiącymi z postów innych piszących tutaj
mój komentarz niestosowny? wyraziłam tylko swoje zdumienie nad zachwytami ze strony zachwyconych
ja nie jestem zachwycona, mało tego, nie przykładam wagi do wydarzeń sportowych w ogóle
więc Samiro- przestań pisać pierdoły!
thankssamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:A wlasnie, ze nie! Jestem ladna, szczupla, dobrze wyksztalcona, inteligentna, wesola i sympatyczna!
I co Ty na to?Pusurek, megan8, Sabina, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:dziś pękłam ,podałam butelkę
jestem zmęczona karmieniem piersiąsamira, megan8, malgos741, Sabina, bliska77, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:Pasurku to zabrzmiało jak ogłoszenie matrymonialne hehe
Sorki, jestem juz zajeta
Ale z drugiej strony, zawsze dobrze miec swiadomosc, ze ewentualni kandydaci czekaja w kolejce!
Mam dzis super humor, nasi sportowcy sie do tego bardzo przyczynili, wiec Ewa nie jest w stanie zepsuc mi humoru
A jutro podwojny Mazurek Dabrowskiego, oj, bedzie placz na calego!samira, megan8, malgos741, Żanet, Sabina, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:mój komentarz niestosowny? wyraziłam tylko swoje zdumienie nad zachwytami ze strony zachwyconych
ja nie jestem zachwycona, mało tego, nie przykładam wagi do wydarzeń sportowych w ogóle
więc Samiro- przestań pisać pierdoły!
thanks
raczej ty piszesz pierdoły ,po co się odzywasz na temat którego nie rozumiesz i się nim nie interesujesz jak sama piszesz ale widzę ze dobrze się czujesz w temacie farb do włosów ,czyż nie ?
megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Sorki, jestem juz zajeta
Ale z drugiej strony, zawsze dobrze miec swiadomosc, ze ewentualni kandydaci czekaja w kolejce!
Mam dzis super humor, nasi sportowcy sie do tego bardzo przyczynili, wiec Ewa nie jest w stanie zepsuc mi humoru
A jutro podwojny Mazurek Dabrowskiego, oj, bedzie placz na calego!
moja babcia też ryczy z byle powodu
niedomoga taka