X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jakie pysznosci tu widze!

I ja dzisiaj bylam na plazy.
    Na przechadzce po wizycie u endokrynologa. Bo piekne slonce i cieplo - nie tak jak w Australii ale zawsze. ;)
    Dostalam tabletki na tarczyce.
    Na wyrownanie poziomu TSH - bo co badanie to inny poziom, w sumie nie przekracza normy ale ostatnio bylo 2,10 a jak chce sie zajsc to najlepiej kolo 1.
    Mam maly guzek na tarczycy ale badania wykazaly ze to nie rakowe.

bliska77, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Witajcie, nie jestem na bieżąco, bo wyjechałam z dziećmi na narty, a na takich wyjazdach dużo się dzieje. Pozdrawiam wszystkie staraczki i ciężarówki i mamusie. Jak wrócę do domu, to czeka mnie spora lektura, ale z chęcią nadrobię, to będą około 2 tygodnie.
    W tym cyklu nie mierzę temperatury, okoliczności temu nie sprzyjają :)
    i bardzo dobrze że nie mierzysz
    może zajdziesz ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, a wytlumacz mi, bo sie wlasnie zadziwilam. Wpisuje na fb: "Ewa" z zamiarem wpisania " Chodakowska" i wyskakujesz mi Ty??? Nie znam Ciebie raczej...

Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ewa, a wytlumacz mi, bo sie wlasnie zadziwilam. Wpisuje na fb: "Ewa" z zamiarem wpisania " Chodakowska" i wyskakujesz mi Ty??? Nie znam Ciebie raczej...
    Ja nie Ewa, do ktorej piszesz, ale wytlumaczenie mam: Ovufriend jest powiazany z Facebookiem. Moj maz potrafi na fb znalezc ludzi z Ovu... Dlatego nie mam fb! :-P

Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ją bym zjadła spaghetti carbonara, a mmuszę do wieczora na kanapkach ;-)

biedrona lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedrona wrote:
    Ja nie Ewa, do ktorej piszesz, ale wytlumaczenie mam: Ovufriend jest powiazany z Facebookiem. Moj maz potrafi na fb znalezc ludzi z Ovu... Dlatego nie mam fb! :-P

Wiesz co, ja tez jestem niezla w wyszukiwaniu ludzi w necie, ale nie widze powiazania ovu z fb. No chyba, ze logujesz sie wszedzie tym samym adresem mailowym...
    Ale w wyszukiwarce fb wyskakuja raczej ludzie, z ktorymi cos laczy, wspolni znajomi albo wyszukiwanie tych osob. Nie przypominam sobie, zebym poszukiwala, kim jest Ewa...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    o faken, dlatego mnie te wszytskie fejsbuki przerazaja- potem juz nikt nie jest anonimowy w necie.. a ja sobie anonimowosc cenie ;)

To prawda, na anonimowosc nie ma co liczyc... Normalnie zaczelam sie bac... ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wiesz co, ja tez jestem niezla w wyszukiwaniu ludzi w necie, ale nie widze powiazania ovu z fb. No chyba, ze logujesz sie wszedzie tym samym adresem mailowym...
    Ale w wyszukiwarce fb wyskakuja raczej ludzie, z ktorymi cos laczy, wspolni znajomi albo wyszukiwanie tych osob. Nie przypominam sobie, zebym poszukiwala, kim jest Ewa...
    Spojrz na samym dole strony, masz jak wol takie niebieskie tlo z literka f. To jak nic logo fejsbukowe, nie? Dalej chyba pisac nie musze, dalej to juz meza mego pytac co i jak.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedrona wrote:
    Spojrz na samym dole strony, masz jak wol takie niebieskie tlo z literka f. To jak nic logo fejsbukowe, nie? Dalej chyba pisac nie musze, dalej to juz meza mego pytac co i jak.

Tak, ale teraz wszystkie strony maja mozliwosc lajkowania bezposrednio na fb, wszyskie gazety... DZisiaj ciezko znalesc strone, ktora nie ma odnosnika do fb...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i sie teraz wszystkie wziely i wystraszyly oka Wielkiego Brata! :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Tak, ale teraz wszystkie strony maja mozliwosc lajkowania bezposrednio na fb, wszyskie gazety... DZisiaj ciezko znalesc strone, ktora nie ma odnosnika do fb...
    I to jest argument za nieposiadaniem tam konta jak dla mnie!

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale najgorsze jest to, ze nawet jak sie usunie konto np. na ovu, to i tak wszystko zostanie...

• EwaT Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

nie mam pojęcia zielonego kto ci wyskakuje
    możliwe że ja

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie mam pojęcia zielonego kto ci wyskakuje
    możliwe że ja
    200% ze Ty...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale najgorsze jest to, ze nawet jak sie usunie konto np. na ovu, to i tak wszystko zostanie...
    Nie, po koncie na Ovu akurat nie zostaje ani sladu. Owszem, sa wpisy na forum, ale od niewiadomokogo. Podobnie z wykresami.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 15:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedrona wrote:
    Nie, po koncie na Ovu akurat nie zostaje ani sladu. Owszem, sa wpisy na forum, ale od niewiadomokogo. Podobnie z wykresami.
    Zostana wpisy, w ktorych sa cytaty razem w nickami. I zostana, wiec wyszukiwarka bedzie je wyrzucac...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Zostana wpisy, w ktorych sa cytaty razem w nickami. I zostana, wiec wyszukiwarka bedzie je wyrzucac...
    To fakt z tymi cytatami

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja sie nie wystraszylam, bo nie mam.. nie mam tez nk, linkedin, googla plusa.. zewszad wymagaja ode nas takich kont- glownie przy aplikacja na telefoonach, tabletach, itp- dla mnie to eliminuje aplikacje.. nie bede sie rejetrowac nawet jakims wymyslonym nazwiskiem, nie i juz..

od czasu do czasu googlam swoje nazwisko (a jestem bardzo dobra w grzebaniu w necie) i jak tylko gdzies cos znajde to zwalczam ;)za gowniarskich czasow popelnilam kilka znakow w necie, pod malzenskim nazwiskiem nie znajdzie sie o mnie nic..
    Ja podobnie, z tym, ze nawet jak gdzies sie kiedys logowalam to zawsze tylko pod jakims tam nickiem, nazwiska nie podaje juz. Ba, nawet imieniem sie nie chwale!

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no dobra, ale co komu po nicku i jego wykresie? albo informacji, co bylo na obiad? ;)
    Ewentualnie jaki mialam sluz dnia 13.09.2011. :-D

mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie podaje nigdzie danych, mam konto na fb, jak juz musze gdzis sie logowac, to pod drugorzednymi adresami. Ale dla chcacego nic trudnego... Tu podajemy sporo danych o sobie, paszczakin, jak chcesz, to Cie poszukam ;) :D

‹‹ 2490 2491 2492 2493 2494 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ