35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hmm... jak się kasuje wiadomości to ilość postów koło avatara się nie zmienia więc trudno będzie namierzyć
no cóż.. sama pewnie też tak zrobię jak już urodzę 5 dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 10:40
Kate 75, Panda, bliska77, samira, Iwone, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
działa ale nie można podejrzeć w powiększeniu
p.s. myślałam, że się uwalisz obok zwierzazawsze to jakaś różnica
i można się odchudzić optycznie hahah
Panda wrote:zapraszam do ogladania dzisiejszej atrakcji na plazy
http://pho.to/4mvD9
dajcie znac czy dzialaPanda, Iwone, Niuta, Andzia33, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:działa ale nie można podejrzeć w powiększeniu
p.s. myślałam, że się uwalisz obok zwierzazawsze to jakaś różnica
i można się odchudzić optycznie hahah
moze dlatego ze zdjecia z telefonu juz mi sie nie chce zmieniac teraz dowod jestReni, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
jest jest
ja uwielbiam takie tematy natura te sprawy.. mnie nawet dziki sarny i zające wzruszają jak je widzę w naturalnym środowisku
Pamiętam jak byłam na safari i tam gęba mi się nie domykała z wrażenia a potem jak poszłam do naszego zoo i zobaczyłam te same zwierzaki ale w zamknięciu to się poryczałam..
Panda wrote:moze dlatego ze zdjecia z telefonu juz mi sie nie chce zmieniac teraz dowod jestKate 75, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jest jest
ja uwielbiam takie tematy natura te sprawy.. mnie nawet dziki sarny i zające wzruszają jak je widzę w naturalnym środowisku
Pamiętam jak byłam na safari i tam gęba mi się nie domykała z wrażenia a potem jak poszłam do naszego zoo i zobaczyłam te same zwierzaki ale w zamknięciu to się poryczałam..
niecierpie zoo ale czasami tez pomagaja uszkodzonym zwierzakom i one w naturze juz by nie przetrwaly sa takie przytulki rehabilitacyjne tutaj. Ja uwielbiam przyrode pod kazdym wzgledem najbardziej gory i lasybliska77 lubi tę wiadomość
-
Panda wrote:niecierpie zoo ale czasami tez pomagaja uszkodzonym zwierzakom i one w naturze juz by nie przetrwaly sa takie przytulki rehabilitacyjne tutaj. Ja uwielbiam przyrode pod kazdym wzgledem najbardziej gory i lasy
Ja też do zoo chodzić nie mogę, na czarnej liście jeszcze cyrk, z dzieciakiem nie pójdę, chyba M się poświęci.Panda lubi tę wiadomość
-
cyrk omijam szerokim łukiem
zoo.. no cóż .. ratuje też zagrożone gatunki albo i nawet poza zoo ich się nie zobaczy co nie zmienia faktu, że przykro się patrzy
byłam w takim mini zoo- azylu dla ptaków i gadów.. trafiały tam zwierzaki chore wyleczone były przygotowywane do wypuszczenia na wolność .. azyl robił też za zoo, bo w ten sposób zbierał kase na swoją działalność..
Viola jak wybierzesz edycję to tam masz usuń
Kate 75 wrote:Ja też do zoo chodzić nie mogę, na czarnej liście jeszcze cyrk, z dzieciakiem nie pójdę, chyba M się poświęci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 11:06
bliska77, samira, Simba lubią tę wiadomość
-
widze Reni, wylapala to, ale komu chcialaby sie edytowac kazdy wpis i kasowac go? ciekawe...a moze admin Ovu cos majstruje...
Reni wrote:cyrk omijam szerokim łukiem
zoo.. no cóż .. ratuje też zagrożone gatunki albo i nawet poza zoo ich się nie zobaczy co nie zmienia faktu, że przykro się patrzy
byłam w takim mini zoo- azylu dla ptaków i gadów.. trafiały tam zwierzaki chore wyleczone były przygotowywane do wypuszczenia na wolność .. azyl robił też za zoo, bo w ten sposób zbierał kase na swoją działalność..
Viola jak wybierzesz edycję to tam masz usuń