X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedyś jak było się w szkole średniej to opowiadało się ten kawał..
    tylko, że wersja była trochę inna dwie prostytutki wymieniają się doświadczeniami:
    - teraz najbardziej trendy jest pozycja "na rodeo"
    - a jak to się robi?
    - zaczynasz w pozycji "na jeźdźca", mówisz klientowi, że masz HIV i próbujesz się utrzymać przez 8 sek.

p.s. dzień dobry..
    Bursztyn wrote:
    to chyba udalo sie mezowi utrzymac bo w ciazy jestes... ;)

Simba, samira, moremi, iwcia77, Sabina, mysza1975, Niuta, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nieśmiało zapytam...a co ma modlitwa i wiara do tego czy ktoś jest zadbany czy nie? czy ktoś wygląda młodo czy nie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 15:28

moremi lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzisiaj zrobiłam sobie wolne od pracy :-) mąż wyjechał..pies sprzedany do rodziców ..cisza spokój ptaszki za oknem ćwierkają..
    ehh jest pięknie

anna maria, Niuta lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa już czas ;-)
    6044504700_1394807457_thumb.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 15:31

Simba, Mango, moremi, Sabina, anna maria, samira, Bursztyn, mysza1975, Niuta, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No dobra zmarchy zmarchami, ale taki jakis spokoj od niej bije - dobra aura. Uwazam, ze i tak lepiej teraz wyglada niz jak byla mloda.

Jak na to zycie, ktore miala, to faktycznie wyglada na spokojna, a moze bardziej pogodzona z losem?

Simba lubi tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia jaka najstarsza my równolatki w maju 43 mi stuknie.Piszecie o wagach ja mam 2 kg na+ przy wzroście 1,64 waga 66.Kiedyś wa ważyłam 55 kg ale kiedy to było.Trochę to siedzenie w domu mi wychodzi ale mieszczę się jeszcze w moje biodrówki tylko gumkę dorobiłam sobie do guzika.

Bozia3, anna maria, Żanet, moremi, Monia37, Andzia33 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No dobra zmarchy zmarchami, ale taki jakis spokoj od niej bije - dobra aura. Uwazam, ze i tak lepiej teraz wyglada niz jak byla mloda.

Mnie teraz drażni, ale to przez ten durny serial Rozlewisko... Za to uwielbiam Potop i uważam, że wtedy była piękna. Uwielbiam to "Jędruś, jam ran Twoich niegodna całować". Zawsze płaczę przy tym ze śmiechu.

Sabina, mysza1975, Simba, moremi lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 21:23

Alis, samira, polarmiś, mysza1975, Nati74, Simba, Viv78, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, oby stan majtek się nie zmienił :)

Mi się podoba, jak wygląda Maria Szabłowska. Wiem, że to pewnie tylko w TV, przy odpowiednim oświetleniu i tapecie i, że raczej natury tam nie ma, ale i tak mi się podoba.

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnie odbylam rozmowe telefoniczna z ginekologiem w Polsce, moj mezczyzna poszedl do znajomego lekarza po recepte na luteine albo inny progesteron. No i spotkala mnie przyjemnosc porozmawiania z ordynatorem oddzialu ginekologiczno - polozniczego w duzym miescie w centralnej Polsce. Doktorek stwierdzil, ze przepisze mi Duphaston, bo luteina dopochwowa jest bez sensu, bo do pochwy sie zupelnie co innego wklada... Rozpieprzaja mnie takie dowcipiki z ust lekarzy, ja pierdziele...
    A potem dowiedzialam sie, ze chyba przesadzam, bo jak mam tyle skurczy, to juz bym dawno poronila, a skoro donosilam poprzednia ciaze, to i ta donosze.
    A mojemu mezczyznie powiedzial, ze jestem histeryczka, wiec niech on sie mna dobrze opiekuje... Skasowal stowe i bylo po wszystkim...
    Wydawalo mi sie, ze sluzba zdrowia w Polsce jest fantastyczna??

samira, aszka, Alis, bliska77, Nati74, Simba, Żanet, grosza, grosza, Sabina, gosia7122, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek w centralnej Polsce to tylko na kase leca. Tutaj to wiesz, musisz miec kase to moze w koncu sie zajma. Ceny od 100(i tak tanio) do 400.

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej chwile usiadłam w przerwie remontu, padamy ze zmeczenia ale efekt jest :) :P
    chwalipieta jestem hahahha
    ale tworzycie nie ma co!!!!!!!!!!!!!!!!!
    zna wiele zakonnic naprawde lasek ( pracowałam z kilkoma w przedszkolu )a z tych praktykujących i modlacych sie jest własnie niedawno wspominana na forum M. Kożuchowska oraz np Beata Kozidrak, Justyna Steczkowska..... mozna wiecej wymieniać :)

U tescia z dnia na dzień coraz gorzej lekarze mówią,ze mogą to być dni ale ma mocne serce mimo niewydolnosci krązeniowej i może to być nawte kilka tygodni życia :(

Od jutra ponoć ma być pogorszenie pogody mimo wszystko życze kazdej z Was spokojnego wekendu :) :) :)

Sabina, bliska77, mysza1975, Nati74, samira, Mango, aszka, moremi, grosza, Bursztyn, gosia7122, malgos741, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    J Lopez
    to też moja luba ;-) od zawsze, odkąd zobaczyłam ją pierwszy raz w serialu "Uśmiech losu", chyba w 93 albo 94 roku i tak zostało do dziś, niech sobie będzie trochę poprzerabiana ale dla mnie i tak jest kwintesencją seksapilu i kobiecości

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 20:42

samira, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Pusurek w centralnej Polsce to tylko na kase leca. Tutaj to wiesz, musisz miec kase to moze w koncu sie zajma. Ceny od 100(i tak tanio) do 400.
    o sprzeciw, jestem z centralnej i nie potwierdzam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej chwile usiadłam w przerwie remontu, padamy ze zmeczenia ale efekt jest :) :P
    chwalipieta jestem hahahha
    ale tworzycie nie ma co!!!!!!!!!!!!!!!!!
    zna wiele zakonnic naprawde lasek ( pracowałam z kilkoma w przedszkolu )a z tych praktykujących i modlacych sie jest własnie niedawno wspominana na forum M. Kożuchowska oraz np Beata Kozidrak, Justyna Steczkowska..... mozna wiecej wymieniać :)

U tescia z dnia na dzień coraz gorzej lekarze mówią,ze mogą to być dni ale ma mocne serce mimo niewydolnosci krązeniowej i może to być nawte kilka tygodni życia :(

Od jutra ponoć ma być pogorszenie pogody mimo wszystko życze kazdej z Was spokojnego wekendu :) :) :)
    Inessa, trzymajcie się

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina,powodzenia na wizycie
    Pusurek, fajny ten lekarzyk ;)
    Inessa, wspieram jak zawsze <3

bliska77, Pusurek, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    o sprzeciw, jestem z centralnej i nie potwierdzam ;)
    a chodzisz prywatnie? Bo ja prywatnie i profesor ponad 300zl chce a znam takich co i o 450 sie opieraja :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 22:47

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa takie zycie...ech...najpierw ludzie sie rodza, pozniej umieraja :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 22:49

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziewczynki w pochmurnym dniu
    U mnie pogoda pod psem padało i wieje jak cholera a miałam dzisiaj tworzyć w ogródku - sadzić lawendę i kilka innych krzaczków :(

aszka, Żanet, Sabina, Kate 75, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa <3

Sabina lubi tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
‹‹ 2641 2642 2643 2644 2645 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ