35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:ja to samo- uwielbiam gotowac.. dzis ugotowalam wieeelki gar grochówy na rarytasie z importu- wedzonych kosciach schabowych;)
Rarytas z importupiekny!
Jak tu mieszkalam jako nastolatka, to babcia czasami przysylala nam jakies paczki w wedlina, typu poledwica, albo kabanosy czy kielbasa mysliwska. Ale mnie to nie krecilo i zawsze prosilam o paprykarz szczescinski, gulasz angielski i paluszki lubelskie. Dziecko wojny normalnie i z zamilowaniem geograficznym jesli chodzi o specjalyAndzia33 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Jej, a widzialas nasza grupe na euro 2016?
Z Niemcami gramy
Nie to, ze ja sie jakos piłą interesuje, ale zawsze mnie chuop na mecze do znajomych Niemcow ciaga i najczesciej kibicujemy ich druzynie, bo to i tak Polacy
A teraz bede miała rozdwojenie jazni..
A nie, jeszcze nie widzialam. No tak ze swoimi wlasnymi polskimi Niemcami -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Siostro!
Od kiedy zaczęłam pracować planuję, że na olimpiadę wezmę sobie urlop i będę siedzieć i oglądać i rozkoszować sięAle jak na razie jeszcze mi się to nie udało
Ja już po monitoringu. Jajeczka na granicy pęknięciaTym razem bez pregnylu, co bardzo mnie cieszy
Mamy czas do wtorku (tyle mąż ma wolnego), trzymajcie kciuki!!!!
pewnie
powodzenia:)Sabina lubi tę wiadomość
-
A ja dzisiaj zaliczyłam eksplozję biustu - w ciągu doby urósł przynajmniej o 1 rozmiar
Sabina, paszczakin, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Niuta wrote:Juz doczytałam - trzymac w temperaturze 10 - 25 C
A co do efektów to żłopie je już ponad tydzień i w sumie czuję sie tak samo. Moze jestem mniej zmęczona....albo mi sie tylko tak wydaje. Co do wpływu na jajka to przekonam sie dopiero jak ten mój Małż wkońcu wróci
PS. Swietny ten kot w Twoim avatarzeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 21:24
Niuta lubi tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:hej,a jak to wyglada u Ciebie?mialas tu w Uk jakies badania,jak dlugo juz sie staracie?znasz wiecej dziewczyn z UK na forum?
pozdrawiamjesli jeszcze ze 2 cykle nic z tego nie bedzie to dostane skierowanie do fertility clinic, GP juz mi obiecal
Nie znam nikogo z UK na tym forumSimba, AsiaPoli lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Trzymamy Sabinka, działajcie. Intensywne orgazmy wspomagają pękanie jajeczek!
"Teraz to wszędzie tylko orgazm i orgazm. A chłop, moja droga, nie jest od orgazmu, tylko żeby pieniądze do domu przynosił"
Bursztyn, paszczakin, Sabina, EwaT, Pusurek, Niuta, bliska77, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Siostro!
Od kiedy zaczęłam pracować planuję, że na olimpiadę wezmę sobie urlop i będę siedzieć i oglądać i rozkoszować sięAle jak na razie jeszcze mi się to nie udało
Ja już po monitoringu. Jajeczka na granicy pęknięciaTym razem bez pregnylu, co bardzo mnie cieszy
Mamy czas do wtorku (tyle mąż ma wolnego), trzymajcie kciuki!!!!
No wlasnie - ruchy!Sabina lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no wlasnie wlasnie, a kiedy masz termin @ ? bo na tym Twoim lysym wykresie nic oprocz bzykoserc nie widac
W czwartek...eh...juz mam wkurw na calego, ssanie i pekajace cycki.
Lysy wykres - poczekaj zaraz nie bedzie - zrobie tam sobie wielki woz.
PS. Juz - i ciekawe jak mi teraz ovu owulacje wyznaczy. Obstawiam ze jutro rano w poradach ovu bedzie: nie przejmuj sie - raz na wozie raz pod wozem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 21:57
Sabina, Bursztyn, wenus, bliska77, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość