WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedyś jak było się w szkole średniej to opowiadało się ten kawał..
    tylko, że wersja była trochę inna dwie prostytutki wymieniają się doświadczeniami:
    - teraz najbardziej trendy jest pozycja "na rodeo"
    - a jak to się robi?
    - zaczynasz w pozycji "na jeźdźca", mówisz klientowi, że masz HIV i próbujesz się utrzymać przez 8 sek.

p.s. dzień dobry..
    Bursztyn wrote:
    to chyba udalo sie mezowi utrzymac bo w ciazy jestes... ;)

Simba, samira, moremi, iwcia77, Sabina, mysza1975, Niuta, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nieśmiało zapytam...a co ma modlitwa i wiara do tego czy ktoś jest zadbany czy nie? czy ktoś wygląda młodo czy nie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 15:28

moremi lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzisiaj zrobiłam sobie wolne od pracy :-) mąż wyjechał..pies sprzedany do rodziców ..cisza spokój ptaszki za oknem ćwierkają..
    ehh jest pięknie

anna maria, Niuta lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa już czas ;-)
    6044504700_1394807457_thumb.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 15:31

Simba, Mango, moremi, Sabina, anna maria, samira, Bursztyn, mysza1975, Niuta, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No dobra zmarchy zmarchami, ale taki jakis spokoj od niej bije - dobra aura. Uwazam, ze i tak lepiej teraz wyglada niz jak byla mloda.

Jak na to zycie, ktore miala, to faktycznie wyglada na spokojna, a moze bardziej pogodzona z losem?

Simba lubi tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia jaka najstarsza my równolatki w maju 43 mi stuknie.Piszecie o wagach ja mam 2 kg na+ przy wzroście 1,64 waga 66.Kiedyś wa ważyłam 55 kg ale kiedy to było.Trochę to siedzenie w domu mi wychodzi ale mieszczę się jeszcze w moje biodrówki tylko gumkę dorobiłam sobie do guzika.

Bozia3, anna maria, Żanet, moremi, Monia37, Andzia33 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No dobra zmarchy zmarchami, ale taki jakis spokoj od niej bije - dobra aura. Uwazam, ze i tak lepiej teraz wyglada niz jak byla mloda.

Mnie teraz drażni, ale to przez ten durny serial Rozlewisko... Za to uwielbiam Potop i uważam, że wtedy była piękna. Uwielbiam to "Jędruś, jam ran Twoich niegodna całować". Zawsze płaczę przy tym ze śmiechu.

Sabina, mysza1975, Simba, moremi lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 21:23

Alis, samira, polarmiś, mysza1975, Nati74, Simba, Viv78, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, oby stan majtek się nie zmienił :)

Mi się podoba, jak wygląda Maria Szabłowska. Wiem, że to pewnie tylko w TV, przy odpowiednim oświetleniu i tapecie i, że raczej natury tam nie ma, ale i tak mi się podoba.

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnie odbylam rozmowe telefoniczna z ginekologiem w Polsce, moj mezczyzna poszedl do znajomego lekarza po recepte na luteine albo inny progesteron. No i spotkala mnie przyjemnosc porozmawiania z ordynatorem oddzialu ginekologiczno - polozniczego w duzym miescie w centralnej Polsce. Doktorek stwierdzil, ze przepisze mi Duphaston, bo luteina dopochwowa jest bez sensu, bo do pochwy sie zupelnie co innego wklada... Rozpieprzaja mnie takie dowcipiki z ust lekarzy, ja pierdziele...
    A potem dowiedzialam sie, ze chyba przesadzam, bo jak mam tyle skurczy, to juz bym dawno poronila, a skoro donosilam poprzednia ciaze, to i ta donosze.
    A mojemu mezczyznie powiedzial, ze jestem histeryczka, wiec niech on sie mna dobrze opiekuje... Skasowal stowe i bylo po wszystkim...
    Wydawalo mi sie, ze sluzba zdrowia w Polsce jest fantastyczna??

samira, aszka, Alis, bliska77, Nati74, Simba, Żanet, grosza, grosza, Sabina, gosia7122, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek w centralnej Polsce to tylko na kase leca. Tutaj to wiesz, musisz miec kase to moze w koncu sie zajma. Ceny od 100(i tak tanio) do 400.

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej chwile usiadłam w przerwie remontu, padamy ze zmeczenia ale efekt jest :) :P
    chwalipieta jestem hahahha
    ale tworzycie nie ma co!!!!!!!!!!!!!!!!!
    zna wiele zakonnic naprawde lasek ( pracowałam z kilkoma w przedszkolu )a z tych praktykujących i modlacych sie jest własnie niedawno wspominana na forum M. Kożuchowska oraz np Beata Kozidrak, Justyna Steczkowska..... mozna wiecej wymieniać :)

U tescia z dnia na dzień coraz gorzej lekarze mówią,ze mogą to być dni ale ma mocne serce mimo niewydolnosci krązeniowej i może to być nawte kilka tygodni życia :(

Od jutra ponoć ma być pogorszenie pogody mimo wszystko życze kazdej z Was spokojnego wekendu :) :) :)

Sabina, bliska77, mysza1975, Nati74, samira, Mango, aszka, moremi, grosza, Bursztyn, gosia7122, malgos741, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    J Lopez
    to też moja luba ;-) od zawsze, odkąd zobaczyłam ją pierwszy raz w serialu "Uśmiech losu", chyba w 93 albo 94 roku i tak zostało do dziś, niech sobie będzie trochę poprzerabiana ale dla mnie i tak jest kwintesencją seksapilu i kobiecości

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 20:42

samira, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Pusurek w centralnej Polsce to tylko na kase leca. Tutaj to wiesz, musisz miec kase to moze w koncu sie zajma. Ceny od 100(i tak tanio) do 400.
    o sprzeciw, jestem z centralnej i nie potwierdzam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej chwile usiadłam w przerwie remontu, padamy ze zmeczenia ale efekt jest :) :P
    chwalipieta jestem hahahha
    ale tworzycie nie ma co!!!!!!!!!!!!!!!!!
    zna wiele zakonnic naprawde lasek ( pracowałam z kilkoma w przedszkolu )a z tych praktykujących i modlacych sie jest własnie niedawno wspominana na forum M. Kożuchowska oraz np Beata Kozidrak, Justyna Steczkowska..... mozna wiecej wymieniać :)

U tescia z dnia na dzień coraz gorzej lekarze mówią,ze mogą to być dni ale ma mocne serce mimo niewydolnosci krązeniowej i może to być nawte kilka tygodni życia :(

Od jutra ponoć ma być pogorszenie pogody mimo wszystko życze kazdej z Was spokojnego wekendu :) :) :)
    Inessa, trzymajcie się

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina,powodzenia na wizycie
    Pusurek, fajny ten lekarzyk ;)
    Inessa, wspieram jak zawsze <3

bliska77, Pusurek, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    o sprzeciw, jestem z centralnej i nie potwierdzam ;)
    a chodzisz prywatnie? Bo ja prywatnie i profesor ponad 300zl chce a znam takich co i o 450 sie opieraja :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 22:47

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa takie zycie...ech...najpierw ludzie sie rodza, pozniej umieraja :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 22:49

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziewczynki w pochmurnym dniu
    U mnie pogoda pod psem padało i wieje jak cholera a miałam dzisiaj tworzyć w ogródku - sadzić lawendę i kilka innych krzaczków :(

aszka, Żanet, Sabina, Kate 75, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa <3

Sabina lubi tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
‹‹ 2641 2642 2643 2644 2645 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ