35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:wlasnie wklejalam tego samego linka paredziesiat stron temu
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:To znaczy ze ja tez jestem w ciazy. Bo zaraz mi pekna
kto wie, kto wieSimba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:W czwartek...eh...juz mam wkurw na calego, ssanie i pekajace cycki.
Lysy wykres - poczekaj zaraz nie bedzie - zrobie tam sobie wielki woz.
PS. Juz - i ciekawe jak mi teraz ovu owulacje wyznaczy. Obstawiam ze jutro rano w poradach ovu bedzie: nie przejmuj sie - raz na wozie raz pod wozem
a może jednak?Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:moze ono jest jakos spreparowane i utrwalone, bo gdyby bylo swieze to musialoby byc w temp 1-5 stopni.
PS. Swietny ten kot w Twoim avatarze
A cholera wie czy świeże czy nie
Są to szklane pojemniczki wielkości całego kciuka.
Wlewam do soku i wypijam do śniadania
A kot jest z serii - no ileż można czekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 22:36
bliska77, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Czesc Dziewczyny,
zgłaszam się po ciężkiej nocy. Wymioty i rozwolnienie... Jestem przerażona. Dbam bardzo o to, co jem, ale jestem teraz u rodziców i niby też patrzę, ale widać niedokładnie. Chociaż nie wiem, po czym to miałoby być. Nie wiem, czy jechać do szpitala, czy zostać w domu. W szpitalu pełno chorych ludzi. Jestem załamana.Iwone, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Czesc Dziewczyny,
zgłaszam się po ciężkiej nocy. Wymioty i rozwolnienie... Jestem przerażona. Dbam bardzo o to, co jem, ale jestem teraz u rodziców i niby też patrzę, ale widać niedokładnie. Chociaż nie wiem, po czym to miałoby być. Nie wiem, czy jechać do szpitala, czy zostać w domu. W szpitalu pełno chorych ludzi. Jestem załamana.
może jakiś wirus
Kup smecte ,taka zawiesina dobra przy wymiotach i biegunce ...
tylko żadnej czekolady na zatrzymanie biegunki !!!
sucharki ,woda niegazowana małymi łykami ale często ,słaba herbata letnia przez cały dzien a jutro lekka dietka ,nic ciężkostrawna
i nie polecam szczególnie w ciąży owoców morza łatwo się struć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 08:25
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
siemię przy rozwolnieiu to niedobry pomysł - możesz łykac smectę.
Mogłaś coś zjeść, ale też mógł dopaść cie wirus. Jak się dziś popawi to ok, jakbezie się ciągnąć to jednak musisz iść do lekarzaAndzia33 lubi tę wiadomość
-
samira wrote:może jakiś wirus
Kup smecte ,taka zawiesina dobra przy wymiotach i biegunce ...
tylko żadnej czekolady na zatrzymanie biegunki !!!
sucharki ,woda niegazowana małymi łykami ale często ,słaba herbata letnia przez cały dzien a jutro lekka dietka ,nic ciężkostrawna
i nie polecam szczególnie w ciąży owoców morza łatwo się struć
dobrze prawisz.
Możesz jeszcze zjeść kleik ryżowy, albo dobrze rozgotowany ryż. Też dobrze robi na żołądek .
-
nick nieaktualnyDzien dobry! Alis, enterol albo smecta, jak mowia dziewczyny. No i jesli to wirus, to lekarz niewiele pomoze, zaleci dietke jaka napisala samira, kaze odpoczywac i to wszystko. Trzymam kciuki, niech objawy szybko mina!
samira, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Czy myślicie, że można się zatruć jajkiem na twardo? To ostatnie co ze mnie wyleciało i się odbija. Zobaczę czy smectę można w ciąży.
Moja siostra jadła zupełnie co innego niż ja, a coś też narzekała wczoraj, że wymiotowała. Może jednak wirus.
a nawet znalazłam taki post
cyt:"dodzwoniłąm się do mojego gina, potwierdził smectę, więc już jedną wypiłąm, dobrze, że miałam w domu, od razu czuje się po niej lepiej, do tego nospa w dużych ilościach i niestety musze zdobyć Nifuroksazyd, a jest na receptę i kazał wziąść jednorazowo 6 tabsów, a potem 3 x 2 tab dziennie, żeby bakteria czy to to jest nie zaszkodziłą bardziej, bo jak mi nie przejdzie do wieczora to latanie do kibelka to szpital"Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 08:43
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość