35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no to tak jak mnie - rocznikowo mam 43, ale za miesiąc dopiero. Teraz mam 42 i tyle mi wpisali...
No tak, w momencie robienia badan. Ja sie jeszcze zalapie na 41 w momencie urodzenia dzieckaOt, ledwo po 40- stce
Żanet, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia, wszystko u Ciebie w normie, bo tak jak dziewczyny napisały, ryzyko podstawowe to właśnie ze względu na wiek, u mnie lekarka sie śmiała, że z wyników wynika, że biologicznie jestem jeszcze młodsza, tak około 30, także chyba w ogóle przestanę zabierać tutaj głos
a tak na poważnie, przed badaniem wypytała się o wszystko, o hormony, stymulacje, poronienia itp, bo do tego ryzyka "obliczonego" bierze się pod uwagę wszystko, nawet rasęBozia3, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Bozia, wszystko u Ciebie w normie, bo tak jak dziewczyny napisały, ryzyko podstawowe to właśnie ze względu na wiek, u mnie lekarka sie śmiała, że z wyników wynika, że biologicznie jestem jeszcze młodsza, tak około 30, także chyba w ogóle przestanę zabierać tutaj głos
a tak na poważnie, przed badaniem wypytała się o wszystko, o hormony, stymulacje, poronienia itp, bo do tego ryzyka "obliczonego" bierze się pod uwagę wszystko, nawet rasę
No i tętno mi się podoba - 164 ud/min. Podobno jest teoria mówiąca, że jeśli tętno płodu jest powyżej 150 ud/min. to wielce prawdopodobne, że będzie dziewczynka...bliska77, Żanet, moremi, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no to prawda - mam wpisane rasa: biała (europejska, środkowo-wschodnia, północno-afrykańska, hiszpańska), poczęcie: spontaniczne, palenie: przed ciążą - ale ja już nie palę od 13 lat...no ale niech im będzie
No i tętno mi się podoba - 164 ud/min. Podobno jest teoria mówiąca, że jeśli tętno płodu jest powyżej 150 ud/min. to wielce prawdopodobne, że będzie dziewczynka...grosza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:pewnie kolejna bzdura....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 19:17
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Wyznaczyliśmy datę ślubu! 24 maj!
Iwone, Sabina, Bozia3, Nati74, samira, Bursztyn, Pusurek, EwaT, mama78, bliska77, Kate 75, Żanet, Simba, Mango, malgos741, ania.g, moremi, Panda, grosza, anna maria, paszczakin, polarmiś, gosia7122, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Wyznaczyliśmy datę ślubu! 24 maj!
gratuluję
-
A my się odradzamy jak fenix z popiołów
na razie się nam udało - przynajmniej częściowo.
Beta wprawdzie spadła, ale po 3 dniach wzrosła ponad 200 %. Były 2 pęcherzyki, z których jeden niestety się nie utrzymał. Stąd spadek bety.
Drugi zarodek jest - i jest serduszko.
Żeby jednak nie było tak różowo - to jest oczywiście duży krwiak i zarodek jest troszkę za mały zamiast 6tc4 to zaledwie 6tc.
Mamy za tydzień skontrolować.
Stresu mnie to mnóstwo kosztowało, ale mam nadzieję, ze za tydzień wszystko bezie w porządku i w końcu odetchnę.Bozia3, Bursztyn, Iwone, Sabina, EwaT, mama78, angela, Reni, bliska77, Kate 75, Żanet, Simba, malgos741, ania.g, moremi, Panda, Lucky, grosza, paszczakin, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no to prawda - mam wpisane rasa: biała (europejska, środkowo-wschodnia, północno-afrykańska, hiszpańska), poczęcie: spontaniczne, palenie: przed ciążą - ale ja już nie palę od 13 lat...no ale niech im będzie
No i tętno mi się podoba - 164 ud/min. Podobno jest teoria mówiąca, że jeśli tętno płodu jest powyżej 150 ud/min. to wielce prawdopodobne, że będzie dziewczynka...Bozia3, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Nati74 wrote:A my się odradzamy jak fenix z popiołów
na razie się nam udało - przynajmniej częściowo.
Beta wprawdzie spadła, ale po 3 dniach wzrosła ponad 200 %. Były 2 pęcherzyki, z których jeden niestety się nie utrzymał. Stąd spadek bety.
Drugi zarodek jest - i jest serduszko.
Żeby jednak nie było tak różowo - to jest oczywiście duży krwiak i zarodek jest troszkę za mały zamiast 6tc4 to zaledwie 6tc.
Mamy za tydzień skontrolować.
Stresu mnie to mnóstwo kosztowało, ale mam nadzieję, ze za tydzień wszystko bezie w porządku i w końcu odetchnę.oszczedzaj sie i dacie rade
Nati74, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość