X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedrona wrote:
    Wino bierzecie?
    Ja biorę, ale tylko do wąchania ;)

biedrona, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Szafeczka klasa! Moja kota ma kuwete w pralni, do ktorej prowadza przesuwane drzwi z lazienki. Fajnie, bo nie widac, a ze w pralni stoja proszki, plyny, ciagle cos sie pierze czy suszy, to i zapaszek z kuwety jakby mniej wyrazny. ;)
    to fakt, pomysł Paszczakina świetny ;-)

• mała_mi Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedrona wrote:
    I zaraz pewnie wypaplesz. Ale powiem tak: wygladam na duuuuuuuuuuuuuuzo mniej, czuje sie na duuuuuuuuuuuuuuuuzo wiecej. Rozgrzeszona?

Mam Cię zjem Cię Biedronka :P ;)

biedrona, caffe, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

q53jwvt.png
    Aniołki 24.09.13r (*) 6tc 5.01.14r (*) 7tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:
    Mam Cię zjem Cię Biedronka :P ;)
    Smacznego! Ciezarnas, wiec masz prawo miec zachcianki!

mała_mi, polarmiś, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    a i jeszcze, do statusu eksperta w wychowyaniu dzieci dodaje wychowanie kota..

mam najgrzeczniszego kota na swiecie ;) Nie znosze jak zwierzaki wyludzaja zarcie od ludzi- moj kot podczas naszeo obiadu siedzi grzecznie na stoleczku w kuchni i czeka (apropos dziececego terroryzmu "mamo kup").. Nie podchodzi do obcych , nie wezmie nawet ulubionego przysmaku od obcej osoby (w kontekscie wypuszczanych z wiezienia pedofilów). I umie radzic sobie w nowych sytuacjach (samodzielny- obce koty na naszym terenie goni, do furtki).
    A rano zawsze przybiega sie przytulic, ale na mnie nie spi, bo oduczylam- obracam sie raz na 30 sekund i moglabym zabic przez przypadek(apropos spania razem).. Ale w ciagu dnia spi ze mna przytulony, bo wie, ze mamusia najbardziej kocha ;)

Wiec bede zajebista matka, a tyłki bedzie podcieral mauz, bo teraz kuwete on zawsze sprzata ;)

Teraz to mnie rozwalilas - wychowac kota to jest naprawde cos :) Szacun!

biedrona, bliska77, Pusurek, paszczakin, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedrona wrote:
    Z zurawiny to Ci herbatke moge zaparzyc, bo wino to ponoc tylko z winogron i to czerwonch. Na to magiczne endometrium niby pomocne. Ile w tym prawdy, nie wiem, pije na wszelki wypadek! :-P

Za herbatke dziekuje, ja ostatnio jestem jedna wielka chodzaca zurawina ;)
    A jak winko na endometrium pomocne, no to siup ;)
    Ladny awatarek, btw ;)

biedrona, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    aż dziwne że sobie gosposi nie zatrudniła by się zając czymś przyjemniejszym.
    nie mogłaby wtedy pełnić roli bohaterki....

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Za herbatke dziekuje, ja ostatnio jestem jedna wielka chodzaca zurawina ;)
    A jak winko na endometrium pomocne, no to siup ;)
    Ladny awatarek, btw ;)
    To wizualizacja moich marzen. Podobno ma jakis wplyw na psychike i takie tam. Trenuje pozytywne myslenie, wiec wybaczcie! ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 15:18

bliska77, polarmiś, Pusurek, samira, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie mogłaby wtedy pełnić roli bohaterki....
    Wyprzedziła program Perfekcyjna Pani Domu.

Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczakin, a czy Twoj dobrze wychowany kot jest tez tresowany? :P ;) Moj na polecenie siada, kladzie sie, daje lape i sluzy ( znaczy staje slupka ). Nie szczeka i nie przynosi kapci, ale do obcych tez nie podejdzie. A nie daj boze jak ktores zapiszczy albo zaplacze w domu - leci ile sil w lapkach, zeby przytulic sie i pocieszyc. I uwielbia, jak sie czyta na glos w lozku, wieczorem, przylatuje od razu i kladzie sie przy ksiazce. :)

To moge byc chyba dumna z wychowania coreczki? ;)

Simba, paszczakin, samira, polarmiś, sjoanka, mysza1975, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Biedrona :)

biedrona lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Paszczakin, a czy Twoj dobrze wychowany kot jest tez tresowany? :P ;) Moj na polecenie siada, kladzie sie, daje lape i sluzy ( znaczy staje slupka ). Nie szczeka i nie przynosi kapci, ale do obcych tez nie podejdzie. A nie daj boze jak ktores zapiszczy albo zaplacze w domu - leci ile sil w lapkach, zeby przytulic sie i pocieszyc. I uwielbia, jak sie czyta na glos w lozku, wieczorem, przylatuje od razu i kladzie sie przy ksiazce. :)

To moge byc chyba dumna z wychowania coreczki? ;)

Nie mam pytan do Was dziewczyny. Moje koty byly zawsze rozpuszczonymi hipisami.
    Moze Wasze sa rasowe?

Pusurek, Iwone, Kate 75 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Czesc Biedrona :)
    Hej! Przywitalam sie, polalam, to teraz wypadaloby swoje trzy grosze na aktualnie omawiany temat dorzucic. Jesli o wychowanie chodzi, mam prawie 8-letnie doswiadczenie z mezem, a ostatnio nauczylam moje rybki dawac buzi, ale tylko mi! :-D
    Acha: maz tez tylko mi daje! :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 15:26

Pusurek, caffe, samira, Simba, Niuta, bliska77, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie mam pytan do Was dziewczyny. Moje koty byly zawsze rozpuszczonymi hipisami.
    Moze Wasze sa rasowe?

Moj jest norweski lesny, przygarniety z ulicy, bo to norwegi laza po ulicach stadami. Z drugiej strony, gdzie mialyby lazic jak nie tu? :D
    Na dowod tego, ze jest norweska, wcina wlasnie ze mna chrupki chlebek Wasa! :D

Simba, Kate 75 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wrzucic fotke? Nie mam zadnych fotosikow ani innych. Da sie bez tego?

• Iwone Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Iwone- niestety (wg mnie) trzeba im dac te bledy popelniac.. Ja jeszcze pamietam swoje ;) Jak w drugiej klasie liceum prawie mnie ze szkoly wywalili, miałam pały na półrocze, mama (w uproszczeniu) przyjela postawe "jak chcesz, to siedz" i dala na luz. Mature juz zdalam na 5.0 ;)
    Właśnie tak zrobiłam że powiedziałam synowi że jeśli chce, to może zostać i uczyć się rok dłużej.Ma trzy jedynki do poprawienia. Dałam mu wszystkie jakie tylko mogłam dać możliwości, a co on z tym zrobi, to jego sprawa.
    Zobaczymy czy pomoże

paszczakin, samira, caffe, polarmiś, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no na jakis hosting wrzucic musisz.. ja mam na imageshack.us

A, to sie mi nie chce ;) Znaczy, nie zobaczycie mojego uczonego kota :P Chyba, ze jak przyjdzie moj mezczyzna, on ma jakies fotosiki i inne takie... ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin napisała:
    "Iwone- niestety (wg mnie) trzeba im dac te bledy popelniac.. Ja jeszcze pamietam swoje ;) Jak w drugiej klasie liceum prawie mnie ze szkoly wywalili, miałam pały na półrocze, mama (w uproszczeniu) przyjela postawe "jak chcesz, to siedz" i dala na luz. Mature juz zdalam na 5.0 ;)"

Tylko ze nie kazde dziecko (nastolatek) potrafi sie uczyc na wlasnych bledach. Niektorzy popelniaja w kolko te same, nawet jako dorosli!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 15:39

Simba, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość

• biala Koleżanka

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczynki mam pytanie dziś zatestowalam........

caffe, samira, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedrona - no Ty nam tu wiekiem nie zaimponujesz...:) Więc jesteś już z 4 z przodu? Czy wciąż gówniara trzydziestka?

caffe, samira, biedrona, bliska77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 2467 2468 2469 2470 2471 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ