WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak swoją drogą.. to czy wtedy, któraś z dziewczyn napisała ci, żebyś sie zamknęła, bo nigdy nie zajdziesz w ciążę? Czy kiedykolwiek, któraś śmiała się z ciebie, że ci nie wychodzi?
    więc wrzuć na luz i następnym razem ugryź się w język ..poprostu zamknij twarz
    EwaT wrote:
    Jezu, jak ja chce być w ciąży!!

Mango, samira, Nati74, moremi, Sabina, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra fajrant czas iść do domu boing.gif

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wszystkim :)

http://dzieci.pl/kat,1033565,title,Sposob-urodzenia-wplywa-na-pozniejsze-problemy-z-waga,wid,16469786,wiadomosc.html

• ania.g Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Też mam ciekawy artykuł :)
    http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Dr-Grzegorz-Poludniewski-za-sto-lat-wszystkie-dzieci-beda-sie-rodzic-przez-cesarskie-ciecie,wid,16464468,wiadomosc.html?ticaid=1125cc

aszka lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Witam. Też mam ciekawy artykuł :)
    http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Dr-Grzegorz-Poludniewski-za-sto-lat-wszystkie-dzieci-beda-sie-rodzic-przez-cesarskie-ciecie,wid,16464468,wiadomosc.html?ticaid=1125cc
    Na pewno, do tego dojdzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam Was i chyba wiekszosc przed okresem :D :D :D Mnie wesoło :D Pozdrawiam goraco :)

samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Czytam Was i chyba wiekszosc przed okresem :D :D :D Mnie wesoło :D Pozdrawiam goraco :)
    ja na pewno :D
    marzę o tym, żeby dostać @ nawet dziś :D i obym nie musiała czekać zbyt długo...

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT napisała:

No i kto pomógł? Jezus. :-P
    A mówiła ze rosół

moremi, Sabina, Reni, mama78, Bursztyn, mysza1975, samira, Mango, Kate 75, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    EwaT napisała:

No i kto pomógł? Jezus. :-P
    A mówiła ze rosół

coś przeskrobałas niezle że Tobie nie pomaga ;)

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny po prostu na nią nie reagujcie.
    A co do dzików to jakieś dwa lata temu przeszła przez środek naszego osiedla cała rodzinka dzików, nawet z balkonu zdążyłam nagrać na kamerę. U nas dużo lasów więc się zdarza. :-)

Sabina, samira, moremi, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Nati74 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Dziewczyny po prostu na nią nie reagujcie.
    A co do dzików to jakieś dwa lata temu przeszła przez środek naszego osiedla cała rodzinka dzików, nawet z balkonu zdążyłam nagrać na kamerę. U nas dużo lasów więc się zdarza. :-)
    -

to racja - chamstwo należy zignorować najlepiej całkowicie. Nie może być tak, ze jedna sfrustrowana osoba psuje nastrój wszystkim

mama78, malgos741, samira, moremi, Sabina, Mango, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

94d248b7cf3fad2322c1c7b41d90ec96.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati74 wrote:
    -

to racja - chamstwo należy zignorować najlepiej całkowicie. Nie może być tak, ze jedna sfrustrowana osoba psuje nastrój wszystkim

haha
    kto tutaj jest sfrustrowany?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa znowu szaleje... U mnie w domu szpital syn ma zapalenie oskrzeli i początek płuc córka i mały zapalenie gardła na leki poszło ponad 60 zł a tak w ogóle dobry wieczór

• Alis Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Cześć Wszystkim :)

http://dzieci.pl/kat,1033565,title,Sposob-urodzenia-wplywa-na-pozniejsze-problemy-z-waga,wid,16469786,wiadomosc.html

Jak mnie drażnią takie badania. Oczywiście to sama cesarka ma wpływ na to, że dziecko jest później otyłe, a fakt, że cesarkę przeprowadza się częście u otyłych matek nie ma tu żadnego znaczenia. Taaaa.....

bliska77 lubi tę wiadomość

aY05p2.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona ma po prostu satysfakcję że dajecie się podpuszczać i może na was jechać.

samira, moremi, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po pierwsze witam
    Po drugie myslalam ze jestesmy po to aby sie wspierac
    Probowlam czytac watek od poczTku i jego pocztki bardziej byly ze tak powiem ludzkie
    Ja jako nowa az sie boje o cos zapytac bo tyle jadu dawno nigdzie nie widzialam i zastanawiam sie czy chce tu zostac bo jesli tak to po co zeby zaras ktoras pojechala mi jakims tekstem
    I tak jako te ktore sie staramy mamy duzo stresu wiec po co dokladac sobie go jeszcze wiecej :(

moremi, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Ona ma po prostu satysfakcję że dajecie się podpuszczać i może na was jechać.

Eeee tam. Przecież my sie z Ewa lubimy.
    Tylko inaczej ;)

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Po pierwsze witam
    Probowlam czytac watek od poczTku i jego pocztki bardziej byly ze tak powiem ludzkie
    Ja jako nowa az sie boje o cos zapytac bo tyle jadu dawno nigdzie nie widzialam i zastanawiam sie czy chce tu zostac bo jesli tak to po co zeby zaras ktoras pojechala mi jakims tekstem
    I tak jako te ktore sie staramy mamy duzo stresu wiec po co dokladac sobie go jeszcze wiecej :(

lepiej sobie idż
    to nie jest forum dla mięczaczek ;)
    jeszcze ci stres zaszkodzi i pryszcze wyskoczą

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Po pierwsze witam

Witamy!
    Pytaj, włączaj się do dyskusji, niektórymi się nie przejmuj.
    Ja dwa razy dałam się sprowokować, ale dzięki temu nauczyłam się żeby takie komentarze pomijać.

malgos741, moremi, kkisia, samira, Bozia3, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• OvuFriend

Wysłany: 13 marca 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

‹‹ 2631 2632 2633 2634 2635 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ