35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Na USG bylo wszystko ok,laboratorium przyslalo wyniki z krwi i tam juz nie jest ok
Te testy też są obarczone ryzykiem błędu i życzę Ci żeby tak było u CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 13:15
anna maria, Kate 75, bliska77, Andzia33, paszczakin lubią tę wiadomość
-
A ja już myślałam że do reszty zwariowałam bo mi te numery stron nie pasowały... Ale na szczęście dla mnie z moją głową OK, to ovu szaleje
W każdym razie to nie ja usuwam posty
No i dzieńdoberek wszystkim !Iwone, samira, Andzia33, Simba lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyAnna Maria, nie martw się, wiem, że sie łatwo mówi ale pamiętaj, że to jeszcze o niczym nie świadczy i w większości przypadków badanie potwierdza tylko, że dzidziuś jest zdrowy. Pamiętaj że testy z krwi to tylko statystyka i nawet jak wyjdą w normie również nie daja gwarancji że dzidziuś jest zdrowy.
Bądź dobrej myśli, przytulamsamira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam ,
A ja mam dziś dość, pożarłam się z G ,poryczałam się z tego wkurwa,jak na złość test owu dziś pozytywny jak w mordę strzelił (testowa mocniejsza od kontrolnej,robiłam o 12) i rób tu dziecko człowieku ,i dupa bo jakby nawet coś miało być to dopiero ok 23 bo G szedł na 14 do pracy ehhh życie
Może pojadę odwiedzić brata,może tam się uspokojęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 14:49
bliska77, Kate 75, Andzia33, Iwone, megan8, Niuta, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olena wrote:że na ogół płodność kobiety pogarsza się w wieku 31 lat, po 37. roku życia spada znacznie, a po 41. urodzinach kryzysowo maleje.
bliska77, Olena, Kate 75, Andzia33, Niuta, Simba, kapturnica lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Witam dziewczyny ,dzwonila pielegniarka od mojego gina,musze miec przeprowadzone badanie wod plodowych (czyli test pappa wyszedl zle),jestem cala roztrzesiona,dlaczego znowu ma byc cos nie tak?boje sie jak ch...
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:taa....wlasnie takiej informacji mi brakowalo, aby moj dzien stal sie jeszcze bardziej chujowy. A dzis rano myslalam, ze jest to niemozliwe....
Przeczytaj cały artykuł , jest tam wiele poztywnych informacji. Ja akurat te wyłapałam, że nasza płodność nie jest nic mniejsza niz kobiet koło 20.Iwone, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Olena wrote:Przeczytaj cały artykuł , jest tam wiele poztywnych informacji. Ja akurat te wyłapałam, że nasza płodność nie jest nic mniejsza niz kobiet koło 20.
Olena lubi tę wiadomość
-
Anna Maria,tez mi sie wydaje ze nie musisz robic, amniopunkcja nie jest obowiazkowa poniewaz niesie ryzyko za soba.
Bursztyn wrote:co to znaczy, ze musisz? jesli nie chcesz, nie ma przymusu wykonywania tego badania, Ty decydujesz. Mam nadzieje, ze wszystko jest ok. -
Viola wrote:Anna Maria,tez mi sie wydaje ze nie musisz robic, amniopunkcja nie jest obowiazkowa poniewaz niesie ryzyko za soba.
bliska77 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:przeczytalam caly, ale poniewaz nie kwalifikuje sie juz do ligi przed 40stka, wylapalam to, co dotyczy mnie, czyli za 4 miesiace 41 lat i zwiazane z tym faktem "skutki uboczne"...
Oj tam, nie czepiałabym się jednego roku, dwóch. Wydaje mi się że trzeba to brać ogólnie, tzn że płodność nie maleje, a badania są przestarzałe.bliska77 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:przeczytalam caly, ale poniewaz nie kwalifikuje sie juz do ligi przed 40stka, wylapalam to, co dotyczy mnie, czyli za 4 miesiace 41 lat i zwiazane z tym faktem "skutki uboczne"...
Ja za 4 miesiące też się łapię na 40, ale jakoś widzę większe pozytywy w tym artykule. Zresztą badania do tej pory zawsze mówiły o tym, że po 40 ciężko zajść, fajnie, że ktoś podburzył tą tezę.bliska77, Nati74 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Andzia dzwon!! jak nie zadzwonisz to nie bedziesz wiedziala na czym stoisz, a moze sie okazac ze czekaja na ciebie:-)
Zadzwoniłam....spotkaliśmy się...pogadaliśmy...było miło....
WRACAM DO PRACY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!paszczakin, Olena, Panda, caffe, polarmiś, samira, Kate 75, bliska77, Żanet, ania.g, Iwone, megan8, Mango, Niuta, gosia7122, mysza1975, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość
Andzia33