X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Biedrona witaj w klubie :)

biedrona, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biala wrote:
    witajcie dziewczynki mam pytanie dziś zatestowalam........
    no i ?

Andzia33 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biala wrote:
    witajcie dziewczynki mam pytanie dziś zatestowalam........
    No i ?

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    biedrona - no Ty nam tu wiekiem nie zaimponujesz...:) Więc jesteś już z 4 z przodu? Czy wciąż gówniara trzydziestka?
    Wypraszam sobie gówniarę :P

Bozia3, Simba, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    biedrona - no Ty nam tu wiekiem nie zaimponujesz...:) Więc jesteś już z 4 z przodu? Czy wciąż gówniara trzydziestka?
    Fajnie byc nazywana jeszcze gdzies gowniara! :-)

Bozia3, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

• biala Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo mam omamy albo zglupialam ale widze cien drugiej kreski co to znaczy

caffe, samira, Bozia3, efcia, bliska77, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biala wrote:
    że orzeł odleciał i go nie ma i cienia nie zostawił :P pewnie nie rozumiesz o co mi chodzi, może dziewczyny Ci wytłumaczą ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 15:42

Bozia3, grosza, bliska77, Kate 75, Żanet, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biala wrote:
    1. Prawdopodobnie jestes w ciazy
    2. Jesli nie jestes w ciazy, podziel sie tym, co bierzesz, tez chce widziec cienie! :-P

samira, caffe, Bozia3, grosza, Niuta, mysza1975, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biala wrote:
    a w jakim kolorze ten cień?

caffe, Bozia3, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biala wrote:
    przeważnie to ciążę oznacza :P

biedrona, caffe, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Wam jeszcze z innej beczki dzis! :D Z serii: Ciekawostki z kraju, w ktorym mieszkam ;)
    Na Walentynki dostalam od Walentego bukiet czerwonych roz, niestety, az tak bardzo mnie chyba nie kocha, bo polowa padla nastepnego dnia ;) Poszlam wiec do kwiaciarni, zeby pokazac fotke zrobiona badylkom. Dowiedzialam sie, ze dostane nowe, bo na kwiaty jest gwarancja 5 dni, ale dopiero w poniedzialek, bo teraz sie roze skonczyly. Poszlam po nowe we wtorek, bo poniedzialek byl mega zajety, no i dostalam nowe, sliczne, ktore padly tego samego dnia :D
    Poszlam dzis po raz kolejny, pani stwierdzila, ze wszystkie walentynkowe czerwone roze to byl jakis szmelc w tym roku i mam wybrac moze cos innego. Wzielam w tej samej cenie wielki bukiet gozdzikow, a pani dolozyla mi jeszcze jeden, bo bylo jej przykro, ze w Walentynki bylam z padnietymi kwiatami. :)

Slodka opowiesc, prawda? :) Mnie tu zawsze wzruszaja i buduja takie sytuacje :)

biedrona, samira, paszczakin, polarmiś, Bozia3, Simba, grosza, malgos741, Myszonek, Niuta, bliska77, mysza1975, Reni, Kate 75, Żanet, Lucky, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość

• biala Koleżanka

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest po prostu cien ale bez koloru

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja Wam jeszcze z innej beczki dzis! :D Z serii: Ciekawostki z kraju, w ktorym mieszkam ;)
    Na Walentynki dostalam od Walentego bukiet czerwonych roz, niestety, az tak bardzo mnie chyba nie kocha, bo polowa padla nastepnego dnia ;) Poszlam wiec do kwiaciarni, zeby pokazac fotke zrobiona badylkom. Dowiedzialam sie, ze dostane nowe, bo na kwiaty jest gwarancja 5 dni, ale dopiero w poniedzialek, bo teraz sie roze skonczyly. Poszlam po nowe we wtorek, bo poniedzialek byl mega zajety, no i dostalam nowe, sliczne, ktore padly tego samego dnia :D
    Poszlam dzis po raz kolejny, pani stwierdzila, ze wszystkie walentynkowe czerwone roze to byl jakis szmelc w tym roku i mam wybrac moze cos innego. Wzielam w tej samej cenie wielki bukiet gozdzikow, a pani dolozyla mi jeszcze jeden, bo bylo jej przykro, ze w Walentynki bylam z padnietymi kwiatami. :)

Slodka opowiesc, prawda? :) Mnie tu zawsze wzruszaja i buduja takie sytuacje :)
    A kiedy padly gozdziki?

Bozia3 lubi tę wiadomość

• biala Koleżanka

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny nic nie brałam i przytulanko było jeden raz

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedrona wrote:
    A kiedy padly gozdziki?

Halo, nie tak szybko! Mam na nie oko i widze, ze ciagle jeszcze zyja ;)

biedrona, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biala wrote:
    Nie chce byc wredna/niemila/zolza/czy-tam-cos. Ale irytuja mnie ciaze z jednego przytulanka! Bo jestem stara, sfrustrowana i od ponad roku nie w ciazy! :-(

samira, sjoanka, Niuta, Żanet, Lucky, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Halo, nie tak szybko! Mam na nie oko i widze, ze ciagle jeszcze zyja ;)
    A, to przepraszam, myslalam, ze historia ma c.d. ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biala wrote:
    jest po prostu cien ale bez koloru
    Nic już dzisiaj nie zrobisz. Możesz ew skoczyć na Betę do jakiegoś 24/24 laboratorium co by jeszcze dzisiaj otrzymać wynik.

biedrona, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedrona wrote:
    Nie chce byc wredna/niemila/zolza/czy-tam-cos. Ale irytuja mnie ciaze z jednego przytulanka! Bo jestem stara, sfrustrowana i od ponad roku nie w ciazy! :-(

Kolejka jest, nie widzi? ;) Tu sie i 2 lata stoi! :P Ale wystac mozna ;)

biedrona, grosza, Olena, malgos741, Iwone, samira, Myszonek, Lucky, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biala wrote:
    biala idź po drugi test. Owulkę mogłaś mieć wcześniej i mógł być to złoty strzał. Najlepiej kup dwa testy - zebyś miała też na rano. Jeśli masz niedaleko punk Diagnostyka - idź na betę -nawet teraz - jutro będziesz mieć pewność....

biedrona, samira, Myszonek, bliska77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 2468 2469 2470 2471 2472 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ