WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek, u mnie tez piekne slonce, krokusy w ogrodzie zwariowaly i robia wyscigi, ktory pierwszy sie rozwinie ;)
    A ja zaraz uciekam na lezak do ogrodu z ksiazka i koktailem. Nowy moj swir - koktaile wlasnie, a ulubiony ostatnio to szpinak, banan i kiwi! Pycha! Polecam! :)

bliska77, anna maria, Bozia3, Panda, Sabina, Bursztyn, samira, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati74 wrote:
    nie wiem, bo nie podała mi wymiarów - powiedziała tylko, ze mały i w kartę wpisała 6tc
    Nie martw się na zapas,będzie dobrze. Trzymam kciuki <3

bliska77, Sabina lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda gratuluję nowej pracy :)

bliska77, anna maria, Panda, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    i to jak owszem przerwa jest wskazana, ale w moim wypadaku raczej nie za dluga...oczywiscie jakbym miala male dzieci to pewno wolalabym byc w domu.... ja cale zycie pracowalam i to jest tez chyba kwestja przyzwyczjenia za dlugie nic nie robienie negatywine dziala na moj mozg ;)
    to chyba u większości z nas :-), pamiętam jak miałam wrócić do pracy po macierzyńskim, z jednej strony za cholerę nie chciałam "rozstawać" się z córką a z drugiej strony nie mogłam doczekać sie powrotu do ludzi i pracy ;)

Pusurek, Panda, Sabina, malgos741, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    i to jak owszem przerwa jest wskazana, ale w moim wypadaku raczej nie za dluga...oczywiscie jakbym miala male dzieci to pewno wolalabym byc w domu.... ja cale zycie pracowalam i to jest tez chyba kwestja przyzwyczjenia za dlugie nic nie robienie negatywine dziala na moj mozg ;)
    Ja mam dokładnie tak samo. Mózg mi się lasuje od lenistwa, na dodatek popadam wtedy w coraz większe rozleniwienie i staję się typową babą domową w dresie i włosach jakby mnie piorun strzelił...:)

anna maria, Sabina, bliska77, Panda, caffe, Bursztyn, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzien doberek, u mnie tez piekne slonce, krokusy w ogrodzie zwariowaly i robia wyscigi, ktory pierwszy sie rozwinie ;)
    A ja zaraz uciekam na lezak do ogrodu z ksiazka i koktailem. Nowy moj swir - koktaile wlasnie, a ulubiony ostatnio to szpinak, banan i kiwi! Pycha! Polecam! :)

ja mam takiego samego swira moj ulubiony banan, truskawy, borowki,mieta, siemie, naturalny jogurt i mleko....wlasciwie mozna na prawde cuda wymyslac :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 09:52

anna maria, Bursztyn, Pusurek lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki u mnie tez pieknie slonecznie.Bozia wyniki super ,Mysza ustalony termin slubu swietnie,Panda nowa praca gratulacje.Zaczelam 5 miesiac a nadal mam mdlosci i rzygam dlaczego?jak dlugo? Jest to dla mnie wykanczajace.

bliska77, Panda, Bursztyn, samira, Sabina, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja mam dokładnie tak samo. Mózg mi się lasuje od lenistwa, na dodatek popadam wtedy w coraz większe rozleniwienie i staję się typową babą domową w dresie i włosach jakby mnie piorun strzelił...:)

....no haha ja jutro fryzjer musze zrobic sie na ludzi haha ;) wiem co mowisz po prostu sie czlwiekowi nie chce i caly dzien umyka na niczym a jak mam prace i jestem zajeta duzo wiecej potrafie ogarnac nie wiem jak to jest ale taka jest prawda.

bliska77, malgos741, Bursztyn, Sabina, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jeśli chodzi o siedzenie w domu, ja włosy zawsze muszę mieć czyste i spięte i chociaż oczy pomalowane, trudno, podkładów i jakiś tam supr pudrów nie stosuję ale oczy bankowo bo inaczej to nie ja i czuję się bez tego fatalnie. Póki co nie nudzi mi się bo mam jeszcze sporo pracy do zrobienia, myślę że potrwa to tak do początku kwietnia, potem gdzieś do pierwszej połowy października będę miała w miarę spokój ale to akurat od maja (jeśli nadal wszystko będzie ok) zajmę sie "przygotowaniami" do powitania maluszka

Bozia3, caffe, Bursztyn, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Panda gratuluję nowej pracy :)

dziekuje aniu, dziekuje laseczki bede musiala uciekac ale zagladam zawsze...

anna maria lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam dziewczynki u mnie tez pieknie slonecznie.Bozia wyniki super ,Mysza ustalony termin slubu swietnie,Panda nowa praca gratulacje.Zaczelam 5 miesiac a nadal mam mdlosci i rzygam dlaczego?jak dlugo? Jest to dla mnie wykanczajace.
    nie martw się, w piątek zaczynam 6ty miesiąc a chyba dwa dni temu też przywitałam sie w WC ;-), w ciaży z córką miałam tak samo, u mnie nadal najgorsze są poranki

anna maria, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam słonko świeci ale w domu panuje przeziębienie :'( oprócz najstarszej córki i m wszyscy chorzy jak nie będzie poprawy to czeka mnie wizyta u lekarza z dzieciakami

anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się kawką, no i widzę Panda świetna wiadomość gratuluję, jednak wiosna zaczyna u nas szaleć z zieloności i nowych newsów np. nowa praca, ślub, remont mieszkania :-)

bliska77, anna maria, samira, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    nie martw się, w piątek zaczynam 6ty miesiąc a chyba dwa dni temu też przywitałam sie w WC ;-), w ciaży z córką miałam tak samo, u mnie nadal najgorsze są poranki
    Moze to dlatego ze bede miala dziewczynke,juz sama nie wiem ,jakbym miala tylko poranne mdlosci to ok,ale u mnie jest to od rana do wieczora i w nocy tez wymiotuje.

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Moze to dlatego ze bede miala dziewczynke,juz sama nie wiem ,jakbym miala tylko poranne mdlosci to ok,ale u mnie jest to od rana do wieczora i w nocy tez wymiotuje.
    kurcze, może poproś lekarza o tabletki na wymioty

• ania.g Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    jeśli chodzi o siedzenie w domu, ja włosy zawsze muszę mieć czyste i spięte i chociaż oczy pomalowane, trudno, podkładów i jakiś tam supr pudrów nie stosuję ale oczy bankowo bo inaczej to nie ja i czuję się bez tego fatalnie. Póki co nie nudzi mi się bo mam jeszcze sporo pracy do zrobienia, myślę że potrwa to tak do początku kwietnia, potem gdzieś do pierwszej połowy października będę miała w miarę spokój ale to akurat od maja (jeśli nadal wszystko będzie ok) zajmę sie "przygotowaniami" do powitania maluszka
    Ja też. Włosy myję codziennie więc zawsze są czyste :) A jeśli chodzi o makijaż to lubię mieć pomalowane rzęsy i jakiś lekki puder na twarz żeby się nie świecić. No chyba że mi jakaś dioda wyskoczy to wtedy podkład kamuflujący.

Bursztyn, bliska77, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    kurcze, może poproś lekarza o tabletki na wymioty
    Aga mam czopki sa dobre ,ale staram sie je brac tylko w krytycznych sytuacjach.

samira, bliska77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Unas mgla i jakas szara szmata na niebie. Wczoraj wieczorem udalo mi sie polklocic z mezem przez tel.., wiec dzis nienawidze chlopow. PolarMisiek by mnie zrozumiala :) Misiu, gdzie jestes?
    Ja tez ma tendencje do dresow w domu, jesli nie musze to nie chce mi sie nakladac podkladu bo mi to strasznie duzo czasu zajmuje, no ale z drugiej strony trzeba byc gotowym zawsze na wypadek gdyby jakis przystojny kurier nagle sie pojawil ;)
    Panda, gratuluje pracy! Teraz na bank zaciazysz, tak jak Bozia zaraz po awansie :)

samira, bliska77, mysza1975, Simba, anna maria, Bozia3, moremi, polarmiś, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Aga mam czopki sa dobre ,ale staram sie je brac tylko w krytycznych sytuacjach.
    no tak, też bym pewnie uważała, cóż, pozostaje przeczekać

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Witajcie
    Unas mgla i jakas szara szmata na niebie. Wczoraj wieczorem udalo mi sie polklocic z mezem przez tel.., wiec dzis nienawidze chlopow. PolarMisiek by mnie zrozumiala :) Misiu, gdzie jestes?
    Ja tez ma tendencje do dresow w domu, jesli nie musze to nie chce mi sie nakladac podkladu bo mi to strasznie duzo czasu zajmuje, no ale z drugiej strony trzeba byc gotowym zawsze na wypadek gdyby jakis przystojny kurier nagle sie pojawil ;)
    Panda, gratuluje pracy! Teraz na bank zaciazysz, tak jak Bozia zaraz po awansie :)
    Bursztynku, masz z tym swoim chłopem ciekawe życie, z tego co piszesz, nigdy nie jest nudno, jak przyjedzie, kolej na godzenie ;-)

Bursztyn, anna maria, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2616 2617 2618 2619 2620 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ