35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a jednak!.. mam nadzieję, że dał chociaż buzi na pożegnanie
EwaT wrote:tylko czterdziestkom może sie podobać
dla gimnazjalisty sucharmoremi, Simba, Mango, Bursztyn, kapturnica lubią tę wiadomość
-
a poza tym suchar to odmiana żartu a ja pytałam poważnie..
EwaT wrote:tylko czterdziestkom może sie podobać
dla gimnazjalisty sucharWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 13:00
moremi lubi tę wiadomość
-
jak człowiek czyta coś takiego to ma chęć się zapytać dlaczego jesteś taką wredną suką.. ale ja wychowanie mam więc tylko zapytam się czy ci ulżyło?
EwaT wrote:tak na poważnie to niech Ciebie w końcu ktoś przeleci a nie tylko obiecuje
w przeciwnym razie w przyszłym roku na wiosnę będziesz tutaj dalej z tym mapetem w avatarzemoremi, Sabina, samira, mama78, malgos741, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:tak na poważnie to niech Ciebie w końcu ktoś przeleci a nie tylko obiecuje
w przeciwnym razie w przyszłym roku na wiosnę będziesz tutaj dalej z tym mapetem w avatarze
I bardzo dobrze, ze bedzie - z dzieckiem na reku
Ja nie planuje sie stad ruszac nawet wtedy gdy zostane babcia.Reni, moremi, Sabina, Bozia3, Bursztyn, samira, mama78, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:tak, Ty masz szanse dołączyć do Reni
No dobra, wiec ja zapytam: dlaczego jestes taka wredna suka?
Chociaz w sumie mnie to nie interesuje. Nie bede sie powtarzac.
Do Reni dolacze z przyjemnoscia. Lubie ludzi, ktorzy maja poczucie humoru.
Moze dlatego tak sie z Toba nie moge dogadacKiss
moremi, Reni, Sabina, Mango, samira, mama78, Kate 75, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No dobra, wiec ja zapytam: dlaczego jestes taka wredna suka?
Chociaz w sumie mnie to nie interesuje. Nie bede sie powtarzac.
Do Reni dolacze z przyjemnoscia. Lubie ludzi, ktorzy maja poczucie humoru.
Moze dlatego tak sie z Toba nie moge dogadacKiss
Simba, moremi, Mango, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni i Simba, to ja Was zapraszam na obiad, moze byc z winkiem
tak dla uspokojenia
Dzis tagliatelle z łososiem i brokułami w śmietanowym sosie. Lubicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 13:40
Simba, moremi, Reni, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Niezła jazda - starać się o pierwszą ciążę od 2012 za pomocą białka z kurzych jajek i składać jeszcze innym takie "życzenia". Niektórym to się w doopach poprzewracało
to ciekawe
jaka jest róznica wg ciebie miedzy białkiem kurzym a innym żelem rzekomo wspomagajacym plemniki? słucham..