35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pytasz poważnie?
widzę jak przebadałaś te które sobie załadowałaś
i za badania też się płaci!
no weź mnie nie śmiesz!
EwaT wrote:hahahahahahahaha
jajek przebadac nie można?
róznica jest taka że za żel trzeba zapłacićWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 13:58
moremi, Simba, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Nic nie mow Simba, chuop wlasnie kupil do nas bilet matce na .... 8 dni
Wymusilam termin zahaczajacy o moja delegacje, wiec 4 dni mniej, jesli chodzi o mnie
EheheheheJak wrocisz, to kubki beda staly jak nalezy.
Pusurek, paszczakin, Sabina, Żanet, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:pytasz poważnie?
widzę jak przebadałaś te które sobie załadowałaś
i za badania też się płaci!
no weź mnie nie śmiesz!
No a jaaaak! Normalnie - organoleptycznie i patrzac pod swiatlo przy lampce nocnej.Reni, moremi, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
aaaa to nie wiedziałam
od dzisiaj macam jaja
Simba wrote:No a jaaaak! Normalnie - organoleptycznie i patrzac pod swiatlo przy lampce nocnej.moremi, Simba, paszczakin, Sabina, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Nic nie mow Simba, chuop wlasnie kupil bilet matce do nas na .... 8 dni
Wymusilam termin zahaczajacy o moja delegacje, wiec 4 dni mniej, jesli chodzi o mnie
Moja ulubiona tesciowka tez sie zapowiedziala na swieta... I tym razem musialam byc stanowcza, powiedzialam chlopu: albo ja albo ona... Ale kolejnych swiat mi kobieta nie zepsuje! No i powiedzial, ze na swieta wyjezdzamy. Zuch!Simba, Reni, Sabina, samira, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Moja tesciowka nie jest zla, bo ja sobie nie daje na leb wchodzic- po innych jezdzi.. ale 8 dni z kimkolwiem z rodziny (no, moze oprocz mojego brata) mnie by wykonczylo. Chuop ma wbite, pojdzie se do kompa, a ja za pania domu robie.. nienienie..
Moja pokazala klase na Boze Narodzenie ( szczegolowy opis na stronach grudniowych forum), druga szanse niepredko dostanie...
Reni, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny