35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
O jakie pysznosci tu widze!
I ja dzisiaj bylam na plazy.
Na przechadzce po wizycie u endokrynologa. Bo piekne slonce i cieplo - nie tak jak w Australii ale zawsze.
Dostalam tabletki na tarczyce.
Na wyrownanie poziomu TSH - bo co badanie to inny poziom, w sumie nie przekracza normy ale ostatnio bylo 2,10 a jak chce sie zajsc to najlepiej kolo 1.
Mam maly guzek na tarczycy ale badania wykazaly ze to nie rakowe.bliska77, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Witajcie, nie jestem na bieżąco, bo wyjechałam z dziećmi na narty, a na takich wyjazdach dużo się dzieje. Pozdrawiam wszystkie staraczki i ciężarówki i mamusie. Jak wrócę do domu, to czeka mnie spora lektura, ale z chęcią nadrobię, to będą około 2 tygodnie.
W tym cyklu nie mierzę temperatury, okoliczności temu nie sprzyjają
może zajdziesz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ewa, a wytlumacz mi, bo sie wlasnie zadziwilam. Wpisuje na fb: "Ewa" z zamiarem wpisania " Chodakowska" i wyskakujesz mi Ty??? Nie znam Ciebie raczej...
Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A ją bym zjadła spaghetti carbonara, a mmuszę do wieczora na kanapkach
biedrona lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnybiedrona wrote:Ja nie Ewa, do ktorej piszesz, ale wytlumaczenie mam: Ovufriend jest powiazany z Facebookiem. Moj maz potrafi na fb znalezc ludzi z Ovu... Dlatego nie mam fb!
Wiesz co, ja tez jestem niezla w wyszukiwaniu ludzi w necie, ale nie widze powiazania ovu z fb. No chyba, ze logujesz sie wszedzie tym samym adresem mailowym...
Ale w wyszukiwarce fb wyskakuja raczej ludzie, z ktorymi cos laczy, wspolni znajomi albo wyszukiwanie tych osob. Nie przypominam sobie, zebym poszukiwala, kim jest Ewa... -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:o faken, dlatego mnie te wszytskie fejsbuki przerazaja- potem juz nikt nie jest anonimowy w necie.. a ja sobie anonimowosc cenie
To prawda, na anonimowosc nie ma co liczyc... Normalnie zaczelam sie bac...biedrona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Wiesz co, ja tez jestem niezla w wyszukiwaniu ludzi w necie, ale nie widze powiazania ovu z fb. No chyba, ze logujesz sie wszedzie tym samym adresem mailowym...
Ale w wyszukiwarce fb wyskakuja raczej ludzie, z ktorymi cos laczy, wspolni znajomi albo wyszukiwanie tych osob. Nie przypominam sobie, zebym poszukiwala, kim jest Ewa... -
nick nieaktualnybiedrona wrote:Spojrz na samym dole strony, masz jak wol takie niebieskie tlo z literka f. To jak nic logo fejsbukowe, nie? Dalej chyba pisac nie musze, dalej to juz meza mego pytac co i jak.
Tak, ale teraz wszystkie strony maja mozliwosc lajkowania bezposrednio na fb, wszyskie gazety... DZisiaj ciezko znalesc strone, ktora nie ma odnosnika do fb... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ale najgorsze jest to, ze nawet jak sie usunie konto np. na ovu, to i tak wszystko zostanie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 15:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ja sie nie wystraszylam, bo nie mam.. nie mam tez nk, linkedin, googla plusa.. zewszad wymagaja ode nas takich kont- glownie przy aplikacja na telefoonach, tabletach, itp- dla mnie to eliminuje aplikacje.. nie bede sie rejetrowac nawet jakims wymyslonym nazwiskiem, nie i juz..
od czasu do czasu googlam swoje nazwisko (a jestem bardzo dobra w grzebaniu w necie) i jak tylko gdzies cos znajde to zwalczam ;)za gowniarskich czasow popelnilam kilka znakow w necie, pod malzenskim nazwiskiem nie znajdzie sie o mnie nic.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez nie podaje nigdzie danych, mam konto na fb, jak juz musze gdzis sie logowac, to pod drugorzednymi adresami. Ale dla chcacego nic trudnego... Tu podajemy sporo danych o sobie, paszczakin, jak chcesz, to Cie poszukam
biedrona lubi tę wiadomość