35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeszcze raz dzięki dziewczyny, póki co spadam, muszę sie czymś zająć, bo zwariuję, przed chwilą rozmawiałam z mamą, tata jest juz po badaniach ale jeszcze nie wiadomo czy dziś czy jutro będą go ustawiać...
potem sie odezwę
Olena, Kate 75, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam i ja dziewczeta zostawic Was na pare godzin ityle nowosci witaj Biedrona i przestan nawijac ze stara jestes kobieto do starosic mnie daleko tak jak i Tobie i reszcie tutaj
Biala normalnie jestes ekspresowka dopiero sie ujawinilas a juz zaciazylas no GRATULUJE i dbaj o Was
Aga badz dobrej mysli przestan dywany prac bo masz bejbika w brzuchu i moze tego nie lubic
Nie mam za bardzo humoru bo nie dostalam tej pracy z jednej strony sobie tlumacze ze marnie placili a duzo wymagali wiec moze i dobrze no i parkingu nie mieli hahaha...wiec szukam dalej
z ciekawostek bylam dzisiaj rano na plazy i przyplynal do nas Lew Morki z Antarktydy zawieruszyla sie biedaczyna sloninka i odpoczywa, podobno to nie spotykane, lezy i sie grzeje jest okazem zdrowia i pewno niedlugo odplynie do zimnych krajow...
milego dnia dzisiajMango, Reni, Kate 75, paszczakin, bliska77, samira, Andzia33, megan8, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:witajcie babeczki
dzis jestem z lekka poddenerwowana, tata juz w szpitalu i mam nadzieje, ze dziś będą o ustawiać, im szybciej tym lepiej. nie bardzo moge znaleźć sobie miejsce, chyba dywan u córki wypiorę coby czas szybciej zleciał
miłego dnia babeczki
Aguś mam nadzieję i wierzę, że wszystko się uda, trzymam kciuki
Postaraj się myśleć pozytywnie, dobrze, że chcesz się czymś zająć, ja na stres też sprzątam lub idę do lasu, ale nie przemęczaj się za bardzo, kwiatki to bardzo dobry pomysłbliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Panda dlatego ja zawsze mam aparat przy sobie.. takie chwile czasami warto uwiecznić..
chyba ktoś kasuje posty bo zmienia się układ na stroniePanda, Kate 75, bliska77, samira lubią tę wiadomość
-
Kochana ależ my przecież jesteśmy w ciąży
tu nie ma co się doszukiwać
Panda wrote:Boziu a jak ty sie czujesz zachcianki jakies specjalne obczajalam Twoj wykres i doszukuje sie podobienstw coby zdjagnozowac swoja wczesna ciazePanda, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam się z kawą w deszczowy dzień, chyba wypiję normalną bo ricore dzis to za mało
Lucky pytałaś jak się czuje, czuję się dobrze i normalnie, poza tym, że chyba mnie coś bierze, ale chora na maxa nie jestem, objawów ciążowych barak oprócz zawieszania się przed kompem i wykresem, ale to standard przed @
Panda, ale atrakcja, fajnie tam masz, trzymam kciuki za szukanie pracy
Paszczakin, jak tam ciąża, mam nadzieję, że wybraniec z milionów już zadziałał
Dla wszystkich miłego i spokojnego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 10:12
Panda, bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:o nienienie, w tym cyklu stosuje odmienna taktyke: kupowania masy tamponow, podpasek, testow owulacyjnych i wszytkiego co sie prz staraniu przydaje, nie w ciazy..
Zmiana strategi rozumiem, trzeba próbować wszystkiego
Ja ma podpaski testy owu i wino oby to coś dałoPanda, bliska77 lubią tę wiadomość