35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
tak swoją drogą.. to czy wtedy, któraś z dziewczyn napisała ci, żebyś sie zamknęła, bo nigdy nie zajdziesz w ciążę? Czy kiedykolwiek, któraś śmiała się z ciebie, że ci nie wychodzi?
więc wrzuć na luz i następnym razem ugryź się w język ..poprostu zamknij twarz
EwaT wrote:Jezu, jak ja chce być w ciąży!!Mango, samira, Nati74, moremi, Sabina, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam. Też mam ciekawy artykuł
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Dr-Grzegorz-Poludniewski-za-sto-lat-wszystkie-dzieci-beda-sie-rodzic-przez-cesarskie-ciecie,wid,16464468,wiadomosc.html?ticaid=1125ccaszka lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Czytam Was i chyba wiekszosc przed okresem
Mnie wesoło
Pozdrawiam goraco
marzę o tym, żeby dostać @ nawet dziśi obym nie musiała czekać zbyt długo...
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziewczyny po prostu na nią nie reagujcie.
A co do dzików to jakieś dwa lata temu przeszła przez środek naszego osiedla cała rodzinka dzików, nawet z balkonu zdążyłam nagrać na kamerę. U nas dużo lasów więc się zdarza.Sabina, samira, moremi, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Dziewczyny po prostu na nią nie reagujcie.
A co do dzików to jakieś dwa lata temu przeszła przez środek naszego osiedla cała rodzinka dzików, nawet z balkonu zdążyłam nagrać na kamerę. U nas dużo lasów więc się zdarza.
to racja - chamstwo należy zignorować najlepiej całkowicie. Nie może być tak, ze jedna sfrustrowana osoba psuje nastrój wszystkim
mama78, malgos741, samira, moremi, Sabina, Mango, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:Cześć Wszystkim
http://dzieci.pl/kat,1033565,title,Sposob-urodzenia-wplywa-na-pozniejsze-problemy-z-waga,wid,16469786,wiadomosc.html
Jak mnie drażnią takie badania. Oczywiście to sama cesarka ma wpływ na to, że dziecko jest później otyłe, a fakt, że cesarkę przeprowadza się częście u otyłych matek nie ma tu żadnego znaczenia. Taaaa.....bliska77 lubi tę wiadomość
-
Ona ma po prostu satysfakcję że dajecie się podpuszczać i może na was jechać.
samira, moremi, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyPo pierwsze witam
Po drugie myslalam ze jestesmy po to aby sie wspierac
Probowlam czytac watek od poczTku i jego pocztki bardziej byly ze tak powiem ludzkie
Ja jako nowa az sie boje o cos zapytac bo tyle jadu dawno nigdzie nie widzialam i zastanawiam sie czy chce tu zostac bo jesli tak to po co zeby zaras ktoras pojechala mi jakims tekstem
I tak jako te ktore sie staramy mamy duzo stresu wiec po co dokladac sobie go jeszcze wiecejmoremi, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Po pierwsze witam
Probowlam czytac watek od poczTku i jego pocztki bardziej byly ze tak powiem ludzkie
Ja jako nowa az sie boje o cos zapytac bo tyle jadu dawno nigdzie nie widzialam i zastanawiam sie czy chce tu zostac bo jesli tak to po co zeby zaras ktoras pojechala mi jakims tekstem
I tak jako te ktore sie staramy mamy duzo stresu wiec po co dokladac sobie go jeszcze wiecej
lepiej sobie idż
to nie jest forum dla mięczaczek
jeszcze ci stres zaszkodzi i pryszcze wyskoczą -
kkisia wrote:Po pierwsze witam
I tak jako te ktore sie staramy mamy duzo stresu wiec po co dokladac sobie go jeszcze wiecej
Witamy!
Pytaj, włączaj się do dyskusji, niektórymi się nie przejmuj.
Ja dwa razy dałam się sprowokować, ale dzięki temu nauczyłam się żeby takie komentarze pomijać.
malgos741, moremi, kkisia, samira, Bozia3, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
OvuFriend