35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam nową koleżankę
Widzę ze zaczął sie nowy wysyp ciąż bo u nas to jakoś tak seriami leci, a jako ze odstalam swoje to chętnie sie na te serie bym załapała. Nawet bardzo chętnie.
Biała wstępnie gratuluje, ściskać będę po becie
Megan cudowną masz tę swoją gwiazdę!
Alis, to chyba odetchnęłas, cieszę sie
Pusurku ale historie! Zazdroszczam tej nienormalnej normalnościPusurek, Kate 75, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
biala wrote:kate dziekuje za rade zmieniłam te temp.wieczorne ale ovu nic niezmienilo
Teraz z tych tempek owulka jakby bardziej pewna przynajmniej według programu
Trzymam kciuki &&&&Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 21:11
biala lubi tę wiadomość
-
Kate kiedy testujesz, bo tempka piękna?
Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Kate kiedy testujesz, bo tempka piękna?
Małgoś nie wiem, zwykle tempka mi spada 2-3 dni przed @, więc jeżeli w sobotę będzie nadal taka "piękna" i @ nie zawita to chyba będzie to odpowiedni czas na kreskowe show
Niestety ta piękność tempki może być spowodowana jakimś choróbskiem, bo czuję, że coś mnie bierze i głupio jak to tylko efekt uboczny, a tu nadzieja, zwłaszcza po jednym razieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 21:40
biala, Lucky, Pusurek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Miejmy nadzieję że będzie zielono, trzymam kciuki, ja też w tym cyklu raz bo nie było czasu imprezy nam nie pozwalały a na siłę nie ma co.
Kate 75, samira, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
No na pewno nie jest z tobą źle a raczej całkiem nieźle
)
mysza1975 wrote:U mnie ostatnio na domowy telefon zadzwoniła pani z zaproszeniem na jakiś pokaz produktów medycznych. Odebrałam, powiedziałam grzecznie dzień dobry, pani się przedstawiła, powiedziała o co chodzi i zapytała czy jest ktoś dorosły w domu. Ja na to że nie, więc pani podziękowała i się rozłączyła.
Wiec ze mną chyba też nie jest tak źlemysza1975 lubi tę wiadomość
-
Alis super wiadomość - gratulacje i ja też tak chcę..
Megan córeczka cudna - coraz większa...
Miłego dnia Dziopki
Uderzam dziś do mojego ogólnego lekarza z pytaniem, czy na fundusz nie dała by mi skierowania choć na część badań, które mam zrobić. Wyszedł mi koszt 380 zł - może coś da się urwać, choć wątpię. No, ale zapytać można - będę wiedziała na przyszłość. Próbowałam wbić się do gina w przychodni, ale terminy na koniec marca. Poza tym nie uśmiecha mi się prowadzenie ciąży u dwóch lekarzy jednocześnie....Iwone, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie babeczki
dzis jestem z lekka poddenerwowana, tata juz w szpitalu i mam nadzieje, ze dziś będą o ustawiać, im szybciej tym lepiej. nie bardzo moge znaleźć sobie miejsce, chyba dywan u córki wypiorę coby czas szybciej zleciał
miłego dnia babeczkiLucky, Iwone, Kate 75, samira, Andzia33, Żanet, megan8, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Aga to dobry moment, żeby wysprzątać generalnie mieszkanie
szybciej czas zleci..
o której działają?agafbh wrote:witajcie babeczki
dzis jestem z lekka poddenerwowana, tata juz w szpitalu i mam nadzieje, ze dziś będą o ustawiać, im szybciej tym lepiej. nie bardzo moge znaleźć sobie miejsce, chyba dywan u córki wypiorę coby czas szybciej zleciał
miłego dnia babeczkiLucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
witam piękne panie
Aga trzymam mocno za Tatę, będzie dobrze!
Boziu, bardzo jestem ciekawa co dostaniesz na NFZ, pamiętam jak ostatnio walczyłam o zwykłą morfologięPowodzenia
Kate, temp wpisałaś, a jak się czujesz?
ja się przymierzam do pierwszego testu w poniedziałekbliska77, Kate 75, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny