X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia spieramy się o badanie jaj
    Reni jesz te jajka, tak samo jakbyś sobie je zaaplikowała i tym samym możesz się zarazić. Więc nie jest to jakiś straszny wymóg, że musisz mieć jajo kurze przebadane. Bo pod względem czego? Chorób ewentualnie przenoszonych? Można kupic te sklepowe - które są przebadane. A jest to czyste białko - bardzo korzystne w tych dniach ...

FZuMp1.png

• OvuFriend

Wysłany: 13 marca 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie takie rzeczy sobie upychamy tam i nikt tego nie przeżywa..choćby tampony...histeria z kurzym białkiem jest trochę na wyrost - nie wierzę, że zaszkodzi, a może pomóc - ale to moje zdanie. Ja nikogo nie namawiam do niczego - jest to po prostu kolejna naturalna metoda - jak soda czy inne...

Monia37 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prosze bardzo-dla Reni rosołek
    http://www.jestemplodna.pl/chcesz-zajsc-w-ciaze-zjedz-rosolek/

na tej stronie tez wspominaja o białku

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie zakwestionowałam tylko było pytanie o różnicę .. to napisałam, że żel jest przebadany dermatologicznie.. czytaj ze zrozumieniem

i bardzo cię proszę zajmij się swoją osobą..nie wiem umyj się może, uczesz, zmień majtki na czyste.. pogrzeb w ziemi.. zobacz czy kury podwórka ci nie obsrały.. sprawdz czy ci wody nie odeszły
    myślę, że moją osobą nie musisz się interesować i martwić się o mnie.. sama sobie daję radę tralala.gif
    EwaT wrote:
    które Ty zakwestionowałaś tak? że niby żel jest lepszy bo pzrebadany
    przestań juz bredzić Reni, zjedz cos pożywnego i pomyśl o rozmnażaniu może bo takie pierdzielenie na forum na nic ci sie nie przyda

Simba, Mango, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli zaczniemy wszystko szczegółowo badać, sprawdzać i nie wiadomo jeszcze co....to popadniemy w kolejne paranoje. Odrobinę ryzyka życiowego nie jest złe..Mam nadzieję, że nie będziemy za chwilę latać np. po lasach z grzybologiem czy jak mu tam - tylko jednak zaryzykujemy samotne wyprawy po grzyby...:)

Żanet lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie wiem ..weź chociaż ze sobą dubeltówkę ;-)
    Bozia3 wrote:
    Jeśli zaczniemy wszystko szczegółowo badać, sprawdzać i nie wiadomo jeszcze co....to popadniemy w kolejne paranoje. Odrobinę ryzyka życiowego nie jest złe..Mam nadzieję, że nie będziemy za chwilę latać np. po lasach z grzybologiem czy jak mu tam - tylko jednak zaryzykujemy samotne wyprawy po grzyby...:)

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja nie zakwestionowałam tylko było pytanie o różnicę .. to napisałam, że żel jest przebadany dermatologicznie.. czytaj ze zrozumieniem

i bardzo cię proszę zajmij się swoją osobą..nie wiem umyj się może, uczesz, zmień majtki na czyste.. pogrzeb w ziemi.. zobacz czy kury podwórka ci nie obsrały.. sprawdz czy ci wody nie odeszły
    myślę, że moją osobą nie musisz się interesować i martwić się o mnie.. sama sobie daję radę tralala.gif

grzebanie w ziemi jest zdrowe
    a rosołek z takich kur z podwórka na płodność.....hoho :)
    poczytaj sobie, bardzo fajna stronka

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia każda z Nas oraz ona próbujemy róznych rzeczy, żeby zajść w ciążę.. czasami pomagają a czasami nie.. chociaż na 100% nie wiadomo co i kiedy tak naprawdę zadziałało ..każda robi co może
    ale wytykanie komuś, że ktoś nie zachodzi to chamstwo i drobnomieszczaństwo
    ja póki co nie mam ciśnienia..
    Bozia3 wrote:

Simba, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no nie wiem ..weź chociaż ze sobą dubeltówkę ;-)
    a wiesz, że spotkaliśmy rok temu dziki w lesie...matko, ale miałam pietra...przebiegło koło nas chyba z 5 - las pusty tylko my i te dziki...wtedy żałowałam, że nie mam czegoś ze sobą oprócz koszyka....bo na drzewo to ja raczej nie zdążyłabym uciec..

Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no można się przestraszyć.. :-) ja ostatnio też spierniczałam do furtki na osiedle jak mi ekpia wyszła z lasu :-)
    ostatnio dziki zabiły 2 psy i poszarpały człowieka..
    więc lepiej uważać i zejść im z drogi
    Bozia3 wrote:
    a wiesz, że spotkaliśmy rok temu dziki w lesie...matko, ale miałam pietra...przebiegło koło nas chyba z 5 - las pusty tylko my i te dziki...wtedy żałowałam, że nie mam czegoś ze sobą oprócz koszyka....bo na drzewo to ja raczej nie zdążyłabym uciec..

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia każda z Nas oraz ona próbujemy róznych rzeczy, żeby zajść w ciążę.. czasami pomagają a czasami nie.. chociaż na 100% nie wiadomo co i kiedy tak naprawdę zadziałało ..każda robi co może
    ale wytykanie komuś, że ktoś nie zachodzi to chamstwo i drobnomieszczaństwo
    ja póki co nie mam ciśnienia..
    oczywiście, że tak i zgadzam się z tym w 100 procentach. Ja tylko wypowiedziałam się o białku...

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ty sie odpimpaj od naszego grzybologa.. lepiej z takim ekspertem udac sie na spacer, niz potem rzygac kilka dni (tu nie ma grzybow smiertelnie trujacych na szczescie)
    a daj spokój - co za obciach...:)

FZuMp1.png

• Monia37 Znajoma

Wysłany: 13 marca 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę,że ile nas tu jest,tyle też osobliwości.Powiem wam szczerze,że nie przepadam za żadnymi grupami ani też przynalezec gdziekolwiek,to co czytam tylko mnie w tym utwierdza.Ale jestem tu,bo potrzebuje wsparcia,każda rada jest cenna,wszystkie mamy tu jeden cel,bez względu na wyznanie,poglądy i tym się możemy różnic,marzenia o macierzynstwie pozostają niezmienne.Fajniej byłoby czuć tu więcej pozytywów niż niepotrzebnych komentarzy,pozdrowienia śle i niech się na dobro dzieje :-)

Bozia3, Reni, moremi, Sabina, caffe, Mango, samira, bliska77, AsiaPoli, malgos741, mysza1975, Żanet, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• OvuFriend

Wysłany: 13 marca 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

• moremi Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia37 wrote:
    Myślę,że ile nas tu jest,tyle też osobliwości.Powiem wam szczerze,że nie przepadam za żadnymi grupami ani też przynalezec gdziekolwiek,to co czytam tylko mnie w tym utwierdza.Ale jestem tu,bo potrzebuje wsparcia,każda rada jest cenna,wszystkie mamy tu jeden cel,bez względu na wyznanie,poglądy i tym się możemy różnic,marzenia o macierzynstwie pozostają niezmienne.Fajniej byłoby czuć tu więcej pozytywów niż niepotrzebnych komentarzy,pozdrowienia śle i niech się na dobro dzieje :-)
    marzenie o macierzyństwie... szkoda tylko, że Ewa tak po chamsku co i rusz pisze w komentarzach "zaciąż". ja pie...ę takie wsparcie i jest mi cholernie przykro, bo naprawdę trzymam kciuki za dziewczyny, którym się udało, ale w stosunku do Ewy przychodzą mi na myśl same najgorsze "życzenia". i to też mnie wkurza, bo nie jestem taka.

caffe, Reni, samira, Nati74, Sabina, Kate 75, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • OvuFriend

Wysłany: 13 marca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi rozumiem Cię bardzo dobrze też się na tym łapię ale staram się zwalczyć to negatywne uczucie..
    poza tym zawsze mnie uczono, że nie wolno się z chorych śmiać
    moremi wrote:
    marzenie o macierzyństwie... szkoda tylko, że Ewa tak po chamsku co i rusz pisze w komentarzach "zaciąż". ja pie...ę takie wsparcie i jest mi cholernie przykro, bo naprawdę trzymam kciuki za dziewczyny, którym się udało, ale w stosunku do Ewy przychodzą mi na myśl same najgorsze "życzenia". i to też mnie wkurza, bo nie jestem taka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 15:45

Panda, samira, Nati74, Sabina, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• OvuFriend

Wysłany: 13 marca 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś

• moremi Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Moremi rozumiem Cię bardzo dobrze też się na tym łapię ale staram się zwalczyć to negatywne uczucie..
    poza tym zawsze mnie uczono, że nie wolno się z chorych śmiać
    też się staram, ale ciężko jest...

Reni, samira, Nati74, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 2630 2631 2632 2633 2634 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ