35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No to przepraszam,ale tak dla przypomnienia nie zaszkodzi chyba*)Bursztyn wrote:wlasnie wklejalam tego samego linka paredziesiat stron temu

Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:To znaczy ze ja tez jestem w ciazy. Bo zaraz mi pekna
kto wie, kto wie
Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:W czwartek...eh...juz mam wkurw na calego, ssanie i pekajace cycki.
Lysy wykres - poczekaj zaraz nie bedzie - zrobie tam sobie wielki woz.
PS. Juz - i ciekawe jak mi teraz ovu owulacje wyznaczy. Obstawiam ze jutro rano w poradach ovu bedzie: nie przejmuj sie - raz na wozie raz pod wozem
a może jednak?
Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:moze ono jest jakos spreparowane i utrwalone, bo gdyby bylo swieze to musialoby byc w temp 1-5 stopni.
PS. Swietny ten kot w Twoim avatarze
A cholera wie czy świeże czy nie
Są to szklane pojemniczki wielkości całego kciuka.
Wlewam do soku i wypijam do śniadania
A kot jest z serii - no ileż można czekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 22:36
bliska77, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Czesc Dziewczyny,
zgłaszam się po ciężkiej nocy. Wymioty i rozwolnienie... Jestem przerażona. Dbam bardzo o to, co jem, ale jestem teraz u rodziców i niby też patrzę, ale widać niedokładnie. Chociaż nie wiem, po czym to miałoby być. Nie wiem, czy jechać do szpitala, czy zostać w domu. W szpitalu pełno chorych ludzi. Jestem załamana.
Iwone, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Czesc Dziewczyny,
zgłaszam się po ciężkiej nocy. Wymioty i rozwolnienie... Jestem przerażona. Dbam bardzo o to, co jem, ale jestem teraz u rodziców i niby też patrzę, ale widać niedokładnie. Chociaż nie wiem, po czym to miałoby być. Nie wiem, czy jechać do szpitala, czy zostać w domu. W szpitalu pełno chorych ludzi. Jestem załamana.
może jakiś wirus
Kup smecte ,taka zawiesina dobra przy wymiotach i biegunce ...
tylko żadnej czekolady na zatrzymanie biegunki !!!
sucharki ,woda niegazowana małymi łykami ale często ,słaba herbata letnia przez cały dzien a jutro lekka dietka ,nic ciężkostrawna
i nie polecam szczególnie w ciąży owoców morza łatwo się struć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 08:25
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
siemię przy rozwolnieiu to niedobry pomysł - możesz łykac smectę.
Mogłaś coś zjeść, ale też mógł dopaść cie wirus. Jak się dziś popawi to ok, jakbezie się ciągnąć to jednak musisz iść do lekarza
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
samira wrote:może jakiś wirus
Kup smecte ,taka zawiesina dobra przy wymiotach i biegunce ...
tylko żadnej czekolady na zatrzymanie biegunki !!!
sucharki ,woda niegazowana małymi łykami ale często ,słaba herbata letnia przez cały dzien a jutro lekka dietka ,nic ciężkostrawna
i nie polecam szczególnie w ciąży owoców morza łatwo się struć
dobrze prawisz.
Możesz jeszcze zjeść kleik ryżowy, albo dobrze rozgotowany ryż. Też dobrze robi na żołądek .
-
nick nieaktualnyDzien dobry! Alis, enterol albo smecta, jak mowia dziewczyny. No i jesli to wirus, to lekarz niewiele pomoze, zaleci dietke jaka napisala samira, kaze odpoczywac i to wszystko. Trzymam kciuki, niech objawy szybko mina!
samira, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalis wszędzie gdzie czytam to smecte można w ciąży a nawet ze to jeden co można i jeszcze węgiel aktywowany (leczniczy) on wiąże i wszystkie szkodliwe substancje i wydalają się z kałemAlis wrote:Czy myślicie, że można się zatruć jajkiem na twardo? To ostatnie co ze mnie wyleciało i się odbija. Zobaczę czy smectę można w ciąży.
Moja siostra jadła zupełnie co innego niż ja, a coś też narzekała wczoraj, że wymiotowała. Może jednak wirus.
a nawet znalazłam taki post
cyt:"dodzwoniłąm się do mojego gina, potwierdził smectę, więc już jedną wypiłąm, dobrze, że miałam w domu, od razu czuje się po niej lepiej, do tego nospa w dużych ilościach i niestety musze zdobyć Nifuroksazyd, a jest na receptę i kazał wziąść jednorazowo 6 tabsów, a potem 3 x 2 tab dziennie, żeby bakteria czy to to jest nie zaszkodziłą bardziej, bo jak mi nie przejdzie do wieczora to latanie do kibelka to szpital"Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 08:43
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość