35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
OvuFriend
-
Simba wrote:Tez bym bardzo chciala
Ale u nas ten cykl troche marny, bo M na antybitykach, ja nie mierzylam tempki...Ciesze sie, bo przynajmniej mam luz psychiczny.
Zostaje jeszcze cykl marcowy. Ciag dalszy mnie troche przeraza, ale mam zaufanie do tutejszych lekarzy.
ja tutaj- nie do koncaSimba, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
EwaT wrote:to niedobrze
ja bym na nhs nie liczyłasamira, Simba, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:GP powiedzial, ze jesli bede chciala to skierowanie do fertility clinic da mi w kazdej chwili, tam odrazu robia hsg, badja hormony, daja leki, tyle wiem...a co dalej to zobaczymy
no to działaj, nie ociągaj się
mysle że ci sie uda bez in vitro -
samira wrote:Bozia a mi ta stara ginka powiedziała jak wspomniałam o pregnylu ,jak brałam CLO ze to tylko w klinikach niepłodności podają znaczy przepisują
mi ładnie po CLO rosły ale nie pękałysamira lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Samirka mi gin dawał pregnyl tylko trzeba iść do szpitala lub zabiegowego aby pielęgniarka zrobiła.
ten nowy gin ma inne podejście i mam nadzieje postanowi coś radykalnego
a taki zastrzyk to ja sama sobie umiem zrobić (jeśli to jest płyn w ampułce),zdążyłam się tego w Medyku nauczyć zaczem zrezygnowałam i zmieniłam szkołę -
Czesc Kwiatuszki,
Nie sypiam po nocach przez Zimowa Olimpiade haha jak chce cos ogladac na zywo to niestety noc zarwana, uwielbiam ogladac i strasznie jestem dumna z naszej reprezentacji 4 zlote medale po prostu super!!!
U mnie czas oczekiwania czyli czas spokojuZycze Wam spokojnej niedzieli my wlasnie wybieramy sie do skate parku na rolki deche poszalec.
Slonce sle
Iwone, Olena, Sabina, Simba, Reni, Pusurek, polarmiś, Bursztyn, samira, Żanet, gosia7122, mysza1975, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość