X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedrona wrote:
    Wino bierzecie?
    Ja biorę, ale tylko do wąchania ;)

biedrona, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Szafeczka klasa! Moja kota ma kuwete w pralni, do ktorej prowadza przesuwane drzwi z lazienki. Fajnie, bo nie widac, a ze w pralni stoja proszki, plyny, ciagle cos sie pierze czy suszy, to i zapaszek z kuwety jakby mniej wyrazny. ;)
    to fakt, pomysł Paszczakina świetny ;-)

• mała_mi Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedrona wrote:
    I zaraz pewnie wypaplesz. Ale powiem tak: wygladam na duuuuuuuuuuuuuuzo mniej, czuje sie na duuuuuuuuuuuuuuuuzo wiecej. Rozgrzeszona?

Mam Cię zjem Cię Biedronka :P ;)

biedrona, caffe, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

q53jwvt.png
    Aniołki 24.09.13r (*) 6tc 5.01.14r (*) 7tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:
    Mam Cię zjem Cię Biedronka :P ;)
    Smacznego! Ciezarnas, wiec masz prawo miec zachcianki!

mała_mi, polarmiś, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    a i jeszcze, do statusu eksperta w wychowyaniu dzieci dodaje wychowanie kota..

mam najgrzeczniszego kota na swiecie ;) Nie znosze jak zwierzaki wyludzaja zarcie od ludzi- moj kot podczas naszeo obiadu siedzi grzecznie na stoleczku w kuchni i czeka (apropos dziececego terroryzmu "mamo kup").. Nie podchodzi do obcych , nie wezmie nawet ulubionego przysmaku od obcej osoby (w kontekscie wypuszczanych z wiezienia pedofilów). I umie radzic sobie w nowych sytuacjach (samodzielny- obce koty na naszym terenie goni, do furtki).
    A rano zawsze przybiega sie przytulic, ale na mnie nie spi, bo oduczylam- obracam sie raz na 30 sekund i moglabym zabic przez przypadek(apropos spania razem).. Ale w ciagu dnia spi ze mna przytulony, bo wie, ze mamusia najbardziej kocha ;)

Wiec bede zajebista matka, a tyłki bedzie podcieral mauz, bo teraz kuwete on zawsze sprzata ;)

Teraz to mnie rozwalilas - wychowac kota to jest naprawde cos :) Szacun!

biedrona, bliska77, Pusurek, paszczakin, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedrona wrote:
    Z zurawiny to Ci herbatke moge zaparzyc, bo wino to ponoc tylko z winogron i to czerwonch. Na to magiczne endometrium niby pomocne. Ile w tym prawdy, nie wiem, pije na wszelki wypadek! :-P

Za herbatke dziekuje, ja ostatnio jestem jedna wielka chodzaca zurawina ;)
    A jak winko na endometrium pomocne, no to siup ;)
    Ladny awatarek, btw ;)

biedrona, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    aż dziwne że sobie gosposi nie zatrudniła by się zając czymś przyjemniejszym.
    nie mogłaby wtedy pełnić roli bohaterki....

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Za herbatke dziekuje, ja ostatnio jestem jedna wielka chodzaca zurawina ;)
    A jak winko na endometrium pomocne, no to siup ;)
    Ladny awatarek, btw ;)
    To wizualizacja moich marzen. Podobno ma jakis wplyw na psychike i takie tam. Trenuje pozytywne myslenie, wiec wybaczcie! ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 15:18

bliska77, polarmiś, Pusurek, samira, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie mogłaby wtedy pełnić roli bohaterki....
    Wyprzedziła program Perfekcyjna Pani Domu.

Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczakin, a czy Twoj dobrze wychowany kot jest tez tresowany? :P ;) Moj na polecenie siada, kladzie sie, daje lape i sluzy ( znaczy staje slupka ). Nie szczeka i nie przynosi kapci, ale do obcych tez nie podejdzie. A nie daj boze jak ktores zapiszczy albo zaplacze w domu - leci ile sil w lapkach, zeby przytulic sie i pocieszyc. I uwielbia, jak sie czyta na glos w lozku, wieczorem, przylatuje od razu i kladzie sie przy ksiazce. :)

To moge byc chyba dumna z wychowania coreczki? ;)

Simba, paszczakin, samira, polarmiś, sjoanka, mysza1975, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Biedrona :)

biedrona lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Paszczakin, a czy Twoj dobrze wychowany kot jest tez tresowany? :P ;) Moj na polecenie siada, kladzie sie, daje lape i sluzy ( znaczy staje slupka ). Nie szczeka i nie przynosi kapci, ale do obcych tez nie podejdzie. A nie daj boze jak ktores zapiszczy albo zaplacze w domu - leci ile sil w lapkach, zeby przytulic sie i pocieszyc. I uwielbia, jak sie czyta na glos w lozku, wieczorem, przylatuje od razu i kladzie sie przy ksiazce. :)

To moge byc chyba dumna z wychowania coreczki? ;)

Nie mam pytan do Was dziewczyny. Moje koty byly zawsze rozpuszczonymi hipisami.
    Moze Wasze sa rasowe?

Pusurek, Iwone, Kate 75 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Czesc Biedrona :)
    Hej! Przywitalam sie, polalam, to teraz wypadaloby swoje trzy grosze na aktualnie omawiany temat dorzucic. Jesli o wychowanie chodzi, mam prawie 8-letnie doswiadczenie z mezem, a ostatnio nauczylam moje rybki dawac buzi, ale tylko mi! :-D
    Acha: maz tez tylko mi daje! :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 15:26

Pusurek, caffe, samira, Simba, Niuta, bliska77, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie mam pytan do Was dziewczyny. Moje koty byly zawsze rozpuszczonymi hipisami.
    Moze Wasze sa rasowe?

Moj jest norweski lesny, przygarniety z ulicy, bo to norwegi laza po ulicach stadami. Z drugiej strony, gdzie mialyby lazic jak nie tu? :D
    Na dowod tego, ze jest norweska, wcina wlasnie ze mna chrupki chlebek Wasa! :D

Simba, Kate 75 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wrzucic fotke? Nie mam zadnych fotosikow ani innych. Da sie bez tego?

• Iwone Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Iwone- niestety (wg mnie) trzeba im dac te bledy popelniac.. Ja jeszcze pamietam swoje ;) Jak w drugiej klasie liceum prawie mnie ze szkoly wywalili, miałam pały na półrocze, mama (w uproszczeniu) przyjela postawe "jak chcesz, to siedz" i dala na luz. Mature juz zdalam na 5.0 ;)
    Właśnie tak zrobiłam że powiedziałam synowi że jeśli chce, to może zostać i uczyć się rok dłużej.Ma trzy jedynki do poprawienia. Dałam mu wszystkie jakie tylko mogłam dać możliwości, a co on z tym zrobi, to jego sprawa.
    Zobaczymy czy pomoże

paszczakin, samira, caffe, polarmiś, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no na jakis hosting wrzucic musisz.. ja mam na imageshack.us

A, to sie mi nie chce ;) Znaczy, nie zobaczycie mojego uczonego kota :P Chyba, ze jak przyjdzie moj mezczyzna, on ma jakies fotosiki i inne takie... ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin napisała:
    "Iwone- niestety (wg mnie) trzeba im dac te bledy popelniac.. Ja jeszcze pamietam swoje ;) Jak w drugiej klasie liceum prawie mnie ze szkoly wywalili, miałam pały na półrocze, mama (w uproszczeniu) przyjela postawe "jak chcesz, to siedz" i dala na luz. Mature juz zdalam na 5.0 ;)"

Tylko ze nie kazde dziecko (nastolatek) potrafi sie uczyc na wlasnych bledach. Niektorzy popelniaja w kolko te same, nawet jako dorosli!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 15:39

Simba, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość

• biala Koleżanka

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczynki mam pytanie dziś zatestowalam........

caffe, samira, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedrona - no Ty nam tu wiekiem nie zaimponujesz...:) Więc jesteś już z 4 z przodu? Czy wciąż gówniara trzydziestka?

caffe, samira, biedrona, bliska77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 2467 2468 2469 2470 2471 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ