X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati cudowna wiadomość :-)
    Myszą gratulacje terminu ślubu ale szybko ;-)

Nati74, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati wspaniała wiadomość :)
    Mysza gratuluję siły perswazji ;)
    Co do tętna to też słyszałam o tym różne rzeczy- że niby chłopcy mają niższe. A o normach też jest wiele zdań. Niektórzy mówią że powinno być 140-160, albo że norma jest od 110 a moja gin mówi że najważniejsze żeby nie było poniżej 100.

Nati74, Bozia3, bliska77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • grosza Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo!
    Gratuluję :)

mysza1975 wrote:
    Wyznaczyliśmy datę ślubu! 24 maj!

bliska77 lubi tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

No widzisz a jednak jest lepiej niż sądziłaś.
    Odpoczywaj i myśl pozytywnie ")
    Nati74 wrote:
    A my się odradzamy jak fenix z popiołów ;)

na razie się nam udało - przynajmniej częściowo.

Beta wprawdzie spadła, ale po 3 dniach wzrosła ponad 200 %. Były 2 pęcherzyki, z których jeden niestety się nie utrzymał. Stąd spadek bety.

Drugi zarodek jest - i jest serduszko.

Żeby jednak nie było tak różowo - to jest oczywiście duży krwiak i zarodek jest troszkę za mały zamiast 6tc4 to zaledwie 6tc.

Mamy za tydzień skontrolować.
    Stresu mnie to mnóstwo kosztowało, ale mam nadzieję, ze za tydzień wszystko bezie w porządku i w końcu odetchnę.

Nati74, Bozia3, bliska77 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Ja już kawkuje.
    Miłego dnia!
    Nati odpoczywaj <3

Nati74, Panda lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Nati a jakiej wielkości jest Twój zarodek? pytam bo wiem że USG mają różne wartości i może być różnica nawet tygodnia. Sama tego doświadczyłam i możliwe że Twój zarodek wcale nie jest za mały.

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Panie

Mysza mam zasadę, że gratuluję po porodzie, po ślubie itd więc kochana powiem Ci, że dobra robota champion1.gif a na gratulacje przyjdzie jeszcze pora.. tak żeby nie zapeszyć

Nati :-)

Panda, Nati74, Bursztyn, samira, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam - u nas piękna wiosna - lecę na kleparz kupić jakieś owoce no i bratki - posadzę już na balkonie - na święta będą piękne...:)

bliska77, Panda, anna maria, Sabina, malgos741, Bursztyn, paszczakin, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kobietki,

Mysza gratuluje :)
    Bozia ciesze sie bardzo ze wyniki dobre, tylko tak dalej.

U mnie dzisiaj w koncu szczesliwy dzien dostalam oferte pracy i ja przyjelam. Droga do szczytu nie byla latwa wiec jestem wielce usatysfakcjonowana!!!Sorry ze sie chwale ale mam ochote krzyczec i obwiescic to calemu swiatu.....zaczynam za tydzien wciaz nie moge uwierzyc ;)

milego dnia dla Was

Bozia3, bliska77, Iwone, Pusurek, anna maria, Sabina, mama78, malgos741, caffe, Bursztyn, samira, mysza1975, Simba, Lucky, paszczakin, grosza, Monia37, polarmiś, gosia7122, megan8, Żanet, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    Reni, w sumie masz rację ale w przypadku Myszy można pogratulować kroku na przód ;-)
    ja mimo że w domku na L4 to biore się zaraz za pracę tą "służbową", coby najpóźniej w piątek do firmy dostarczyć
    miłego dnia dziewczyny

Bozia3, Panda, anna maria, Sabina, malgos741, Bursztyn, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati74 wrote:
    A my się odradzamy jak fenix z popiołów ;)

na razie się nam udało - przynajmniej częściowo.

Beta wprawdzie spadła, ale po 3 dniach wzrosła ponad 200 %. Były 2 pęcherzyki, z których jeden niestety się nie utrzymał. Stąd spadek bety.

Drugi zarodek jest - i jest serduszko.

Żeby jednak nie było tak różowo - to jest oczywiście duży krwiak i zarodek jest troszkę za mały zamiast 6tc4 to zaledwie 6tc.

Mamy za tydzień skontrolować.
    Stresu mnie to mnóstwo kosztowało, ale mam nadzieję, ze za tydzień wszystko bezie w porządku i w końcu odetchnę.

Nati duzo zdrowia <3

Nati74, anna maria lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda - gratulacje :). Ważne, że cieszysz się z tej pracy i dobrze, że z tą poprzednią nie wyszło....
    Zajmiesz się pracą i może odciążysz beret od głupich myśli, a wtedy pyk pyk i trzeba będzie iść na macierzyński....;)

Panda, anna maria, Sabina, malgos741, caffe, Bursztyn, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Czesc kobietki,

Mysza gratuluje :)
    Bozia ciesze sie bardzo ze wyniki dobre, tylko tak dalej.

U mnie dzisiaj w koncu szczesliwy dzien dostalam oferte pracy i ja przyjelam. Droga do szczytu nie byla latwa wiec jestem wielce usatysfakcjonowana!!!Sorry ze sie chwale ale mam ochote krzyczec i obwiescic to calemu swiatu.....zaczynam za tydzien wciaz nie moge uwierzyc ;)

milego dnia dla Was
    Panda, super wiadomość, właśnie czasem trzeba się chwalić tym bardziej jak jest czym :-) powodzenia

Panda, anna maria, Sabina, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczyny na prawde tak mi ulzylo ze znowu mam co robic ... hahaha a na mcierzynski oczywiscie jestem gotowa w kazdej chwili ;)

bliska77, anna maria, Bozia3, Sabina, malgos741, Bursztyn, samira, mysza1975, grosza, Monia37, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Nati74 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Witam.
    Nati a jakiej wielkości jest Twój zarodek? pytam bo wiem że USG mają różne wartości i może być różnica nawet tygodnia. Sama tego doświadczyłam i możliwe że Twój zarodek wcale nie jest za mały.

nie wiem, bo nie podała mi wymiarów - powiedziała tylko, ze mały i w kartę wpisała 6tc

anna maria lubi tę wiadomość

94d248b7cf3fad2322c1c7b41d90ec96.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Dziekuje dziewczyny na prawde tak mi ulzylo ze znowu mam co robic ... hahaha a na mcierzynski oczywiscie jestem gotowa w kazdej chwili ;)
    życie znowu nabiera sensu prawda?

anna maria, Bozia3, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah no własnie w przypadku Myszy pogratuluję jak już zaciągnie swojego Pana do urzędu czy kościoła haha, bo nigdy nic nie wiadomo :-) Oczywiście życzę jak najlepiej i trzymam kciuki.. teraz będzie już tylko lepiej
    agafbh wrote:
    witajcie
    Reni, w sumie masz rację ale w przypadku Myszy można pogratulować kroku na przód ;-)

bliska77, Bozia3, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    życie znowu nabiera sensu prawda?

i to jak owszem przerwa jest wskazana, ale w moim wypadaku raczej nie za dluga...oczywiscie jakbym miala male dzieci to pewno wolalabym byc w domu.... ja cale zycie pracowalam i to jest tez chyba kwestja przyzwyczjenia za dlugie nic nie robienie negatywine dziala na moj mozg ;)

bliska77, Bozia3, Sabina, malgos741, caffe, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda nareszcie brawo3.gif

Panda, bliska77, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahah no własnie w przypadku Myszy pogratuluję jak już zaciągnie swojego Pana do urzędu czy kościoła haha, bo nigdy nic nie wiadomo :-) Oczywiście życzę jak najlepiej i trzymam kciuki.. teraz będzie już tylko lepiej
    również trzymam kciuki ;-)

Reni, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 2615 2616 2617 2618 2619 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ