X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm... jak się kasuje wiadomości to ilość postów koło avatara się nie zmienia więc trudno będzie namierzyć :-/
    no cóż.. sama pewnie też tak zrobię jak już urodzę 5 dziecko ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 10:40

Kate 75, Panda, bliska77, samira, Iwone, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    zapraszam do ogladania dzisiejszej atrakcji na plazy ;)

http://pho.to/4mvD9

dajcie znac czy dziala

Pięknie słońce plaża i lew, cudnie :)

Panda lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    działa ale nie można podejrzeć w powiększeniu

p.s. myślałam, że się uwalisz obok zwierza ;-) zawsze to jakaś różnica ;-) i można się odchudzić optycznie hahah
    Panda wrote:
    zapraszam do ogladania dzisiejszej atrakcji na plazy ;)

http://pho.to/4mvD9

dajcie znac czy dziala

Panda, Iwone, Niuta, Andzia33, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    działa ale nie można podejrzeć w powiększeniu

p.s. myślałam, że się uwalisz obok zwierza ;-) zawsze to jakaś różnica ;-) i można się odchudzić optycznie hahah

moze dlatego ze zdjecia z telefonu juz mi sie nie chce zmieniac teraz dowod jest ;)

Reni, Kate 75 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde pisze i pisze i wciaz na tej samej stronie jestem hmmmm ktos sie postanowil wyniesc chyba ;)

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo ktoś chce sztucznie zaokrąglićdo 2500 ;-) że niby szczęśliwa strona

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Zmiana strategi rozumiem, trzeba próbować wszystkiego ;)
    Ja ma podpaski testy owu i wino oby to coś dało ;)

.....no to ja winka wlasnie sie napije u mnie juz podwieczorek na zgryzoty i na zdrowie

Kate 75 lubi tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    albo ktoś chce sztucznie zaokrąglićdo 2500 ;-) że niby szczęśliwa strona

o czyli jest sznsa dla tych co tam nie bylo hahaha...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 10:46

Reni lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest jest
    ja uwielbiam takie tematy natura te sprawy.. mnie nawet dziki sarny i zające wzruszają jak je widzę w naturalnym środowisku
    Pamiętam jak byłam na safari i tam gęba mi się nie domykała z wrażenia a potem jak poszłam do naszego zoo i zobaczyłam te same zwierzaki ale w zamknięciu to się poryczałam..
    Panda wrote:
    moze dlatego ze zdjecia z telefonu juz mi sie nie chce zmieniac teraz dowod jest ;)

Kate 75, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem ktoś kasuje posty z tego roku, trochę tego już jest, od wczoraj chyba o 6 stron się zmniejszyło.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 10:48

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, u mnie też się dzieje to samo, ale to nie ja kasuję swoje :P

• Viola Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laski,ale nie da sie chyba kasowac postow? nie ma przy wiadomosciach takiej opcji, chyba ze ja slepa jestem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 10:53

bliska77 lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Hej Laski,ale nie da sie chyba kasowac postow? nie ma przy wiadomosciach takiej opcji, chyba ze ja slepa jestem.
    Da się, bo mnie kiedyś Reni tak z kolejki wywalała :P

Reni, Mango lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jest jest
    ja uwielbiam takie tematy natura te sprawy.. mnie nawet dziki sarny i zające wzruszają jak je widzę w naturalnym środowisku
    Pamiętam jak byłam na safari i tam gęba mi się nie domykała z wrażenia a potem jak poszłam do naszego zoo i zobaczyłam te same zwierzaki ale w zamknięciu to się poryczałam..

niecierpie zoo ale czasami tez pomagaja uszkodzonym zwierzakom i one w naturze juz by nie przetrwaly sa takie przytulki rehabilitacyjne tutaj. Ja uwielbiam przyrode pod kazdym wzgledem najbardziej gory i lasy ;)

bliska77 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawostka:

http://fakty.interia.pl/zdrowie/news-pionierska-operacja-plodu-w-szpitalu-w-warszawie,nId,1109006

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda, fajne zdjęcia :)

bliska77, Panda lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    niecierpie zoo ale czasami tez pomagaja uszkodzonym zwierzakom i one w naturze juz by nie przetrwaly sa takie przytulki rehabilitacyjne tutaj. Ja uwielbiam przyrode pod kazdym wzgledem najbardziej gory i lasy ;)

Ja też do zoo chodzić nie mogę, na czarnej liście jeszcze cyrk, z dzieciakiem nie pójdę, chyba M się poświęci.

Panda lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cyrk omijam szerokim łukiem
    zoo.. no cóż .. ratuje też zagrożone gatunki albo i nawet poza zoo ich się nie zobaczy co nie zmienia faktu, że przykro się patrzy

byłam w takim mini zoo- azylu dla ptaków i gadów.. trafiały tam zwierzaki chore wyleczone były przygotowywane do wypuszczenia na wolność .. azyl robił też za zoo, bo w ten sposób zbierał kase na swoją działalność..

Viola jak wybierzesz edycję to tam masz usuń
    Kate 75 wrote:
    Ja też do zoo chodzić nie mogę, na czarnej liście jeszcze cyrk, z dzieciakiem nie pójdę, chyba M się poświęci.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 11:06

bliska77, samira, Simba lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widze Reni, wylapala to, ale komu chcialaby sie edytowac kazdy wpis i kasowac go? ciekawe...a moze admin Ovu cos majstruje...
    Reni wrote:
    cyrk omijam szerokim łukiem
    zoo.. no cóż .. ratuje też zagrożone gatunki albo i nawet poza zoo ich się nie zobaczy co nie zmienia faktu, że przykro się patrzy

byłam w takim mini zoo- azylu dla ptaków i gadów.. trafiały tam zwierzaki chore wyleczone były przygotowywane do wypuszczenia na wolność .. azyl robił też za zoo, bo w ten sposób zbierał kase na swoją działalność..

Viola jak wybierzesz edycję to tam masz usuń

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nic nie kasuje i dopiero zwróciłam na to uwagę jak o tym napisałyście

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 2474 2475 2476 2477 2478 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ