35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki u nas też deszcz i wiatr że urywa... Ja dziś w robicie do drugiej a teraz w drugiej gramy wesele i to w post, jeszcze się nie zaczęło, czekamy na parę młodą. Nanajgorsze że muszę do 4tej w nocy tu kwitnac bo za mostem jesteśmy.
bliska77, mysza1975, grosza, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyaszka wrote:a chodzisz prywatnie? Bo ja prywatnie i profesor ponad 300zl chce a znam takich co i o 450 sie opieraja
, mam przykład kuzynki ze Szczecina i drugi biegun, koleżanki z Oleśnicy
natomiast ogólnie w swoim życiu trafiałam na lekarzy - naprawdę porządnych ludzi, którzy pomagali z powołaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 17:14
grosza, anna maria, moremi, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya tak w ogóle witajcie
u nas też pogoda marcowo-garncowa
grad, deszcz, słońce, chmury, wicher, burza a na dworze tyle pracy...
Bursztyn, trzymam kciuki za Was, wiesz tak na wszelki
mango, wyjdź z własnego cienia, czasem naturze trzeba pomóc i chyba przyszedł najwyższy czas
Sjoanka, widać wszystko zmierza w słuszną stronęania.g, grosza, anna maria, Bursztyn, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Aga ja też za wizytę płacę 120 a w tym jest usg.
przy staraniach o pierwsze dziecko u tej samej lekarki praktycznie nie płaciłam nic, bo jeszcze wtedy na NFZ częściowo przyjmowała i robiła wszystko żebym płaciła jak najmniejWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 17:33
ania.g, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:dokładnie tak jak ja, teraz powyżej 22tygodnia ciaży płacę 150 ale i wizyta jest dłuższa, zawsze usg3D i płytka a monitoringi były za 60zł
przy staraniach o pierwsze dziecko u tej samej lekarki praktycznie nie płaciłam nic, bo jeszcze wtedy na NFZ częściowo przyjmowała i robiła wszystko żebym płaciła jak najmniejbliska77, anna maria lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Mango wrote:No wpadłam w jakiś ogromny dół
i panikę, że dla mnie jest już za późno
Zazdroszczę takiej Helenki i przesyłam dla Was
Mango no co ty - nigdy nie jest za późnoanna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Niuta wrote:Witajcie Dziewczęta
Nie było mnie parę dni a tu stron przybyło ze nie dam rady nadrobić.
Nie ma co - płodne jesteście jak króliki
A ja w końcu wybrałam się na akupunkturę.
Babka - lekarz neurolog - trochę mnie podniosła na duchu.
Że w cale nie jest tak źle.
Że tak na prawdę wystarczy przecież tylko jedno jajko więc mam się przestać przejmować że się kończą, itd.
I powiedziała coś co wszyscy powtarzają i zdaje się to jest chyba na prawdę najważniejsze: WYLUZOWAĆNIE MYŚLEĆ O TYM
ZAJĄĆ SIĘ SOBĄ
Wiosna idzie więc będzie dobrze
A tak w ogóle - Dzień dobrydobrze ze akupunktura nie boli
Bede miala teraz 3 sesje. Ile lezysz z iglami?
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Jutro znikam na parę dni, bo robimy sobie z mężem ostatnie dwuosobowe wakacje, więc proszę się o mnie nie martwić. Proszę też pracować intensywnie nad zwiększeniem liczby kropek pod moją nieobecność. Jak wrócę poproszę o raport
Bursztyn, aszka, Simba, samira, moremi, mama78, malgos741, Sabina, Monia37, bliska77, Viv78, gosia7122, Mango, anna maria, Bozia3, Żanet, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Jutro znikam na parę dni, bo robimy sobie z mężem ostatnie dwuosobowe wakacje, więc proszę się o mnie nie martwić. Proszę też pracować intensywnie nad zwiększeniem liczby kropek pod moją nieobecność. Jak wrócę poproszę o raport
cieple kraje?
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:oczywiście!
jak tam paciory, skuteczne? ruszyło sie coś w temacie?
Nie wiem czy skuteczne - przeciez ja sie modle tylko za CiebieTo Ty mi musisz powiedziec
A poza tym to jestem w ciazy od dwoch dni. Tak postanowilam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 21:47
mama78, Bursztyn, EwaT, malgos741, moremi, grosza, Sabina, Mango, paszczakin, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Dziewczynki. Ja dzis pije zdrowo ziemniaczanke z limonka - to chyba zdrowo bo to warzywa i owoce:-) i kuszaju tatara - mniej zdrowo. Nie pisze bo co pisac:-)
Bursztyn, EwaT, inessa, moremi, Sabina, bliska77, gosia7122, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość