35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie siła młotka tylko siła argumentów.
Mój koronny - chcę żebyś był moim mężem a nie tylko ojcem mojego dziecka,
Trochę szantażu - jeżeli mnie kochasz to... i kobietom w ciąży się nie odmawia.
Ewo, a jak to sobie wyobrażasz - małżeństwo na odległość? To nie dla mnie.
bliska77, Kate 75, Sabina, moremi, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Nie siła młotka tylko siła argumentów.
Mój koronny - chcę żebyś był moim mężem a nie tylko ojcem mojego dziecka,
Trochę szantażu - jeżeli mnie kochasz to... i kobietom w ciąży się nie odmawia.
Ewo, a jak to sobie wyobrażasz - małżeństwo na odległość? To nie dla mnie.
tak trzymać!
jeszcze raz gratuluje -
Dawno u Was nie byłam - córcia pochłania mi masę czasu i robi się mały niegrzeczniuch!! Zaczęła już jeść jabłuszko, marchewkę i zupki jarzynowe - fajnie się na to patrzy - języczek pracuje że ho ...ho..
Pozdrawiam wszystkie i życzę kolorowych snów lub owocnej nocy
EwaT, Iwone, Bursztyn, mysza1975, samira, bliska77, Kate 75, Sabina, Żanet, Simba, Mango, malgos741, moremi, ania.g, Lucky, grosza, Panda, anna maria, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Uważam, że to mija się z prawdą. U nas zawsze było w okol. 160Bursztyn wrote:podobno mniej i rowno 140 to chlopiec, powyzej 140 dziewczynka....ponoc czasem sie sprawdza ale nie wiem czy to jest poparte jakimis konkretnymi badaniami
Ogólnie normy podaje się 140-160. Spotkałam się z 110-150, ale wtedy by wynikało, że 160 to już jest problem, a to nieprawda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 20:40
bliska77 lubi tę wiadomość
-
Nati, przy tak małych rozmiarach zarodka wystarczy, ze lekarz niedokładnie przyłoży kursor i już wiek dziecka jest różny. Ja do 12tc miałam wahania czasami 1 tygodnia, w tę, albo w tę.Nati74 wrote:A my się odradzamy jak fenix z popiołów

na razie się nam udało - przynajmniej częściowo.
Beta wprawdzie spadła, ale po 3 dniach wzrosła ponad 200 %. Były 2 pęcherzyki, z których jeden niestety się nie utrzymał. Stąd spadek bety.
Drugi zarodek jest - i jest serduszko.
Żeby jednak nie było tak różowo - to jest oczywiście duży krwiak i zarodek jest troszkę za mały zamiast 6tc4 to zaledwie 6tc.
Mamy za tydzień skontrolować.
Stresu mnie to mnóstwo kosztowało, ale mam nadzieję, ze za tydzień wszystko bezie w porządku i w końcu odetchnę.
bliska77, Nati74, Żanet lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny - na razie zapodałam sobie lutka w dublecie i leżę
EwaT, samira, bliska77, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati ja przy 2 dziecku też miałam 2 zarodki ale od początku wiedziałam że jeden jest mniejszy i może się nie udac rzeczywiście po tygodniu dostslam tak jakby okres i na następnym usg był już jeden:-( ale za to ten drugi ms już 9 lat
samira, mysza1975, Sabina, Nati74, Simba, Bozia3, Żanet, moremi, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati, bardzo dobra wiadomość, trzymaj się, na krwiak powinna pomóc luteina właśnie, (ja nadal ja biorę 3x100 plus dupka ), dbaj o Was i prowadź bardzo oszczędny tryb życia
Mysza - gratulacje
Sabina, Nati74, samira, Bozia3, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati74 wrote:A my się odradzamy jak fenix z popiołów

Beta wprawdzie spadła, ale po 3 dniach wzrosła ponad 200 %. Były 2 pęcherzyki, z których jeden niestety się nie utrzymał. Stąd spadek bety.
Żeby jednak nie było tak różowo - to jest oczywiście duży krwiak i zarodek jest troszkę za mały zamiast 6tc4 to zaledwie 6tc.
Stresu mnie to mnóstwo kosztowało, ale mam nadzieję, ze za tydzień wszystko bezie w porządku i w końcu odetchnę.
Nati to jest wspaniała wiadomość! Trzymam mocno kciuki i wierzę , że wkrótce wszystko się uspokoi
Ściskam mocno!
Mysza - gratuluje
Maj to piękny miesiąc na ślub
bliska77, Nati74, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Nati74 wrote:A my się odradzamy jak fenix z popiołów

Nati,Cudowna wiadomość
trzymajcie się zdrowo!
Mysza, Wielkie Gratulacje
Bozia, Twoje wyniki są imponujące
Bozia3, Nati74 lubią tę wiadomość