X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • biala Koleżanka

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a cien jak mogę oznaczyć na wykresie

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biala wrote:
    dziewczyny nic nie brałam i przytulanko było jeden raz
    to się zdarza ale przed 20-stka!

biedrona, sjoanka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Kolejka jest, nie widzi? ;) Tu sie i 2 lata stoi! :P Ale wystac mozna ;)
    Dlatego sie zirytowalam, ze sie kolezanka przede mna wepchala bez! ;-) Oczywiscie gratuluje, kazda ciaza to cud!

Pusurek, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja Wam jeszcze z innej beczki dzis! :D Z serii: Ciekawostki z kraju, w ktorym mieszkam ;)
    Na Walentynki dostalam od Walentego bukiet czerwonych roz, niestety, az tak bardzo mnie chyba nie kocha, bo polowa padla nastepnego dnia ;) Poszlam wiec do kwiaciarni, zeby pokazac fotke zrobiona badylkom. Dowiedzialam sie, ze dostane nowe, bo na kwiaty jest gwarancja 5 dni, ale dopiero w poniedzialek, bo teraz sie roze skonczyly. Poszlam po nowe we wtorek, bo poniedzialek byl mega zajety, no i dostalam nowe, sliczne, ktore padly tego samego dnia :D
    Poszlam dzis po raz kolejny, pani stwierdzila, ze wszystkie walentynkowe czerwone roze to byl jakis szmelc w tym roku i mam wybrac moze cos innego. Wzielam w tej samej cenie wielki bukiet gozdzikow, a pani dolozyla mi jeszcze jeden, bo bylo jej przykro, ze w Walentynki bylam z padnietymi kwiatami. :)

Slodka opowiesc, prawda? :) Mnie tu zawsze wzruszaja i buduja takie sytuacje :)

Piekna :)

Pusurek, Myszonek lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedrona wrote:
    A, to przepraszam, myslalam, ze historia ma c.d. ;-)

Jezeli sobie zyczysz, bedziesz informowana na biezaco! :D

biedrona lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biala wrote:
    dziewczyny a cien jak mogę oznaczyć na wykresie
    nie oznaczaj na razie nic, bo się możesz rozczarować. Powtórz test, albo idź na betę...

biedrona, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek historia kwiatowa super - 5 dni gwarancji na kwiaty....czad...:)

biedrona, grosza, Pusurek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Jezeli sobie zyczysz, bedziesz informowana na biezaco! :D
    Tak, poprosze ten pakiet :-)

Pusurek lubi tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Święta racja :)

Pusurek wrote:
    Kolejka jest, nie widzi? ;) Tu sie i 2 lata stoi! :P Ale wystac mozna ;)

biedrona, Pusurek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Biedrona pofrunela w strone wazonu, by ocenic, w jakim stanie sa roze...

Pusurek lubi tę wiadomość

• biala Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bozia jutro pojde na bete bo dziś się cala trzese a jak mam zaznaczyć to na wykresie

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biala wrote:
    dziewczyny nic nie brałam i przytulanko było jeden raz

Nie no tak sie nie robi, sorry...

biedrona, Niuta, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • biala Koleżanka

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pusurek nie irytuj się tak na mnie

• grosza Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesamowita sytuacja
    Nie do pomyślenia w PL
    Pusurek wrote:
    A ja Wam jeszcze z innej beczki dzis! :D Z serii: Ciekawostki z kraju, w ktorym mieszkam ;)
    Na Walentynki dostalam od Walentego bukiet czerwonych roz, niestety, az tak bardzo mnie chyba nie kocha, bo polowa padla nastepnego dnia ;) Poszlam wiec do kwiaciarni, zeby pokazac fotke zrobiona badylkom. Dowiedzialam sie, ze dostane nowe, bo na kwiaty jest gwarancja 5 dni, ale dopiero w poniedzialek, bo teraz sie roze skonczyly. Poszlam po nowe we wtorek, bo poniedzialek byl mega zajety, no i dostalam nowe, sliczne, ktore padly tego samego dnia :D
    Poszlam dzis po raz kolejny, pani stwierdzila, ze wszystkie walentynkowe czerwone roze to byl jakis szmelc w tym roku i mam wybrac moze cos innego. Wzielam w tej samej cenie wielki bukiet gozdzikow, a pani dolozyla mi jeszcze jeden, bo bylo jej przykro, ze w Walentynki bylam z padnietymi kwiatami. :)

Slodka opowiesc, prawda? :) Mnie tu zawsze wzruszaja i buduja takie sytuacje :)

Pusurek, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biala wrote:
    Ja mysle, ze tu sie nikt na Ciebie nie irytuje. My (a juz na pewno ja) Ci po prostu zazdroscimy! Wiekszosc to pewnie tu po licznych przejsciach i perturbacjach, lata leca, dziecka nie ma. Jak sie kazda nad swoja historia pochyli, to jej sie po prostu smutno robi, ze dalej w tej kolejce stoi i stoi...

Pusurek, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps witam Młody Narybek na forum
    :)

Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Ps witam Młody Narybek na forum
    :)
    Odnosze to do mojej sfrustrowanej osoby :-) Dziekuje!

biala, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Eh, tu mnie to naprawde rozwala, pozytywnie oczywiscie. Ze mozna reklamowac kwiaty?? Ze mozna oddac towary w sklepie nie posiadajac paragonu?
    To jeszcze jedno story, bo widze, ze sie wciagnelyscie ;)

Jakis czas temu kupilam corce ocieplane futerkiem kaloszki, to dzieciaki nosza takie od pazdziernika do kwietnia. Mozna je kupic w sezonie w kazdym obuwniczym, produkuje je z reguly jedna firma, wszystkie dzieci chodza w identycznych.
    Po 2 dniach zachwytu nad butkami corka nagle powiedziala, ze nie ubierze ich do szkoly, bo przeciekaja. Okazalo sie, ze na wysokosci duzego palca ma ogromne dziury na wylot. DZiecko przycisniete przez mamusie do muru, wyznalo, ze testowalo z kolega kaloszki w szkole, kopiac w murek... Nie wiem, jak mamusia kolegi, ale ja mialam ochote udusic wlasna corke, bo butki nie byly tanie...
    No ale nic, pakuje ja z kaloszkami do auta, jedziemy do sklepu, tam gdzie zostaly kupione. Pokazuje pani w sklepie, pani mowi, ze faktycznie dziwna sprawa, ze chyba ta guma byla jakas slabsza i ze je oczywiscie wymieni na nowe. Ja ja, durna, po zakupie wyrzucilam paragon! A pani na to, ze nie szkodzi, ze widzi, ze buty sa nowe, bo futerko jeszcze nie wygniecione i mam wziac sobie nowa pare z polki. Szczeka spadla mi na podloge i mialam ochote usciskac kobiecine ze szczescia :D
    A dziecko, juz na final historii jaki rzucilo komentarz? " No widzisz mamo, bylo tak na mnie krzyczec?" ;)

biedrona, Simba, biala, polarmiś, samira, grosza, Myszonek, bliska77, mysza1975, Kate 75, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A dziecko, juz na final historii jaki rzucilo komentarz? " No widzisz mamo, bylo tak na mnie krzyczec?" ;)
    I dlatego wlasnie tak kocham dzieci! :-)

Pusurek, biala, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biala wrote:

Ja??? Ja biedrone ochrzanilam, ze niecierpliwe to takie :D

biedrona, biala, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2469 2470 2471 2472 2473 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ