35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
AsiaPoli - w naszym wieku (ja jestem parę miesięcy starsza)nie można czekać 3 lata. To w sumie ostatni gwizdek. Pewnie, ze ciąże w późniejszym wieku też się zdarzają - moja znajoma wiosen... 49 właśnie dowiedziała się, ze jest w ciaży
ALe jednak szanse z każdym rokiem mocno maleją.
Nie tylko na zajście, ale również na donoszenie.
Wiem, że w Angli mają inne podejście, ale moze przy okazji wizyty w kraju warto umówić się na kompleksowe badania?
Bursztyn, Sabina, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Nati74 wrote:AsiaPoli - w naszym wieku (ja jestem parę miesięcy starsza)nie można czekać 3 lata. To w sumie ostatni gwizdek. Pewnie, ze ciąże w późniejszym wieku też się zdarzają - moja znajoma wiosen... 49 właśnie dowiedziała się, ze jest w ciaży
ALe jednak szanse z każdym rokiem mocno maleją.
Nie tylko na zajście, ale również na donoszenie.
Wiem, że w Angli mają inne podejście, ale moze przy okazji wizyty w kraju warto umówić się na kompleksowe badania?
Nati74 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:fajna bryczka
Wygląda wygodnie
Biała a może to tylko plamienie? Tulam mocno ;*
AsiaPoli - witaj
Prawy jajnik mnie tak napiernicza, że masakra, nie mogę siadać - pewnie jajko mi tak urosło, że wygląda jak kurze i przez to mnie boli
samira, Pusurek, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:49?
no 49 - niesamowite prawda? I zupełnie naturalnieSabina, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati74 wrote:no 49 - niesamowite prawda? I zupełnie naturalnie
No i teraz pani jest w ciąży
W marcu urodzi córeczkę
Ale byli w szoku!
samira, Bursztyn, megan8, Simba, Pusurek, Nati74, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zamowilam wlasnie mleczko pszczele. Malenki sloiczek 5dkg 22£, przysylaja w ciagu 48 godz, w pojemniku z lodem, bo okazuje sie ze jest cholernie nietrwale poza lodowka, trzymac w temp. 1-5 C. 1/4lyzeczki (tylko nie wolno uzywac metalowych) rozpuszcza sie pod jezykiem pol godz. przed jedzeniem lub pol godz. po jedzeniu, chyba raz dziennie wystarczy, ma byc nienajsmaczniejsze. Podobno cuda dziala jesli chodzi o zachodzenie w ciaze, chlop tez ma jesc. Zobaczymy co z tego bedzie.
samira, EwaT, Simba, Sabina, polarmiś, ania.g, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Wy o mleczku a ja ostatnio wymyśliłam, że chciałabym mieć pszczoły. Niewiele - 2,3 ule, tylko na własny użytek
Teściowa obiecała pomóc i wtajemniczyć i dać pierwsze pszczoły, bo sama mam małą pasiekę
Mam nadzieję, że wypali i sobie poradzimy
)
mleczko pszczele ma ogolnie ogromnie duzo zalet (poprawianie plodnosci jest tylko jedna z nich) i bardzo jestem ciekawa czy odczuje jakas, jakakolwiek poprawe samopoczucia.Sabina, samira, EwaT, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:bedziemy od Ciebie kupowac
mleczko pszczele ma ogolnie ogromnie duzo zalet (poprawianie plodnosci jest tylko jedna z nich) i bardzo jestem ciekawa czy odczuje jakas, jakakolwiek poprawe samopoczucia.
Ciekawe, jak mleczko pszczele i alergie. Ja jestem uczulona na pylki i pare innych, skutkiem tego nie moge jesc miodu ( dziecko moje tez nie ), jak zjem, to robie sie w kropeczki ( na szczescie nic innego ). A uwielbiam miod ( normalnie jak Puchatek) i to dla mnie jest meka, widziec kogos jedzacego swiezutka pajde chleba z cieknacym miodkiem...
Mleczko moze lepsze pod tym wzgledem, ale czy rownie smaczne? Kto jadl?samira, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
http://mleczkopszczele.pl/lecznicze-dzialanie-mleczka-pszczelego/
Tyle mowicie o tym mleczku wiec poczytalam troche.Wyglada na to ,ze naprawde dziala cuda.Na tej stronie jest kilka fajnych informacji.