35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie siła młotka tylko siła argumentów.
Mój koronny - chcę żebyś był moim mężem a nie tylko ojcem mojego dziecka,
Trochę szantażu - jeżeli mnie kochasz to... i kobietom w ciąży się nie odmawia.
Ewo, a jak to sobie wyobrażasz - małżeństwo na odległość? To nie dla mnie.
bliska77, Kate 75, Sabina, moremi, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Nie siła młotka tylko siła argumentów.
Mój koronny - chcę żebyś był moim mężem a nie tylko ojcem mojego dziecka,
Trochę szantażu - jeżeli mnie kochasz to... i kobietom w ciąży się nie odmawia.
Ewo, a jak to sobie wyobrażasz - małżeństwo na odległość? To nie dla mnie.
tak trzymać!
jeszcze raz gratuluje -
Dawno u Was nie byłam - córcia pochłania mi masę czasu i robi się mały niegrzeczniuch!! Zaczęła już jeść jabłuszko, marchewkę i zupki jarzynowe - fajnie się na to patrzy - języczek pracuje że ho ...ho..
Pozdrawiam wszystkie i życzę kolorowych snów lub owocnej nocyEwaT, Iwone, Bursztyn, mysza1975, samira, bliska77, Kate 75, Sabina, Żanet, Simba, Mango, malgos741, moremi, ania.g, Lucky, grosza, Panda, anna maria, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:podobno mniej i rowno 140 to chlopiec, powyzej 140 dziewczynka....ponoc czasem sie sprawdza ale nie wiem czy to jest poparte jakimis konkretnymi badaniami
Ogólnie normy podaje się 140-160. Spotkałam się z 110-150, ale wtedy by wynikało, że 160 to już jest problem, a to nieprawda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 20:40
bliska77 lubi tę wiadomość
-
Nati74 wrote:A my się odradzamy jak fenix z popiołów
na razie się nam udało - przynajmniej częściowo.
Beta wprawdzie spadła, ale po 3 dniach wzrosła ponad 200 %. Były 2 pęcherzyki, z których jeden niestety się nie utrzymał. Stąd spadek bety.
Drugi zarodek jest - i jest serduszko.
Żeby jednak nie było tak różowo - to jest oczywiście duży krwiak i zarodek jest troszkę za mały zamiast 6tc4 to zaledwie 6tc.
Mamy za tydzień skontrolować.
Stresu mnie to mnóstwo kosztowało, ale mam nadzieję, ze za tydzień wszystko bezie w porządku i w końcu odetchnę.bliska77, Nati74, Żanet lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny - na razie zapodałam sobie lutka w dublecie i leżę
EwaT, samira, bliska77, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati ja przy 2 dziecku też miałam 2 zarodki ale od początku wiedziałam że jeden jest mniejszy i może się nie udac rzeczywiście po tygodniu dostslam tak jakby okres i na następnym usg był już jeden:-( ale za to ten drugi ms już 9 lat
samira, mysza1975, Sabina, Nati74, Simba, Bozia3, Żanet, moremi, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati, bardzo dobra wiadomość, trzymaj się, na krwiak powinna pomóc luteina właśnie, (ja nadal ja biorę 3x100 plus dupka ), dbaj o Was i prowadź bardzo oszczędny tryb życia
Mysza - gratulacjeSabina, Nati74, samira, Bozia3, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati74 wrote:A my się odradzamy jak fenix z popiołów
Beta wprawdzie spadła, ale po 3 dniach wzrosła ponad 200 %. Były 2 pęcherzyki, z których jeden niestety się nie utrzymał. Stąd spadek bety.
Żeby jednak nie było tak różowo - to jest oczywiście duży krwiak i zarodek jest troszkę za mały zamiast 6tc4 to zaledwie 6tc.
Stresu mnie to mnóstwo kosztowało, ale mam nadzieję, ze za tydzień wszystko bezie w porządku i w końcu odetchnę.
Nati to jest wspaniała wiadomość! Trzymam mocno kciuki i wierzę , że wkrótce wszystko się uspokoiŚciskam mocno!
Mysza - gratulujeMaj to piękny miesiąc na ślub
bliska77, Nati74, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Nati74 wrote:A my się odradzamy jak fenix z popiołów
Stresu mnie to mnóstwo kosztowało, ale mam nadzieję, ze za tydzień wszystko bezie w porządku i w końcu odetchnę.
Nati,Cudowna wiadomośćtrzymajcie się zdrowo!
Mysza, Wielkie Gratulacje
Bozia, Twoje wyniki są imponująceBozia3, Nati74 lubią tę wiadomość