35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
agafbh wrote:Bursztynku, masz z tym swoim chłopem ciekawe życie, z tego co piszesz, nigdy nie jest nudno, jak przyjedzie, kolej na godzenie
mysza1975, bliska77, Reni, Simba, anna maria, mama78, Bozia3, Pusurek, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no wlasnie tu jest problem, bo wcale mi sie nie chce z nim godzic, tylko ze kiedy ta poczwara przyjedzie to akurat beda jego urodziny. Mialam mu kupic zarabiste perfumy, ale chyba zamowie kaganiec, i kolczatke.
Ostre godzenie się zapowiadaBursztyn, bliska77, Simba, anna maria, Bozia3, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no wlasnie tu jest problem, bo wcale mi sie nie chce z nim godzic, tylko ze kiedy ta poczwara przyjedzie to akurat beda jego urodziny. Mialam mu kupic zarabiste perfumy, ale chyba zamowie kaganiec, i kolczatke.
Bursztyn, anna maria, ania.g, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ta laska starala sie 4 lata zaciazyc, ma teraz 39 lat, mieszka w UK, lelarze zaproponowali in vitro, rozpoczeli procedury no i....pyk pyk nagle zaciazyla
testy na poczatku negatywne. Acha, pisze o mleczku pszczelim ktore brala, zajrzyjcie do komentarzy pod wykresem
https://ovufriend.pl/wykres,b6bd1518dfff27a41d11d41306edef74.htmlanna maria, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
już to kiedyś omawiałyśmy i nadal proponuję elektrycznego pastucha
lub http://allegro.pl/antyszczek-obroza-antyszczekowa-dla-psa-i4039129784.html
lub http://www.pastuchy.pl/i774_Elektroniczna_obroza_treningowa_na_pilota_dControl_Easy.html ta jest dobra bo możesz go na odległość potraktowaćbzykiem hahah
ma super funkcje (elektrody Najmocniejszy impuls korekcyjny służy do natychmiastowego przywołania psa do porządku. Jest to tak zwana "funkcja buster".)
Bursztyn wrote:no wlasnie tu jest problem, bo wcale mi sie nie chce z nim godzic, tylko ze kiedy ta poczwara przyjedzie to akurat beda jego urodziny. Mialam mu kupic zarabiste perfumy, ale chyba zamowie kaganiec, i kolczatke.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 11:35
Bursztyn, mysza1975, moremi, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:już to kiedyś omawiałyśmy i nadal proponuję elektrycznego pastucha
lub http://allegro.pl/antyszczek-obroza-antyszczekowa-dla-psa-i4039129784.html
lub http://www.pastuchy.pl/i774_Elektroniczna_obroza_treningowa_na_pilota_dControl_Easy.html ta jest dobra bo możesz go na odległość potraktowaćbzykiem hahah
ma super funkcje (elektrody Najmocniejszy impuls korekcyjny służy do natychmiastowego przywołania psa do porządku. Jest to tak zwana "funkcja buster".)tak, pamietam
przejrzalam oferte, chyba zakupiebardzo podobalo mi sie zdanie : "prezentowany model generuje nieco mocniejsze impulsy korekcyjne."
Reni, mysza1975, moremi, ania.g, bliska77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:oj, juz chciala napisac, ze dzis dzien super wiesci, az doczytalam do Bursztyna
tak czy inaczej- gratulacje Nati, Mysza i Pandy. Wyglada na to, ze nadzieje trzeba miec i walczyc..
Bursztyn, chuopa nie morduj, przyda sie. a czym sobie tak nagrabil?
U mnie juz troche lepiej, zabralam sie za zalatwianie "spraw", slonce laduje znowu baterie. Filtr (zmiekczacz) do wody sobie wczoraj zamowilam - istalacja- w majuZnaczy nie spodziewalam sie szybciej w tym kraju,niemniej zawsze mnie to rozwala.
Wyrwalam rowniez wyniiki moich badan przed poprzednimi IUI i wyglada na to, ze panu lekarzowi sie na jednym z 4 badan cos pochrzanilo i zamiast LH przed owulacja mialam badana beteNormalnie zawsze byl progesteron, estradiol i LH, a tu-o! progesteron, estradiol i beta
kolejny gwozdzik do trumienki mojego zwiazku z ta klinika. Co wiecej, to bylo drugie badanie krwi przed IUI i on po nim zadzwonil powiedziec, ze wyniki sie podniosly i ruszamy z koksem. Ciekawe, czy mu to ta mniejsza od 1 beta powiedziala..
a co do Twojego lekarza, to jesli nie masz do niego specjalnie zaufania, to chyba nie warto inwestowac nadal w ten "zwiazek"...
bliska77 lubi tę wiadomość
-
no ale przecież obie wiemy, że w życiu byśmy tego nie użyły na psach.. no jak tak można!
Bursztyn wrote:na szczescie
i pewnie ktos pomysli ze to dla Leona.....Bursztyn, mama78, Simba, moremi, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
kurcze śluz mi się zaczął a mój małż jutro wyjeżdza
chyba go muszę jutro rano o 6 obudzić i posiąść
Simba, Sabina, Bozia3, Bursztyn, grosza, mysza1975, moremi, Monia37, anna maria, bliska77, malgos741, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
straszne nie? kiedyś widziałam laskę w parku szła ze znajomymi i z psem w takiej elektrycznej obroży i co chwilę wciskała pilota
pies jakby umarł za życia szedł głowa spuszczona nie rozglądał się na boki nic
aż się serce krajało
paszczakin wrote:ale tak serio- kto do cholery stosuje takie metody tresowania zwierzat? jak to sie ma w ogole do prawa- legalne toto jest? tak sobie pradem zwierzaki walic (chuopa to ja tez rozumiem)
swinkom teraz trzeba rozrywke zapewniac, zeby nie byly przygnebione, a psy pradem?Bozia3, Bursztyn, bliska77, samira lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj na Kobietach bez serca:
Mezczyzna bez kobiety to jak pies bez pchel - niby da sie zyc, ale nudno
Kobieta bez mezczyzny to jak pchla bez psa - zyc ciezko i gryzc nie ma kogo
GudmorningReni, Bozia3, Lucky, ania.g, paszczakin, Bursztyn, grosza, Sabina, mysza1975, bliska77, samira, anek42, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:straszne nie? kiedyś widziałam laskę w parku szła ze znajomymi i z psem w takiej elektrycznej obroży i co chwilę wciskała pilota
pies jakby umarł za życia szedł głowa spuszczona nie rozglądał się na boki nic
aż się serce krajało
ale gdyby ta sama laska szla z facetem w takiej obrozy i wciskala pilota to wcale bym mu nie wspolczulapaszczakin, Reni, bliska77, Simba, samira lubią tę wiadomość