35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Szafeczka klasa! Moja kota ma kuwete w pralni, do ktorej prowadza przesuwane drzwi z lazienki. Fajnie, bo nie widac, a ze w pralni stoja proszki, plyny, ciagle cos sie pierze czy suszy, to i zapaszek z kuwety jakby mniej wyrazny.
-
biedrona wrote:I zaraz pewnie wypaplesz. Ale powiem tak: wygladam na duuuuuuuuuuuuuuzo mniej, czuje sie na duuuuuuuuuuuuuuuuzo wiecej. Rozgrzeszona?
Mam Cię zjem Cię Biedronkabiedrona, caffe, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:a i jeszcze, do statusu eksperta w wychowyaniu dzieci dodaje wychowanie kota..
mam najgrzeczniszego kota na swiecieNie znosze jak zwierzaki wyludzaja zarcie od ludzi- moj kot podczas naszeo obiadu siedzi grzecznie na stoleczku w kuchni i czeka (apropos dziececego terroryzmu "mamo kup").. Nie podchodzi do obcych , nie wezmie nawet ulubionego przysmaku od obcej osoby (w kontekscie wypuszczanych z wiezienia pedofilów). I umie radzic sobie w nowych sytuacjach (samodzielny- obce koty na naszym terenie goni, do furtki).
A rano zawsze przybiega sie przytulic, ale na mnie nie spi, bo oduczylam- obracam sie raz na 30 sekund i moglabym zabic przez przypadek(apropos spania razem).. Ale w ciagu dnia spi ze mna przytulony, bo wie, ze mamusia najbardziej kocha
Wiec bede zajebista matka, a tyłki bedzie podcieral mauz, bo teraz kuwete on zawsze sprzata
Teraz to mnie rozwalilas - wychowac kota to jest naprawde cosSzacun!
biedrona, bliska77, Pusurek, paszczakin, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybiedrona wrote:Z zurawiny to Ci herbatke moge zaparzyc, bo wino to ponoc tylko z winogron i to czerwonch. Na to magiczne endometrium niby pomocne. Ile w tym prawdy, nie wiem, pije na wszelki wypadek!
Za herbatke dziekuje, ja ostatnio jestem jedna wielka chodzaca zurawina
A jak winko na endometrium pomocne, no to siup
Ladny awatarek, btw
biedrona, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Za herbatke dziekuje, ja ostatnio jestem jedna wielka chodzaca zurawina
A jak winko na endometrium pomocne, no to siup
Ladny awatarek, btwWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 15:18
bliska77, polarmiś, Pusurek, samira, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaszczakin, a czy Twoj dobrze wychowany kot jest tez tresowany?
Moj na polecenie siada, kladzie sie, daje lape i sluzy ( znaczy staje slupka ). Nie szczeka i nie przynosi kapci, ale do obcych tez nie podejdzie. A nie daj boze jak ktores zapiszczy albo zaplacze w domu - leci ile sil w lapkach, zeby przytulic sie i pocieszyc. I uwielbia, jak sie czyta na glos w lozku, wieczorem, przylatuje od razu i kladzie sie przy ksiazce.
To moge byc chyba dumna z wychowania coreczki?Simba, paszczakin, samira, polarmiś, sjoanka, mysza1975, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Paszczakin, a czy Twoj dobrze wychowany kot jest tez tresowany?
Moj na polecenie siada, kladzie sie, daje lape i sluzy ( znaczy staje slupka ). Nie szczeka i nie przynosi kapci, ale do obcych tez nie podejdzie. A nie daj boze jak ktores zapiszczy albo zaplacze w domu - leci ile sil w lapkach, zeby przytulic sie i pocieszyc. I uwielbia, jak sie czyta na glos w lozku, wieczorem, przylatuje od razu i kladzie sie przy ksiazce.
To moge byc chyba dumna z wychowania coreczki?
Nie mam pytan do Was dziewczyny. Moje koty byly zawsze rozpuszczonymi hipisami.
Moze Wasze sa rasowe?Pusurek, Iwone, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Czesc Biedrona
Acha: maz tez tylko mi daje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 15:26
Pusurek, caffe, samira, Simba, Niuta, bliska77, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Nie mam pytan do Was dziewczyny. Moje koty byly zawsze rozpuszczonymi hipisami.
Moze Wasze sa rasowe?
Moj jest norweski lesny, przygarniety z ulicy, bo to norwegi laza po ulicach stadami. Z drugiej strony, gdzie mialyby lazic jak nie tu?
Na dowod tego, ze jest norweska, wcina wlasnie ze mna chrupki chlebek Wasa!
Simba, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Iwone- niestety (wg mnie) trzeba im dac te bledy popelniac.. Ja jeszcze pamietam swoje
Jak w drugiej klasie liceum prawie mnie ze szkoly wywalili, miałam pały na półrocze, mama (w uproszczeniu) przyjela postawe "jak chcesz, to siedz" i dala na luz. Mature juz zdalam na 5.0
Zobaczymy czy pomożepaszczakin, samira, caffe, polarmiś, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin napisała:
"Iwone- niestety (wg mnie) trzeba im dac te bledy popelniac.. Ja jeszcze pamietam swojeJak w drugiej klasie liceum prawie mnie ze szkoly wywalili, miałam pały na półrocze, mama (w uproszczeniu) przyjela postawe "jak chcesz, to siedz" i dala na luz. Mature juz zdalam na 5.0
"
Tylko ze nie kazde dziecko (nastolatek) potrafi sie uczyc na wlasnych bledach. Niektorzy popelniaja w kolko te same, nawet jako dorosli!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 15:39
Simba, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość