35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kiedyś jak było się w szkole średniej to opowiadało się ten kawał..
tylko, że wersja była trochę inna dwie prostytutki wymieniają się doświadczeniami:
- teraz najbardziej trendy jest pozycja "na rodeo"
- a jak to się robi?
- zaczynasz w pozycji "na jeźdźca", mówisz klientowi, że masz HIV i próbujesz się utrzymać przez 8 sek.
p.s. dzień dobry..Bursztyn wrote:to chyba udalo sie mezowi utrzymac bo w ciazy jestes...Simba, samira, moremi, iwcia77, Sabina, mysza1975, Niuta, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nieśmiało zapytam...a co ma modlitwa i wiara do tego czy ktoś jest zadbany czy nie? czy ktoś wygląda młodo czy nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 15:28
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:No dobra zmarchy zmarchami, ale taki jakis spokoj od niej bije - dobra aura. Uwazam, ze i tak lepiej teraz wyglada niz jak byla mloda.
Jak na to zycie, ktore miala, to faktycznie wyglada na spokojna, a moze bardziej pogodzona z losem?
Simba lubi tę wiadomość
-
Bozia jaka najstarsza my równolatki w maju 43 mi stuknie.Piszecie o wagach ja mam 2 kg na+ przy wzroście 1,64 waga 66.Kiedyś wa ważyłam 55 kg ale kiedy to było.Trochę to siedzenie w domu mi wychodzi ale mieszczę się jeszcze w moje biodrówki tylko gumkę dorobiłam sobie do guzika.
Bozia3, anna maria, Żanet, moremi, Monia37, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No dobra zmarchy zmarchami, ale taki jakis spokoj od niej bije - dobra aura. Uwazam, ze i tak lepiej teraz wyglada niz jak byla mloda.
Mnie teraz drażni, ale to przez ten durny serial Rozlewisko... Za to uwielbiam Potop i uważam, że wtedy była piękna. Uwielbiam to "Jędruś, jam ran Twoich niegodna całować". Zawsze płaczę przy tym ze śmiechu.Sabina, mysza1975, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina, oby stan majtek się nie zmienił
Mi się podoba, jak wygląda Maria Szabłowska. Wiem, że to pewnie tylko w TV, przy odpowiednim oświetleniu i tapecie i, że raczej natury tam nie ma, ale i tak mi się podoba.bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja wlasnie odbylam rozmowe telefoniczna z ginekologiem w Polsce, moj mezczyzna poszedl do znajomego lekarza po recepte na luteine albo inny progesteron. No i spotkala mnie przyjemnosc porozmawiania z ordynatorem oddzialu ginekologiczno - polozniczego w duzym miescie w centralnej Polsce. Doktorek stwierdzil, ze przepisze mi Duphaston, bo luteina dopochwowa jest bez sensu, bo do pochwy sie zupelnie co innego wklada... Rozpieprzaja mnie takie dowcipiki z ust lekarzy, ja pierdziele...
A potem dowiedzialam sie, ze chyba przesadzam, bo jak mam tyle skurczy, to juz bym dawno poronila, a skoro donosilam poprzednia ciaze, to i ta donosze.
A mojemu mezczyznie powiedzial, ze jestem histeryczka, wiec niech on sie mna dobrze opiekuje... Skasowal stowe i bylo po wszystkim...
Wydawalo mi sie, ze sluzba zdrowia w Polsce jest fantastyczna??samira, aszka, Alis, bliska77, Nati74, Simba, Żanet, grosza, grosza, Sabina, gosia7122, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej chwile usiadłam w przerwie remontu, padamy ze zmeczenia ale efekt jest
chwalipieta jestem hahahha
ale tworzycie nie ma co!!!!!!!!!!!!!!!!!
zna wiele zakonnic naprawde lasek ( pracowałam z kilkoma w przedszkolu )a z tych praktykujących i modlacych sie jest własnie niedawno wspominana na forum M. Kożuchowska oraz np Beata Kozidrak, Justyna Steczkowska..... mozna wiecej wymieniać
U tescia z dnia na dzień coraz gorzej lekarze mówią,ze mogą to być dni ale ma mocne serce mimo niewydolnosci krązeniowej i może to być nawte kilka tygodni życia
Od jutra ponoć ma być pogorszenie pogody mimo wszystko życze kazdej z Was spokojnego wekenduSabina, bliska77, mysza1975, Nati74, samira, Mango, aszka, moremi, grosza, Bursztyn, gosia7122, malgos741, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:J Lopez
od zawsze, odkąd zobaczyłam ją pierwszy raz w serialu "Uśmiech losu", chyba w 93 albo 94 roku i tak zostało do dziś, niech sobie będzie trochę poprzerabiana ale dla mnie i tak jest kwintesencją seksapilu i kobiecości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 20:42
samira, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Hej chwile usiadłam w przerwie remontu, padamy ze zmeczenia ale efekt jest
chwalipieta jestem hahahha
ale tworzycie nie ma co!!!!!!!!!!!!!!!!!
zna wiele zakonnic naprawde lasek ( pracowałam z kilkoma w przedszkolu )a z tych praktykujących i modlacych sie jest własnie niedawno wspominana na forum M. Kożuchowska oraz np Beata Kozidrak, Justyna Steczkowska..... mozna wiecej wymieniać
U tescia z dnia na dzień coraz gorzej lekarze mówią,ze mogą to być dni ale ma mocne serce mimo niewydolnosci krązeniowej i może to być nawte kilka tygodni życia
Od jutra ponoć ma być pogorszenie pogody mimo wszystko życze kazdej z Was spokojnego wekendu -
nick nieaktualnyagafbh wrote:o sprzeciw, jestem z centralnej i nie potwierdzam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 22:47
bliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny