35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biała wyluzuj trochę. Nie oznaczaj na wykresie na razie nic. Chcesz to wpisz sobie w notatce że masz cień drugiej kreski. Bo na tak wczesnym etapie to na dwoje babka wróżyła. Rozumiem że bardzo czekasz i chcesz.
bliska77, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnybiedrona wrote:Musze Was pozegnac na chwile moje nowe fajne kolezanki, bo syf mam w kuchni od rana i juz zaczyna powoli ozywac. Mialam pozmywac po robocie, ale... same wiecie!
Uwazaj, bo tu na forum mozna poczucie czasu stracic. Piszesz posta w poniedzialek rano, a za moment sie okazuje, ze za chwile weekendWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 16:18
samira, Iwone, ania.g, Simba, Kate 75, Żanet, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Przeczytalam.
Posmialam sie.
Niestety ja nawet meza wychowac nie umiem zeby mi kwiaty kupowal.
Ale wszystko inne chce kupowac jak tylko sie czyms zainteresuje w sklepie.
Zwierzat nie mam na razie. Bo w planach jest stadko gdybym nie zaciazyla.
Witam Biedronke!
Megan - slicznosci!
Biala - oby cien okazal sie brzucholem!biedrona, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no masakra jakaś
caffe wrote:Tam był ojciec, ale max do 2 lat po ślubie. Wiadomo, że ja nie znam szczegółów, ale ten chłopak się żalił zanim odszedł, ze nawet z własną żoną sypiac nie mógł przy zamkniętych drzwiach, zeby czasem drugie nie zmajstrowali. Jej rodzice, czyli jego teściowie ich pilnowali. Kosmos po prostu.
W końcu się wkurzył i małżeństwo się rozleciało. Wtedy już dziadkowie przejęli pełną kontrolę nad dzieckiem. -
Simba wrote:Nie no tak sie nie robi, sorry...
Simba to jest nas dwie. Też uważam że tak sie nie robi
Tak zajść w ciąże od jedego razu?! W naszym wieku?! No po prostu SKANDALbiedrona, Simba, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Aga, to nie do konca moj.. Znaczy szukalam rozwiazania, bo domek mam niewielki a kuchnia i przyleglosci są moja swiatynia i na estetyce mi zalezalo.
I znalazalam taka stronke:
http://www.ikeahackers.net/
Tam ludzie maja niesamowite przeróbki mebli, czasami zupelnie zmieniajac przeznaczenie przedmiotow.. No i tam wynalazlam pierwszy, a potem zaczelam grzebac wieciej i pomysl sie skrystalizowal. Zamknieta kuweta to juz duzy postem dla zmyslow, ale zamknieta kuweta w zamknietej szafce to jest to! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim;)Ja tak trochę z innej beczki.Znacie sie moze na prawie pracy tyle ze niemieckim?