35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:lepiej sobie idż
to nie jest forum dla mięczaczek
jeszcze ci stres zaszkodzi i pryszcze wyskoczą
Wlasnie o takim chamskim zachowaniu pisze , choc u ciebie mozna zwalic na hormony , ale lepiej daj se na luz bo ci jad uszami wyjdziemalgos741, moremi, samira, Nati74, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kisia my się zawsze na wzajem wspieramy tylko jest w śród nas jedna czarna owca, która się nie chce odczepić. Raz jest miła ale najczęściej zieje jadem, dlatego na nią nie trzeba zwracać uwagi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 21:42
moremi, kkisia, samira, Nati74, Sabina, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
OvuFriend
-
Widze ze zabawa na calego...karuzela sie kreci
Moja przyjaciola urodzila dzis przez CC,ale zle sie czuje, strasznie boli ja kregoslup i klata. Jutro ma ja zbadac neurolog. Z dzieckie- dziewczynka- wszystko OKSimba, EwaT, mama78, malgos741, Żanet, Sabina, bliska77, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Wlasnie o takim chamskim zachowaniu pisze , choc u ciebie mozna zwalic na hormony , ale lepiej daj se na luz bo ci jad uszami wyjdzie
Reszta dziewczyn nie dosyć, że miła, to jeszcze z dużym poczuciem humoru i otwartymi umysłami. WitajWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 21:52
kkisia, Simba, samira, malgos741, Sabina, Kate 75, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
OvuFriend
-
Bursztyn wrote:Widze ze zabawa na calego...karuzela sie kreci
Moja przyjaciola urodzila dzis przez CC,ale zle sie czuje, strasznie boli ja kregoslup i klata. Jutro ma ja zbadac neurolog. Z dzieckie- dziewczynka- wszystko OK
Jak tam Bursztyn? Konflikt zażegnany?
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Kkisia, ja przeczytałam całość i to jest wyjątek, jakiś błąd systemu musiał nastąpić. Widocznie chodzi o to, że jak przeżyjemy wyskoki Ewy, to codzienne mierzenie temperatury w odbycie będzie miłym wspomnieniem. I nie - u niej nie można tego zwalić na hormony. Od początku wysyła buziaczki, by później gnoić i jechać jak po kobyle. Widocznie za szybko jej się wszystko udawało w życiu.
Reszta dziewczyn nie dosyć, że miła, to jeszcze z dużym poczuciem humoru i otwartymi umysłami. Witaj
Czyli pozostaje wlaczyc ignora
moremi, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
OvuFriend
-
nick nieaktualnyCos tam pare dni temu pisalam ale moge jeszcze raz
Lat 37 synus w tym roku skonczy 16 , troche sie bujalam po swiecie , troche przejsc zdrowotnych ktore defakto jeszcze nie rozwiazane do konca , tabsy odstawione w styczniu i to moj pierwszy cykl staran
Owulacja byla 9 i teraz czas oczekiwania na efektymoremi, Simba, malgos741, Nati74, samira, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
OvuFriend
-
EwaT wrote:oprócz moremi
z nią nie pisz bo przynosi pecha o czym świadczy czarny kot w avatarze którego resztki trzyma w zamrażarce
to zakamuflowana satanistka
Ewa - made my day
kkisia, Nati74, samira lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
Banana szkoda, powinno się jej kupić kaganiec żeby nie mogła szczekać.
Olewka.samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017