35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati cudowna wiadomość
Myszą gratulacje terminu ślubu ale szybko
Nati74, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Nati wspaniała wiadomość
Mysza gratuluję siły perswazji
Co do tętna to też słyszałam o tym różne rzeczy- że niby chłopcy mają niższe. A o normach też jest wiele zdań. Niektórzy mówią że powinno być 140-160, albo że norma jest od 110 a moja gin mówi że najważniejsze żeby nie było poniżej 100.Nati74, Bozia3, bliska77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
No widzisz a jednak jest lepiej niż sądziłaś.
Odpoczywaj i myśl pozytywnie ")
Nati74 wrote:A my się odradzamy jak fenix z popiołów
na razie się nam udało - przynajmniej częściowo.
Beta wprawdzie spadła, ale po 3 dniach wzrosła ponad 200 %. Były 2 pęcherzyki, z których jeden niestety się nie utrzymał. Stąd spadek bety.
Drugi zarodek jest - i jest serduszko.
Żeby jednak nie było tak różowo - to jest oczywiście duży krwiak i zarodek jest troszkę za mały zamiast 6tc4 to zaledwie 6tc.
Mamy za tydzień skontrolować.
Stresu mnie to mnóstwo kosztowało, ale mam nadzieję, ze za tydzień wszystko bezie w porządku i w końcu odetchnę.Nati74, Bozia3, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Panie
Mysza mam zasadę, że gratuluję po porodzie, po ślubie itd więc kochana powiem Ci, że dobra robotaa na gratulacje przyjdzie jeszcze pora.. tak żeby nie zapeszyć
NatiPanda, Nati74, Bursztyn, samira, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc kobietki,
Mysza gratuluje
Bozia ciesze sie bardzo ze wyniki dobre, tylko tak dalej.
U mnie dzisiaj w koncu szczesliwy dzien dostalam oferte pracy i ja przyjelam. Droga do szczytu nie byla latwa wiec jestem wielce usatysfakcjonowana!!!Sorry ze sie chwale ale mam ochote krzyczec i obwiescic to calemu swiatu.....zaczynam za tydzien wciaz nie moge uwierzyc
milego dnia dla WasBozia3, bliska77, Iwone, Pusurek, anna maria, Sabina, mama78, malgos741, caffe, Bursztyn, samira, mysza1975, Simba, Lucky, paszczakin, grosza, Monia37, polarmiś, gosia7122, megan8, Żanet, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie
Reni, w sumie masz rację ale w przypadku Myszy można pogratulować kroku na przód
ja mimo że w domku na L4 to biore się zaraz za pracę tą "służbową", coby najpóźniej w piątek do firmy dostarczyć
miłego dnia dziewczynyBozia3, Panda, anna maria, Sabina, malgos741, Bursztyn, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Nati74 wrote:A my się odradzamy jak fenix z popiołów
na razie się nam udało - przynajmniej częściowo.
Beta wprawdzie spadła, ale po 3 dniach wzrosła ponad 200 %. Były 2 pęcherzyki, z których jeden niestety się nie utrzymał. Stąd spadek bety.
Drugi zarodek jest - i jest serduszko.
Żeby jednak nie było tak różowo - to jest oczywiście duży krwiak i zarodek jest troszkę za mały zamiast 6tc4 to zaledwie 6tc.
Mamy za tydzień skontrolować.
Stresu mnie to mnóstwo kosztowało, ale mam nadzieję, ze za tydzień wszystko bezie w porządku i w końcu odetchnę.
Nati duzo zdrowiaNati74, anna maria lubią tę wiadomość
-
Panda - gratulacje
. Ważne, że cieszysz się z tej pracy i dobrze, że z tą poprzednią nie wyszło....
Zajmiesz się pracą i może odciążysz beret od głupich myśli, a wtedy pyk pyk i trzeba będzie iść na macierzyński....Panda, anna maria, Sabina, malgos741, caffe, Bursztyn, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPanda wrote:Czesc kobietki,
Mysza gratuluje
Bozia ciesze sie bardzo ze wyniki dobre, tylko tak dalej.
U mnie dzisiaj w koncu szczesliwy dzien dostalam oferte pracy i ja przyjelam. Droga do szczytu nie byla latwa wiec jestem wielce usatysfakcjonowana!!!Sorry ze sie chwale ale mam ochote krzyczec i obwiescic to calemu swiatu.....zaczynam za tydzien wciaz nie moge uwierzyc
milego dnia dla Waspowodzenia
Panda, anna maria, Sabina, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczyny na prawde tak mi ulzylo ze znowu mam co robic ... hahaha a na mcierzynski oczywiscie jestem gotowa w kazdej chwili
bliska77, anna maria, Bozia3, Sabina, malgos741, Bursztyn, samira, mysza1975, grosza, Monia37, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Witam.
Nati a jakiej wielkości jest Twój zarodek? pytam bo wiem że USG mają różne wartości i może być różnica nawet tygodnia. Sama tego doświadczyłam i możliwe że Twój zarodek wcale nie jest za mały.
nie wiem, bo nie podała mi wymiarów - powiedziała tylko, ze mały i w kartę wpisała 6tc
anna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahah no własnie w przypadku Myszy pogratuluję jak już zaciągnie swojego Pana do urzędu czy kościoła haha, bo nigdy nic nie wiadomo
Oczywiście życzę jak najlepiej i trzymam kciuki.. teraz będzie już tylko lepiej
agafbh wrote:witajcie
Reni, w sumie masz rację ale w przypadku Myszy można pogratulować kroku na przódbliska77, Bozia3, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:życie znowu nabiera sensu prawda?
i to jak owszem przerwa jest wskazana, ale w moim wypadaku raczej nie za dluga...oczywiscie jakbym miala male dzieci to pewno wolalabym byc w domu.... ja cale zycie pracowalam i to jest tez chyba kwestja przyzwyczjenia za dlugie nic nie robienie negatywine dziala na moj mozgbliska77, Bozia3, Sabina, malgos741, caffe, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:hahah no własnie w przypadku Myszy pogratuluję jak już zaciągnie swojego Pana do urzędu czy kościoła haha, bo nigdy nic nie wiadomo
Oczywiście życzę jak najlepiej i trzymam kciuki.. teraz będzie już tylko lepiej
Reni, Sabina lubią tę wiadomość