35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:to nie jest obojętne
radziłabym łuskane
ostrzegam że tej informacji nie znajdziesz w google
moze dorzucilabys cos o tym czy wloskie, laskowe, brazylijskie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 22:23
malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzepraszam dziewczyny ale mam dość ,może jeszcze kiedyś się odezwę ale nie mogę pisać gdy jest osoba która nie znając mnie osobiście dosłownie kpi ze mnie i potrafi napisać bo tak to zabrzmiało w ostatnim poście " ze jestem głupia i czegoś tam nie kumam"
Wiesz Ewo jesteś po prostu PODŁA !!!megan8, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztynku - a dlaczego martwisz się o swoje endometrium? Badałaś je w Pl bo nie pamiętam? Czy tak profilaktycznie chcesz?
-
samira wrote:przepraszam dziewczyny ale mam dość ,może jeszcze kiedyś się odezwę ale nie mogę pisać gdy jest osoba która nie znając mnie osobiście dosłownie kpi ze mnie i potrafi napisać bo tak to zabrzmiało w ostatnim poście " ze jestem głupia i czegoś tam nie kumam"
Wiesz Ewo jesteś po prostu PODŁA !!!
to wzruszajace ze chce pelnic niewdzieczna role nawozu abysmy my- cudne kwiaty tego forum mogly wzrastactyle tylko ze nie kazdy lubi sie grzebac w gownie
samira, megan8, Pusurek, malgos741, Simba, bliska77, Myszonek, Niuta, gosia7122, angela, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:dzieki
ale obojetne jakie orzechy?
czyli siemie lniane tez moze byc bo ma chyba duzo omega
Doskonałymi źródłami kwasów Omega 3 są:
* olej z wiesiołka
* olej lniany
* olej i siemię lniane
* olej rzepakowyBursztyn, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:na ostatniej wizycie w PL gin powiedzial ze mogloby byc troszke grubsze... tzn. tragedii nie ma, ale mogloby byc lepiej, tylko nie pamietam ile bylo mm
-
Bursztyn wrote:na ostatniej wizycie w PL gin powiedzial ze mogloby byc troszke grubsze... tzn. tragedii nie ma, ale mogloby byc lepiej, tylko nie pamietam ile bylo mm
mi dokładnie tak samo ginka powiedziała miesiąc pzred zajściem
ale dodała- że to w moim przypadku lepiej niż by miało być za grube(tak to zrozumiałam)... -
samira wrote:przepraszam dziewczyny ale mam dość ,może jeszcze kiedyś się odezwę ale nie mogę pisać gdy jest osoba która nie znając mnie osobiście dosłownie kpi ze mnie i potrafi napisać bo tak to zabrzmiało w ostatnim poście " ze jestem głupia i czegoś tam nie kumam"
Wiesz Ewo jesteś po prostu PODŁA !!!
ja tak powiedziałam??
przecież to Ty napisałas że nie kumasz... -
Bursztyn wrote:oj, nie przejmuj sie, Ewa powiedziala przeciez przed chwila ze chce byc tylko pozyteczna, nalezy to docenic
to wzruszajace ze chce pelnic niewdzieczna role nawozu abysmy my- cudne kwiaty tego forum mogly wzrastactyle tylko ze nie kazdy lubi sie grzebac w gownie
Trafna konstatacja, Kwiatuszkusamira, Bursztyn, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzizas, niezwykle cenna informacja bo juz chcialam zrec w lupinach
moze dorzucilabys cos o tym czy wloskie, laskowe, brazylijskie?
eeeee
nie znalazłam żadnych badań naukowych na ten temat
ale na wszelki wypadek zapytaj jeszcze Samiry
z mojego doświadczenia wynika że na endo najlepsza jest skrobana
i żeby odrosło potem świezutkie jak trawka na wiosne
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:ja tak powiedziałam??
przecież to Ty napisałas że nie kumasz... -
Bursztyn wrote:w klinice (nie)plodnosci, kolezanka ma tam wiyty, ale monitorinh=gu jako takiego nie ma, robia hsg, badania hormownow, daja jej clo, ale z tego co mowila to nie sprawdzali czy jajka pekaly
bliska77 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:w klinice (nie)plodnosci, kolezanka ma tam wiyty, ale monitorinh=gu jako takiego nie ma, robia hsg, badania hormownow, daja jej clo, ale z tego co mowila to nie sprawdzali czy jajka pekaly
Byc moze ma hormony w porzadku i dlatego nie robia monitoringow?
Mysle, ze to bardzo indywidualna sprawa i jesli kobieta ze wzgledu na wiek, okres staran i inne parametry wynikajace z przebytych zabiegow lub jakosci nasienia, kwalifikuje sie do in vitro, to pomijaja te bardziej lajtowe metodysamira lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:eeeee
nie znalazłam żadnych badań naukowych na ten temat
ale na wszelki wypadek zapytaj jeszcze Samiry
z mojego doświadczenia wynika że na endo najlepsza jest skrobana
i żeby odrosło potem świezutkie jak trawka na wiosne
no to chyba wrecz szczescie, ze mialas ta skrobanke skoro tak swietnie zadzialala...Simba, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:co za kicha...po clo powinno się sprawdzać, czy pękają, bo jeśli nie - to przecież torbiele mogą się robić...cieszę się, że leczyłam się w PL
No dobra, ale jesli na USG nie ma torbieli? To chyba ok? Peklo i wchlonelo sie? Czy czegos nie trybie? -
Simba wrote:Byc moze ma hormony w porzadku i dlatego nie robia monitoringow?
Mysle, ze to bardzo indywidualna sprawa i jesli kobieta ze wzgledu na wiek, okres staran i inne parametry wynikajace z przebytych zabiegow lub jakosci nasienia, kwalifikuje sie do in vitro, to pomijaja te bardziej lajtowe metody
Simba lubi tę wiadomość