X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Biedrona witaj w klubie :)

biedrona, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biala wrote:
    witajcie dziewczynki mam pytanie dziś zatestowalam........
    no i ?

Andzia33 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biala wrote:
    witajcie dziewczynki mam pytanie dziś zatestowalam........
    No i ?

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    biedrona - no Ty nam tu wiekiem nie zaimponujesz...:) Więc jesteś już z 4 z przodu? Czy wciąż gówniara trzydziestka?
    Wypraszam sobie gówniarę :P

Bozia3, Simba, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    biedrona - no Ty nam tu wiekiem nie zaimponujesz...:) Więc jesteś już z 4 z przodu? Czy wciąż gówniara trzydziestka?
    Fajnie byc nazywana jeszcze gdzies gowniara! :-)

Bozia3, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

• biala Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo mam omamy albo zglupialam ale widze cien drugiej kreski co to znaczy

caffe, samira, Bozia3, efcia, bliska77, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biala wrote:
    że orzeł odleciał i go nie ma i cienia nie zostawił :P pewnie nie rozumiesz o co mi chodzi, może dziewczyny Ci wytłumaczą ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 15:42

Bozia3, grosza, bliska77, Kate 75, Żanet, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biala wrote:
    1. Prawdopodobnie jestes w ciazy
    2. Jesli nie jestes w ciazy, podziel sie tym, co bierzesz, tez chce widziec cienie! :-P

samira, caffe, Bozia3, grosza, Niuta, mysza1975, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biala wrote:
    a w jakim kolorze ten cień?

caffe, Bozia3, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biala wrote:
    przeważnie to ciążę oznacza :P

biedrona, caffe, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Wam jeszcze z innej beczki dzis! :D Z serii: Ciekawostki z kraju, w ktorym mieszkam ;)
    Na Walentynki dostalam od Walentego bukiet czerwonych roz, niestety, az tak bardzo mnie chyba nie kocha, bo polowa padla nastepnego dnia ;) Poszlam wiec do kwiaciarni, zeby pokazac fotke zrobiona badylkom. Dowiedzialam sie, ze dostane nowe, bo na kwiaty jest gwarancja 5 dni, ale dopiero w poniedzialek, bo teraz sie roze skonczyly. Poszlam po nowe we wtorek, bo poniedzialek byl mega zajety, no i dostalam nowe, sliczne, ktore padly tego samego dnia :D
    Poszlam dzis po raz kolejny, pani stwierdzila, ze wszystkie walentynkowe czerwone roze to byl jakis szmelc w tym roku i mam wybrac moze cos innego. Wzielam w tej samej cenie wielki bukiet gozdzikow, a pani dolozyla mi jeszcze jeden, bo bylo jej przykro, ze w Walentynki bylam z padnietymi kwiatami. :)

Slodka opowiesc, prawda? :) Mnie tu zawsze wzruszaja i buduja takie sytuacje :)

biedrona, samira, paszczakin, polarmiś, Bozia3, Simba, grosza, malgos741, Myszonek, Niuta, bliska77, mysza1975, Reni, Kate 75, Żanet, Lucky, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość

• biala Koleżanka

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest po prostu cien ale bez koloru

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja Wam jeszcze z innej beczki dzis! :D Z serii: Ciekawostki z kraju, w ktorym mieszkam ;)
    Na Walentynki dostalam od Walentego bukiet czerwonych roz, niestety, az tak bardzo mnie chyba nie kocha, bo polowa padla nastepnego dnia ;) Poszlam wiec do kwiaciarni, zeby pokazac fotke zrobiona badylkom. Dowiedzialam sie, ze dostane nowe, bo na kwiaty jest gwarancja 5 dni, ale dopiero w poniedzialek, bo teraz sie roze skonczyly. Poszlam po nowe we wtorek, bo poniedzialek byl mega zajety, no i dostalam nowe, sliczne, ktore padly tego samego dnia :D
    Poszlam dzis po raz kolejny, pani stwierdzila, ze wszystkie walentynkowe czerwone roze to byl jakis szmelc w tym roku i mam wybrac moze cos innego. Wzielam w tej samej cenie wielki bukiet gozdzikow, a pani dolozyla mi jeszcze jeden, bo bylo jej przykro, ze w Walentynki bylam z padnietymi kwiatami. :)

Slodka opowiesc, prawda? :) Mnie tu zawsze wzruszaja i buduja takie sytuacje :)
    A kiedy padly gozdziki?

Bozia3 lubi tę wiadomość

• biala Koleżanka

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny nic nie brałam i przytulanko było jeden raz

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedrona wrote:
    A kiedy padly gozdziki?

Halo, nie tak szybko! Mam na nie oko i widze, ze ciagle jeszcze zyja ;)

biedrona, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biala wrote:
    Nie chce byc wredna/niemila/zolza/czy-tam-cos. Ale irytuja mnie ciaze z jednego przytulanka! Bo jestem stara, sfrustrowana i od ponad roku nie w ciazy! :-(

samira, sjoanka, Niuta, Żanet, Lucky, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Halo, nie tak szybko! Mam na nie oko i widze, ze ciagle jeszcze zyja ;)
    A, to przepraszam, myslalam, ze historia ma c.d. ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biala wrote:
    jest po prostu cien ale bez koloru
    Nic już dzisiaj nie zrobisz. Możesz ew skoczyć na Betę do jakiegoś 24/24 laboratorium co by jeszcze dzisiaj otrzymać wynik.

biedrona, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedrona wrote:
    Nie chce byc wredna/niemila/zolza/czy-tam-cos. Ale irytuja mnie ciaze z jednego przytulanka! Bo jestem stara, sfrustrowana i od ponad roku nie w ciazy! :-(

Kolejka jest, nie widzi? ;) Tu sie i 2 lata stoi! :P Ale wystac mozna ;)

biedrona, grosza, Olena, malgos741, Iwone, samira, Myszonek, Lucky, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biala wrote:
    biala idź po drugi test. Owulkę mogłaś mieć wcześniej i mógł być to złoty strzał. Najlepiej kup dwa testy - zebyś miała też na rano. Jeśli masz niedaleko punk Diagnostyka - idź na betę -nawet teraz - jutro będziesz mieć pewność....

biedrona, samira, Myszonek, bliska77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 2468 2469 2470 2471 2472 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ